قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلااااااااااااام به همه
بچه ها دوستم یه ps30 fat 40gig داره که میخوام بخرم ازش.... مال اوایلیه که ps3 اومد! ولی آکبند یعنی کلا 10 بار روشن خاموش نشده....
بی زحمت بگید چند میرزه؟ و اینکه چقدر باید خرجش کنم... بابت کپی خور کردن و این چیزاش؟؟
ممنونم...
راستی یه یه بازیه اریجینال هم داره...

آخرین ویرایش:
سلام . یکی از دوستا یه slim 500 gig کپی خور داره + یک بازی لورجینال با 30 تا عنوان کپی 2 دسته هم هست دستگاهم در حد نو . چقدر میارزه؟

آقا این داستانش چی هست

PS3 320GB مخصوص بازی آنلاین+هدیه
1) Playstation 320GB System:
هدیه شامل یک بازی اورجینال به انتخاب شما, تحویل درب منزل, نصب و آموزش به همراه یک کابل HDMI

** 320 GB Hard Drive

*Stream online movies, TV and music content

*DUALSHOCK®3 wireless controller

*ps3 های موجود با تاریخ تولید 2012 وFiirmware 6.67 به بالا می باشند و مناسب برای گیمرهای عزیزی می باشد که قصد دارند از سرویس آنلاین بهره ببرند

قیمت فروش : 619000 تومان *** 48 ساعت فرصت تست محصول (در صورت وجود هرگونه مشکل فنی ، جنس فروخته شده پس گرفته شده و وجه دریافتی نقدا در محل عودت داده میشود) ***

***خدمات طلایی:
شرایط استثنایی دستگاه های فروخته شده با خدمات طلایی به شرح زیر می باشد:

*4 ماه وارانتی تعویض

* 12 ماه گارانتی تعمیر

* یک سال آپدیت مجانی فرم ویر محصولات

*تحویل ,نصب و آموزش رایگان در محل (تهران)

قیمت خدمات طلایی: 55000 تومان

2) Playstation Wireless Stereo Headset:

*The Official PS3 Wireless Stereo Headset

*7.1 virtual surround sound

*Built-in rechargeable battery

*Crystal clear conversations

قیمت فروش : 194000 تومان *** 48 ساعت فرصت تست محصول (در صورت وجود هرگونه مشکل فنی ، جنس فروخته شده پس گرفته شده و وجه دریافتی نقدا در محل عودت داده میشود) ***

3)PlayStation Move Sharp Shooter

*Official PlayStation Move sharp shooter attachment

*Authentic design for precise and intuitive gameplay

*Digital trigger for quick attack

قیمت فروش : 98000 تومان *** 48 ساعت فرصت تست محصول (در صورت وجود هرگونه مشکل فنی ، جنس فروخته شده پس گرفته شده و وجه دریافتی نقدا در محل عودت داده میشود) ***

قیمت: 619000

به‌روز شده در: ‪شنبه، ۴ شهریور ۱۳۹۱‬

آقا این داستانش چی هست

PS3 320GB مخصوص بازی آنلاین+هدیه
1) Playstation 320GB System:
هدیه شامل یک بازی اورجینال به انتخاب شما, تحویل درب منزل, نصب و آموزش به همراه یک کابل HDMI

** 320 GB Hard Drive

*Stream online movies, TV and music content

*DUALSHOCK®3 wireless controller

*ps3 های موجود با تاریخ تولید 2012 وFiirmware 6.67 به بالا می باشند و مناسب برای گیمرهای عزیزی می باشد که قصد دارند از سرویس آنلاین بهره ببرند

قیمت فروش : 619000 تومان *** 48 ساعت فرصت تست محصول (در صورت وجود هرگونه مشکل فنی ، جنس فروخته شده پس گرفته شده و وجه دریافتی نقدا در محل عودت داده میشود) ***

***خدمات طلایی:
شرایط استثنایی دستگاه های فروخته شده با خدمات طلایی به شرح زیر می باشد:

*4 ماه وارانتی تعویض

* 12 ماه گارانتی تعمیر

* یک سال آپدیت مجانی فرم ویر محصولات

*تحویل ,نصب و آموزش رایگان در محل (تهران)

قیمت خدمات طلایی: 55000 تومان

2) Playstation Wireless Stereo Headset:

