من خودم میرم بازار قیمت میگیرم تمام مغازه ها رُ میگردم قیمتی که اکثرا میدن اینجا میزارم حالا یک دوستی میاد میتونه تخفیف بگیره یا قیمت پایین گیر میاره به نظرم ملاک نمیشه
باو ... به نظر من هرچی 3.55 تو بازار باشه ریفری چون حدودا یک سالی میشه سونی دیگه تولید نداره از این مدل ! احتمال دانگرید کردن هم خیلی کمه به نظرم !
به نظر من برید از جای مطمئن خرید کنین ... دی سی !
درود دوستان
من زیاد تو امور فنی ps3 وارد نستم اما یه یه چیزی خدمت همه دوستان بگم شاید حل بکنه مشکل رو
دستگاه یا جنس ریفر یا در اصل refurbished دستگاهیست که به هر دلیل بازگشت خورده به کارخونه که میتونه خرابی باشه یا هر دلیل دیگه ای
از جمله اینکنکه خیلی از محصولات خیلی از شرکت های معروف یه امتیازی داره به نام free 30 day return یعنی مشتری میتونه تو 30 روز نخست به هر دلیلی جنس رو پس بفرسته پولش رو پس بگیره که این دلیل حتی میتونه این باشه که مشتری پشیمون شده یا از رنگش خوشش نیامده یا ...
این در واقع تبلیغ شرکت هست که میگه شما هرگز از خریدت پشیمان نمیشی
جنسی که برگشت خورد اگر مشکلی داشت برطرف میشه و برمیگرده تو بازار ولی از اونجایی که چیزی به نام وجدان و اعتبار شرکت وجود داره این جنس با نام ریفر و با بهای کمتر فروش میره وگرنه در خیلی موارد نه من و شما که هیچ کس نمیتونه فرقش رو با نو بفهمه من خودم برای خرید لپ تاپ با مشاور فروش شرکت دل تو آمریکا حرف میزدم پرسیدم چطور میشه جنس ریفر رو تشخیص داد بهم یه لینک داد از سایت رسمی دل گفت نو رو از این لینک بخر یه لینک هم داد برا ریفرها
گفتم نمیخوام از سایت بخرم گفت به نمایندگیامون بگی هر کدوم رو بخواهی بهت میدن گفتم اینجا نمایندگی نیست گفت پس هیچ راه نیست حتی من خودم هم نمیتونم تو بازار تشخیص بدم
پس چون تو کشور ما چیزی به نام نمایندگی رسمی یا نظارت وجود نداره.......
هر جنسی هم میتونه ریفر باشه دوستان چنان از اسلیم ریفر میگن انگار خلاف نظریه نسبیت پیدا شده
این حرف مثل اینه که بگیم یه بنز تعمیرگاه نمیره
توی نت هم بعید میدونم چیزی در مورد ریفر یه جنس بنویسند
اسلیم هم چون هر جنسی میتونه بازگشت بخوره مگه اونها ساخت خداست که ریفر نشند؟
فرمودند که یه مغازه گفته به شرط میدم که ریفر نباشه مگه هندوانه میفروشه به احتمال 99.99%شما تا واپسین روز عمر دستگاهتون متوجه نخواهید شد دستگاهتون نو هست یا ریفر
حالا اگر دوستان چیزی جز این در مورد ریفر میدونن من هم خوشحال میشم بدونم