dr_ecstasy
کاربر سایت
من خودم هم الان خیلی وقته ps3فت زیفر دارم.روز اولی هم که رفتم بخرمش اصلا برچسب پلمب بغل دستگاه نبود همون موقع فهمیدم زیفره.
من خودم هم ازتعمیرات والکترونیک اطلاعات نسبتا زیادی دارم.
دستگاه رو باز کردم تا مشکل رو جویا بشم .جالب بود مشکل این بود که فقط فیوز فن کنسول روی مادر برد سوخته بود.وقشنگ جای سوختنش معلوم بود.
برد دستگاه هنوز یک ذره گرد وخاک هم روش ننشته بود وتوی رادیاتور زیر کنسول پلاستیک پلمب رو شکوندم وباز کردم بسیار کم گرد وخاک بود.
برد کنسول وپلاستیک رادیاتور هنوز بوی نویی میداد.کاملا معلوم بود دستگاه یک ماه هم کار نکرده وبخاطر اینکه فن فتها دور زیاد میگیره جریان بالایی میکشه وباعث سوختن فیوزش شده بود وهیچ مشکل خاص دیگری وجود داشت.
البته در همه موارد اینطور دستگاه زیفری گیرتون نمیاد .بدترین حالتی که میشه اتفاق بیافته کنسول حتما مخصوصا فتها داخل رادیاتور رو نگاه کنید گردوخاک زیاد نباشه چون پلاستیک اون قسمت پلمب هست وباید برای تمیز کردن داخل رادیاتور پلاستیک شکسته بشه تا بتونید داخلش رو تمیز کنید و وقتی کنسول رو باز میکنید میفهمید شکسته یا پلمب هست.داشتم میگفتم بدترین حالت تعمیری چراغ زرد هست که دیگه قابل تعمیر نیست وبا هربار حرارت دادن به چیپها دستگاه یکی دو ماه نهایتن کار میکنه ودوباره چراغ زرد میده اینم بیشتر در پلی3های اولیه که چهار usbداشتن شایع بوده واز cechgبه این ور این مشکل خیلی کمتر شد. البته اگه دستگاه این مشکل چراغ زرد رو داشته باشه شرکت برد کنسول رو کاملا عوض میکنه.
البته من فکر نمیکنم شما بتونید تو ریفر خود شرکت نه گرد و خاکی پیدا کنید نه جای سوختگی نه شکستگی