*The Official PS3 Wireless Stereo Headset

*7.1 virtual surround sound

*Built-in rechargeable battery

*Crystal clear conversations

قیمت فروش : 194000 تومان *** 48 ساعت فرصت تست محصول (در صورت وجود هرگونه مشکل فنی ، جنس فروخته شده پس گرفته شده و وجه دریافتی نقدا در محل عودت داده میشود) ***

3)PlayStation Move Sharp Shooter

*Official PlayStation Move sharp shooter attachment

*Authentic design for precise and intuitive gameplay

*Digital trigger for quick attack

قیمت فروش : 98000 تومان *** 48 ساعت فرصت تست محصول (در صورت وجود هرگونه مشکل فنی ، جنس فروخته شده پس گرفته شده و وجه دریافتی نقدا در محل عودت داده میشود) ***

قیمت: 619000

به‌روز شده در: ‪شنبه، ۴ شهریور ۱۳۹۱‬
فرم ویر 6؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلااااااااااااام به همه
بچه ها دوستم یه ps30 fat 40gig داره که میخوام بخرم ازش.... مال اوایلیه که ps3 اومد! ولی آکبند یعنی کلا 10 بار روشن خاموش نشده....
بی زحمت بگید چند میرزه؟ و اینکه چقدر باید خرجش کنم... بابت کپی خور کردن و این چیزاش؟؟
ممنونم...
راستی یه یه بازیه اریجینال هم داره...
بچه ها یه نفر جواب بده خووب... :-(

اینجا تاپیک قیمت گزاری رو کنسولتون نیست 100 بار گفته شده اسم تاپیک هم مشخصه قیمت به روز تو فروشگاه های مختلف نه قیمت گزاری رو کنسول خودتون یا دوستانتون

آخرین ویرایش:
عزیز چقد جدی و سخت گرفتی..... خوب بی زحمت یه تاپیک معرفی میکنی که به درد من بخره؟؟؟

عزیز چقد جدی و سخت گرفتی..... خوب بی زحمت یه تاپیک معرفی میکنی که به درد من بخره؟؟؟

همچین تاپیکی نداریم اگه میخواین برید بسازید اگه هم کمک میخواید من تو همین تاپیک گفتم از قیمت خرید جنستون 35% کم کنید قیمت واقعی دسته دومش در میاد

اینجا تاپیک قیمت گزاری رو کنسولتون نیست 100 بار گفته شده اسم تاپیک هم مشخصه قیمت به روز تو فروشگاه های مختلف نه قیمت گزاری رو کنسول خودتون یا دوستانتون

دوستان توجه کنند !!!

دوستان نمیخوام جو تاپیکو خراب کنم و کاسه داغ تر از آش بشم ولی خواهشا به این حرف دوستمون حامد توجه کنید .بارها بارها گفته که این تاپیک ،برای قیمت گذاری روی کنسول خودمون نیست ولی کو گوش شنوا ؟؟!!! بعضی از دوستان از این مساله باخبر نیستن ،خب اشکالی نداره ولی خواهشا دوستانی که میدونن رعایت کنن.به هر حال این تاپیک همون طور که از اسمش معلومه واسه درج قیمت روز PS3 توی بازار ایرانه نه بنگاه خرید و فروش کنسول که کارشناساش بخوان روی اجناس قیمت گذاری کنن.

مشکل اصلی اینه که پست های مهم که مربوط به همین تاپیک میشه لابه لای پست های نامربوط دوستان گم میشه و پیوستگی تاپیک از بین میره .اونوقت یه بنده خدایی که حتی به عنوان مهمان به این تاپیک سر میزنه مجبوره چند صفحه قبل و بعد رو زیرو رو کنه تا به چیزی که میخواد برسه و در نهایت هم از این کار زده میشه .

پس خواهشا دوستانی که در توانشون هست و میتونن هر از گاهی قیمت بگیرن ، در این تاپیک درج کنن تا همه ی پست هایی که عزیزان ثبت میکنن ، شامل "قیمت به روز PS3 در فروشگاه های مختلف" باشه .(آقا حامد وبقیه ی دوستان قبلا همه ی اینا رو گفته بودن ، من فقط جهت یادآوری بازگو کردم)

آخرین ویرایش:
دوستان میشه ps3 اورج خور با دانگل بازی های جدید رو انجام داد یا باید حتما کپیخور باشه ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or