قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان به نظر من 750 رجیون ژاپن هم تازه دستگاه معقول نیست من خودم 250 پوند پیش خرید کردم میشه حدود 500 هزار تومان به نظر من صبر کنید قیمتا بیاد تو بازار ایران پایین بعد بخرید

دلار 1450 تومان بعدم فروشنده بیار سودم روش نخواد بکشه؟ فکر نکنم زیر 600 تومان دیگه اوایل بیاد تو ایران!

در زمان عرضه ی جهانیش
249 دلار قیمت وای فای
+
50 دلار هزینه ی ارسال به ایران
=
300 دلار

شما خودتون با این قیمت میتونید اقدام به خرید کنید بدون نیاز به هیچ واسطه ای و اینکه فروشنده ها بیارن یا نیارن و این جور حرفا!

حالا این 300 دلار زمان عرضه تو ایران دلار چند بشه خدا میدونه!

300 دلار قیمت نهایی و تمام شده در ایران هست!

در زمان عرضه ی جهانیش
249 دلار قیمت وای فای
+
50 دلار هزینه ی ارسال به ایران
=
300 دلار

شما خودتون با این قیمت میتونید اقدام به خرید کنید بدون نیاز به هیچ واسطه ای و اینکه فروشنده ها بیارن یا نیارن و این جور حرفا!

حالا این 300 دلار زمان عرضه تو ایران دلار چند بشه خدا میدونه!

300 دلار قیمت نهایی و تمام شده در ایران هست!
قربونت من همینو میگم دیگه کسی وجدان نداره اینقدر بده که ! کینتی که روزه اول تو ایران شده بود 400 هزار تومان توقع از این نیست

لطفا حرف های بیخود رو بس کنید. معلومه که هیچ چیز از قیمت دستگاه نمیدونید و برای خودتون حرف میزنید.
برای اینکه این بحث بچگانه شما هم تموم بشه بگم که اصلا ویتا عرضه جهانی نشده و دوماه دیگه عرضه جهانیشه. قیمت 250 دلار برای عرضه جهانی هست و الآن برید دم کارخونه سونی تو ژاپن (!) از اونجا بخرید کمتر از 500 دلار نمیدن بهتون.
حالا 500 دلار رو ببینید چی میشه بیاد اینور!
از اینکه میگید جایی هست 550 میده هم زاده تخیل خودشون بوده و همچین دستگاهی به این قیمت وجود خارجی نداره.

لطفا حرف های بیخود رو بس کنید. معلومه که هیچ چیز از قیمت دستگاه نمیدونید و برای خودتون حرف میزنید.
برای اینکه این بحث بچگانه شما هم تموم بشه بگم که اصلا ویتا عرضه جهانی نشده و دوماه دیگه عرضه جهانیشه. قیمت 250 دلار برای عرضه جهانی هست و الآن برید دم کارخونه سونی تو ژاپن (!) از اونجا بخرید کمتر از 500 دلار نمیدن بهتون.
از اینکه میگید جایی هست 550 میده هم زاده تخیل خودشون بوده و همچین دستگاهی به این قیمت وجود خارجی نداره.
عزیزم جوک نگو...
چرا باید تو زاپن باشه 500 دلار؟
قیمتش در کل دنیا 250 دلار هستش بی خودی جو سازی نکنین که فروشنده های ایرانی قیمتش رو بالا ببرن..اصلا ربطی به عرضه ی جهانی هم نداره...موقعه ی عرضه ی جهانی وسایل جانبی و بازی های بیشتر از جمله فیفا هم واسش میاد
یه سری یه چیزای میگن خیلی خنده داره...میگن چون مردم ژاپن درآمدشون بالاست=))
پس تو سومالی ارزونه؟
برو یه سرچ کن قیمتش رو به ین ببین
شما اگه 4 بار از psn خرید میکری یه همچین حرفی رو نمی زدی که تو ژاپن 2 برابر هستش

آخرین ویرایش:

من این قضیه رو n بار گفتم کو گوش شنوا؟

الان 2 دقیقه دیگه یکی میاد میگه آقا یه ماهه اومده 500 تازه گرونم میدن!

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 PM ارسال شده بود ----------

عزیزم جوک نگو...
قیمتش در کل دنیا 250 دلار هستش بی خودی جو سازی نکنین که فروشنده های ایرانی قیمتش رو بالا ببرن..اصلا ربطی به عرضه ی جهانی هم نداره...موقعه ی عرضه ی جهانی وسایل جانبی و بازی های بیشتر از جمله فیفا هم واسش میاد
پس تو سومالی ارزونه؟
شما اگه 4 بار از psn خرید میکری یه همچین حرفی رو نیمزدی که تو ژاپن 2 برابر هستش

لول...
2 دقیقه هم نشد:d

نرود میخ آهنین در سنگ!

