قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فعلا سعی کن کنسول dex نخری اول یه 3.55 بخر بازی های خوب رو بازی کن یکم از پلی 3 سر در بیار بعد برو سراغ dex چون بازی هاش یکم فرق داره با حالت معمولی و باید fix شده بخری.
دومیه بهتره به نظرم اما فکر کنم کمتر هم گیر بیاری.
ممنون از پاسخت داداش.کنسول دما خودم میتونم هر موقع خاستم به dex تبدیل کنم؟فرقشون چیه؟چون شنیدم با dex میشه همه بازیها را اجرا کرد.

250 xbox گیگ 829 هزار تومان
4 xbox گیگ 715 هزار تومان
ps 3 slim اورجینال 160 گیگ 515 هزار تومان
تو شهر خودمون ps 3 slim کپی خور 650 هزار تومان

آخرین ویرایش:
قیمت محل سکونتمه :d
داداش گلم از توپ خونه پرسیدی به نظر من خیلی قیمت بالاست من مرداد رفتم 160gig 600 تومان بود با کپی خور با یک بازی ارجینال همه حساب کردم 600 تومان بود توی ماه تیر و اول مرداد

داداش گلم از توپ خونه پرسیدی به نظر من خیلی قیمت بالاست من مرداد رفتم 160gig 600 تومان بود با کپی خور با یک بازی ارجینال همه حساب کردم 600 تومان بود توی ماه تیر و اول مرداد

داداش عزیز تر از جانم اون موقع دلار این نوسانو نداشته صبح یه قیمت هستش ظهر یه قیمت و غروب یه قیمت دیگه الانم اگه شما میتونی 160 گیگ 600 کپپیخور بیاری من خودم یه وانت ازت میگیرم
در ضمن قیمتایی که میزارم نه تنها شما بلکه بقیه برید آمار بگیرید اگه اون موقع که آمار میگیرید همین رقم بود من بهتون جایزه میدم هر دقیقه قیمتش متفاوته

داداش عزیز تر از جانم اون موقع دلار این نوسانو نداشته صبح یه قیمت هستش ظهر یه قیمت و غروب یه قیمت دیگه الانم اگه شما میتونی 160 گیگ 600 کپپیخور بیاری من خودم یه وانت ازت میگیرم
در ضمن قیمتایی که میزارم نه تنها شما بلکه بقیه برید آمار بگیرید اگه اون موقع که آمار میگیرید همین رقم بود من بهتون جایزه میدم هر دقیقه قیمتش متفاوته

داداش گلم خیلی ادم های عوضی هستن چون پارسال یا 2سال پیش کنسول خریدن با قیمت کم الان دلار رفته بالا میگه الان خریدیم انبار اون ها پر کنسول پارسال xbox4gig اسلیم توی ماه مرداد که کپی خور شد 420 تومان بود الان این همه اومده بالا اون ها همه کنسول ها را از پارسال دارن

الان قیمت دست دوی ps3 160 copy 320 copy حدودا چنده چقدر با نو تفاوت قیمت داره؟

من 160 غیر کپی دارم میخوام بفروشم در حد نو هم هست تمیز و هیچ مشکلی نداره
چند می ارزه؟ ( یه اکانت یوپلی پسپورت هم روش دارم )

من 160 غیر کپی دارم میخوام بفروشم در حد نو هم هست تمیز و هیچ مشکلی نداره
چند می ارزه؟ ( یه اکانت یوپلی پسپورت هم روش دارم )

داداش می خواهی بفروشی چی بخری ؟
منم یه 160 اسلیم دارم خسته شدم از پس بازی براش اجاره یا خریدم

پولشو میخوام
حوصله بازی ندارم
درحد نو هست بنظرتون ( اسلیمه 160 گیگ اوریج) 500 ازم میخرن؟

من پارسال تو مرداد یه اسلیم160 با کپی و یه بازی و یه دسته اضافه واسم در اومد 540
الان خیلی گرون شده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or