قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کنسول بازی(PlayStation3 (320GB Bundle PSmove با لوازم اورجینال : 800.000 هزار تومان
کنسول بازی(PlayStation3 (160GB Bundle PSmove با لوازم اورجینال : 750.000 هزار تومان
کنسول بازی (PlayStation3 (320GB با لوازم اورجینال : 730.000 هزار تومان
کنسول بازی (PlayStation3 (160GB با لوازم اورجینال : 680.000 هزار تومان

قیمت قبل از عید این جوریه وای به حال بعد از عید و تابستون ....احتمالا 160 گیگ میشه 1000000

احتمالا نه حتما می شه یه تومن .... یه روزی شخصا خودم یه خشاب کامل کلاش رو تو این لباف خالی می کنم کم گرون فروش بودن این نوسان دلار هم شد بهونشون)x

یادش بخیر. یاد زمانی افتادم که ps3 تازه اومده بود تو ایران نزدیک 1.200.000 هم بود الان داره دوباره مثل اون موقع میشه:|

قیمت 320 گیگ 650
قیمت کاملا رسمیه ماله روزنامه همشهری امروزه.
کسی اینجا مطمئن هست که فردا فروشگاه های توپخونه باز باشند؟

توپخونه که جمعه ها تعطیله ولی قیمتا ثبات نداره صبح یه قیمته شب یه قیمت اگه میخواید بخرید بجنبید

مثل اینکه قیمتا یه کم اومده پایین الان چندتا سایت که فروش داشتن رو دیدم که تا چند روز پیش بالای 750بودن ولی الان زیر 650 هستن. نمونش سایت سانتک.

شما ویتا رو نمیگین گذاشتن 1300 ت

بعد از عید میزارن 2000000 ت

وقتی مملکتومن این جوری باشه تهشو بخونین دیگه ...نه نظارتی روی قیمت ...من فکر میکنم همین امور صنفی ها با مغازه دار ها دسشون تو یه کاسه هست

ویتا رُ دیروز dc قیمت داد 1100 این قیمتایی که تو فیـس بوکـشون هست زیاد واقعیت نداره باید تماس بگیرید و ببینید دارن یا نه
لطفا یکی قیمت های امروز ps3 رو بزاره :d
جمعه قیمت میخوای شما؟:d

حامد جان منظور از DC فروشگاه نیما نیست. منظور همون خود بهی زاده که قیمتش رو هم تو فیس بوکک میده. من خودم تا حالا چندین بار ازش خرید کردم . انصافا قیمتش با فروشگاه بعضی وقتها خیلی فرق میکنه. در ضمن اون قیمت بیس بوووک برا پیش خرید بود تا اونجا که یادم هست.

آقا من چند روز پیش یه slim 120 pal رو با هک و بازی و بلوری ( pes11 ) خریدم 540. گرون خریدم؟ فکر کنم یک هفته پیش بود.
جالبه اول یارو یه دسته بدون شک انداخت به ما که مجبور شدم فرداش برم یه دوال شوک از تو حاقومش بکشم بیرون(!) آخه انقدر گیر دادم یه 250 رو باز کرد دستش رو داد به من نامرد اول می گفت 120 دستش شوک دار نیست بعد هم می خواست یه دسته پکی بهم بده!؟! جاتون خالی برنامه ای داشتیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or