عزیزم جوک نگو...
پس تو سومالی ارزونه؟
شما اگه 4 بار از psn خرید میکری یه همچین حرفی رو نیمزدی که تو ژاپن 2 برابر هستش

شما ترول میکنی؟ کلاه برداری؟ یا اینقدر کم عقلی که همچین حرف هایی رو داری به من میزنی. برو به یکی بگو که چیزی ندونه. همین که من وقتمو دارم میزارم تا با کسایی مثل شما سر این بدیهیات صحبت کنم خیلیه!
دقیقا تو دو روز اول عرضه تو ژاپن 500 دلار بود. این رو مطمئنم و لازم نیست اثبات هم کنم.
الآن قیمت رسیده به 400 دلار. گیم استاپ هم 355 دلار first edition رو میده. حالا ببین با وضع دلار ما چقدر میشه؟ تازه بدون هیچ سودی
پس حرف های خنده دار رو ول کن. دیگه کسی الکی به حرف کسی گوش نمیده که بره اون قدر پول بی زبون رو بریزه به حساب کسی. با اسنکه میدونیم تو جهان همچین قیمتی نیست!

شما ترول میکنی؟ کلاه برداری؟ یا اینقدر کم عقلی که همچین حرف هایی رو داری به من میزنی. برو به یکی بگو که چیزی ندونه. همین که من وقتمو دارم میزارم تا با کسایی مثل شما سر این بدیهیات صحبت کنم خیلیه!
دقیقا تو دو روز اول عرضه تو ژاپن 500 دلار بود. این رو مطمئنم و لازم نیست اثبات هم کنم.
الآن قیمت رسیده به 400 دلار. گیم استاپ هم 355 دلار first edition رو میده. حالا ببین با وضع دلار ما چقدر میشه؟ تازه بدون هیچ سودی
پس حرف های خنده دار رو ول کن. دیگه کسی الکی به حرف کسی گوش نمیده که بره اون قدر پول بی زبون رو بریزه به حساب کسی. با اسنکه میدونیم تو جهان همچین قیمتی نیست!
باز خوبه از 500 دلار رسوندی به 355=))...حداقل سر حرفه خودت میموندی....
آخه iq تو فک کردی اصلا من بیکارم واسه کسی برم ps vita بخرم=))
شما احتمالا داری داغ فروشنده ها رو به سینه میزنی که یه جنس 400 هزار تومنی رو با قیمت 750 بندازن به ملت
محض اطلاع ps3 هم 250 دلار هستش;)

من الان توی یکی از سایتهایی که داخل دبی کنسول بازی میفروشن زده بودمدل wifi رو 5 روز دیگه میاره ولی با قیمت 2499 درهم الان هم توی خود سایت ژاپنی سونی که نگاه کردم بازی انچارتد با قیمت 4900 ین میفروخت که از طریق psn میشه خرید کرد حجمش هم 2777 مگ بود البته فعلا 24 عنوان بازی بیشتر توی سایتش برای فروش نبود
حالا دیگه خودتون قضاوت کنید وقتی بازی با قیمت جهانی 39 دلار توی ژاپن 4900 ین هست راحت میتونید قیمت دستگاه رو خودتون حدس بزنید

عزیزم جوک نگو...
پس تو سومالی ارزونه؟
شما اگه 4 بار از psn خرید میکری یه همچین حرفی رو نمی زدی که تو ژاپن 2 برابر هستش
درود

وقتی در مورد چیزی اطلاع ندارید صحبت نکنید. قیمت ویتا 24980 ین ژاپن هستش! حالا برای درک بهتر این مسئله از شما دعوت میکنم که به این دو لینکی که برات میزارم بری:

250 دلار = 19434 ین

24980 ین = 322 دلار

در ضمن این قیمت هایی هم که می بینید برای بازار آزاد نیستش و این تبدیل ها با توجه به نرخ های رسمی هست که بانک ها اعلام می کنند و مثلا اگه دلار رو به ریال بزنید می بینید که 1111تومن براتون میاره در حالی که تو بازار آزاد امروز نرخش 1510 اینا بوده. پس اگه بخوایم این قیمت ها را با توجه به درصد بازار آزاد حساب کنیم به قیمتی حدود 400دلار برای ویتا می رسیم. اگر می خوای جواب بدی با دلیل مدرک حرف بزن و در غیر این صورت سکوت اختیار کن.

پس این قدر نگید قیمت ها همه باهم برابره تو کل دنیا چون به هیچ وجه اینطوری نیست، اختلاف بین یورو و دلار هم وجود داره در حالی که قیمت کنسول 250 دلار و یورو هست و نسبت این دو ارز به هم دیگه حدود 1.2 هست.

از همه اینا که بگذریم و به بازار ایران برسیم در حال حاضر برای خرید از ژاپن به صرفه نیست چون باید ین رو به دلار تبدیل کنید و بعد دلار رو به تومن که کلی این وسط پرت سرمایه دارید که امری طبیعی تو تبدیل ارزها بهم دیگه هست.

در ضمن بنده از PSN بیش از 4 بار خرید کردم و خیالت هم راحت باشه. هم با دلار خریدم و هم با پوند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or