قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
2300 تومن امروز
فعلا نمیشه قیمت به روز داد چون تو روز 3 دفعه تغییر میکنه ولی تا جایی که بشه قیمت میزارم

-اقا ما مدل کپی خورشا الان بگیریم یا پاییز اون موقع قیمتا چی میشه ?
2-یا اصلا اون موقع کپی خور گیر میاد یعنی تولید نمیشه؟
3-برای کپی بازی کردن مجبوریم فریمور 3.55 بگیریم و راهی برای 3.6+ کارخونه ای هست؟
please behelped

-اقا ما مدل کپی خورشا الان بگیریم یا پاییز اون موقع قیمتا چی میشه ?
2-یا اصلا اون موقع کپی خور گیر میاد یعنی تولید نمیشه؟
3-برای کپی بازی کردن مجبوریم فریمور 3.55 بگیریم و راهی برای 3.6+ کارخونه ای هست؟
please behelped
کلا اون موقع ممکنه قیمتا یکم بیاد پایین ولی با این وضعیت امروز خریدن بهتر از فردا خریدنه

قضیه کلا برای این 2 هفته هستش
مادربورد خریدم 233 الان شده 280
cpu خریدم 620 الان شده 690
رم خریدم 190 شده 249
هارد ssd 60 گیگ خریدم 200 الان شده 230
لپتاپ 5110 با کانفیگ بالا دیروز خریدم 1850 الان همون شده 1890
کلا قیمت ها لحظه ای بالا پایین میره میبینید قیمت نمیتونم بزارم دلیلش اینه وگرنه کل مغازه های توپخونه با من کار میکنن میتونم با یه تماس ساده قیمتو در بیارم

کلا قیمت ها لحظه ای بالا پایین میره میبینید قیمت نمیتونم بزارم دلیلش اینه وگرنه کل مغازه های توپخونه با من کار میکنن میتونم با یه تماس ساده قیمتو در بیارم

سلام دوست عزيز

آقا نميشه قيمت ps3 160 اورجينال رو واسم بگيري؟

دستت درد نكنه. صفحه قبل سوال كردم كسي جواب نداد.

ممنون

اورجینال تو مغازه های گرون فروش 520 کپیشم من پرسیدم 520
نمیدونم چرا بعضی مغازه ها قیمت پلی 3 های کپیشون هم قیمت پلی 3 های اورجینال بود.

دوستان اینی که میپرسم فقط سواله قصد فروش ندارم
من یک ps3 160 گیگ اسلیم دارم خیلی خیلی تمیزه با یک دسته اورجینال و اخرین اپدیت و چندتا بازی رو هاردش ( دانلود کردم نسخه trial )
چند می ارزه؟
مشکی رنگ هم هست

اورجینال تو مغازه های گرون فروش 520 کپیشم من پرسیدم 520
نمیدونم چرا بعضی مغازه ها قیمت پلی 3 های کپیشون هم قیمت پلی 3 های اورجینال بود.
مگه میشه کپی و ارجینال یه قیمت باشن؟
اروجینال 160 گیگ بگردی کف بازار 460 هم گیر میاد چه خبره 520 ! الان اورجینال 320 رو حدود 570 میشه گرفت تازه بگردی کمتر از اینم هست!

دوستان پلی 3 120 گیگ اسلیم اوریج خور رو چند میخرن ؟؟ با دوسته و یه بتل 3 که کدش رو همین دستگاه استفاده شده؟؟

سلام دوستان.نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه.اگه اشتباهه پیشاپیش شرمنده.والا قصد کردم یه دونه پلی استیشن 3 بگیرم.یکی پیدا کردم 320 گیگه و طرف میگه فرومورش dex 4.20 هستش و همه بازیا رو اجرا میکنه .فقط دستگاهه و یه دسته و جعبه.میگه 550 تومن.یکی دیگه هم پیدا کردم 120 گیگه و 3.55 .یه دسته داره.یه بازی و یه کابل اچ دی مایکروسافت که میگه 450 تومن.به نظر شما کدوما بخرم بهتره؟من خیلی از پلی 3 سردر نمیارم.یه توضیح کامل بدید ممنون میشم

سلام دوستان.نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه.اگه اشتباهه پیشاپیش شرمنده.والا قصد کردم یه دونه پلی استیشن 3 بگیرم.یکی پیدا کردم 320 گیگه و طرف میگه فرومورش dex 4.20 هستش و همه بازیا رو اجرا میکنه .فقط دستگاهه و یه دسته و جعبه.میگه 550 تومن.یکی دیگه هم پیدا کردم 120 گیگه و 3.55 .یه دسته داره.یه بازی و یه کابل اچ دی مایکروسافت که میگه 450 تومن.به نظر شما کدوما بخرم بهتره؟من خیلی از پلی 3 سردر نمیارم.یه توضیح کامل بدید ممنون میشم
فعلا سعی کن کنسول dex نخری اول یه 3.55 بخر بازی های خوب رو بازی کن یکم از پلی 3 سر در بیار بعد برو سراغ dex چون بازی هاش یکم فرق داره با حالت معمولی و باید fix شده بخری.
دومیه بهتره به نظرم اما فکر کنم کمتر هم گیر بیاری.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or