imankazami
کاربر سایت
پک آمریکا اگر تو ایران بیاد خیلی از این فروشنده ها وسایلشو از توش برمیدارن دو برابر میفروشن
باید از جاهای معتبر خریداری بشه
این پک آمریکا کی میاد؟
22 فوریه
پک آمریکا اگر تو ایران بیاد خیلی از این فروشنده ها وسایلشو از توش برمیدارن دو برابر میفروشن
باید از جاهای معتبر خریداری بشه
این پک آمریکا کی میاد؟
اون کسی که از تهران خریده بود چجوریه. خوشت میاد. عالیه
---------- نوشته در 09:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 AM ارسال شده بود ----------
2050 درهم که در امارات میفروشن قیمت به تومان چقدره؟
اون یه اسپم بود هیچ کسی 1 میلیون 200 هزار تومن پول این دستگاه رو نمیدهاقایی که خریدی زودتر عکس بذار
و این که منو ش زبان اینگلیسی داره؟و مشکلاتی که میگن داره برای شما پیش اومده یا نه؟یه عکس از انچارتد هم بذار مرسی
دوست عزیز شما عکس آخریش رو نگاه کن بعد بگو نصفش انگلیسیه(ps store و near) بقیه منو ها ژاپنیدوست عزیز زبان انگلیسی داره برو سری به گفتگوی ps vita bundle بزن عکس هارو ببین بعد بگو
دوست عزیز شما عکس آخریش رو نگاه کن بعد بگو نصفش انگلیسیه(ps store و near) بقیه منو ها ژاپنی
دستگاه زبانش فعلا ژاپنیه تا اونجا که ما میدونیم
دوست عزیز شما عکس آخریش رو نگاه کن بعد بگو نصفش انگلیسیه(ps store و near) بقیه منو ها ژاپنی
دستگاه زبانش فعلا ژاپنیه تا اونجا که ما میدونیم
فکر کنم این اقا درست گفتهبا بازی uncharted 1.200.000
خيلي راحت حداقل 600 تومن سود خالص!! خنده داره!فکر کنم این اقا درست گفته
یه نگاه به این سایت بندازین. مدل 3g رو با دو بازی اوریجینال 1میلیون و 300 می ده و بدون بازی 1میلیون و 100 :-o
Sony PS VITA 3G - 360 Shop
دوست عزیز واقعا خسته نشدی از بس که اطلاعات اشتباه، ناقض یا غلط دادی؟ دیگه کم کم داری صبر من رو به حدش میرسونی. کسی مجبورت کرده در مورد چیزی که اطلاع نداری صحبت کنی؟!اون یه اسپم بود هیچ کسی 1 میلیون 200 هزار تومن پول این دستگاه رو نمیده
من پرسید ه ام از چند تا فروشتگاه این دستگاه کاملا ژاپنی هست و فقط برای چشم بادامی ها قابل استفاده هستش..
اصلا زبان انگلیسی فعلا روش ریخته نشده تا فقط ژاپنی ها باهاش حال کنن:d
پس کلا بی خیالش بشین
کسی از این سایت ها خرید کرده اطمینان داره؟
اون یه اسپم بود هیچ کسی 1 میلیون 200 هزار تومن پول این دستگاه رو نمیده
من پرسید ه ام از چند تا فروشتگاه این دستگاه کاملا ژاپنی هست و فقط برای چشم بادامی ها قابل استفاده هستش..
اصلا زبان انگلیسی فعلا روش ریخته نشده تا فقط ژاپنی ها باهاش حال کنن:d
پس کلا بی خیالش بشین