بابا شما ها دیگه شورش در اوردین از اون موقعی که این تاپیک رو زدم در مورد همه چی صحبت شد الا پیش فروش ....... هر کی از راه می رسه از فتوحاتش می گه ..........
وجود خارجی نداشت دوست من!حداقل ادرس اون 570 تومنی رو تو پروفایل بده ببینیم اصلا کجاست؟
/
البته به شرطی که قیمت دلار ارزون بشه که نمیشه.اصلا عجله نکنید بچه ها!
2ماه دیگه که ویتا عرضه جهانی شد براحتی میتونید از بانه یا دبی به قیمت زیر 400تومن بخرید!
مگه ps3 و xbox360 اولش که آمده بود همین جریانو نداشت؟!!!
دیدید که سریع هک شد و ارزون شد!!!
اصلا عجله نکنید بچه ها!
2ماه دیگه که ویتا عرضه جهانی شد براحتی میتونید از بانه یا دبی به قیمت زیر 400تومن بخرید!
مگه ps3 و xbox360 اولش که آمده بود همین جریانو نداشت؟!!!
دیدید که سریع هک شد و ارزون شد!!!
یک نفر میشناختم از سایت playasia بازی uncharted 3 خرید کرد براش هم اومد اما 70 تومان پول پست داد اگر براتون به صرفه هست میتونید از این سایت بخرید ایران هم پشتیبانی میکنهدوستانی که می خوان کنسول رو بخرن برای اطلاعات بیشتر حتما برن به سایت ign اطلاعات خوبی داره مثلا اینکه شبکه psn برای ویتا فعلا فقط ژاپنیش هست و نمیتونین به زبان های دیگه وارد این شبکه بشین در ضمن من فکر کنم از سایت play-asia بخواین بگیرین کمتر از یک میلیون براتون دربیاد
آره من داداشم هرچند وقت یکبار میره بانه جنس میاره!ایکسباکس با هارد 250 رو از اونجا آورد 350 اینجا نمیدونم چقدره!یه تلویزیون سامسونگ46 ال ای دی هم آورد به 1میلیون و 200هزار تومنفقط بدیش اینه که جنساش گارانتی نداره!داداشم آخرین بار 6روز پیش بود که رفته بود بانه و گویا چندتا از مغازه دارهای معتبر بهش گفته بودن که بیانه بده و برج12 بیا و هر چندتا PSVITA میخوای رو با قیمت زیر 500 بیا بهت بدیم!و یکی از دلالهای بانه ضاهرا بهش گفته که برج 12 اینجا پر میشه از PSVITA و بیا دونه 450 خودم اینجا با گارانتی خود بانه بهت بدم!
PS3 زود هک شد ؟ 4 سال زوده ؟ امیدوارم ویتا هم همین وضع رو داشته باشه { دلیلم رو هم تو یکی از تاپیکها برای این حرفم گفتم }
در مورد بانه من زیاد شنیدم ولی تا الان هر چی شنیدم این بوده که میکنن تو پاچه.دبی رو بگی باز یه چیزی.در مورد قیمت هم باهاتون موافقم،بعد از مدتی قیمتش به حد معقولی میرسه.
حالا قیمت خود کنسول اونطرف،قیمت بازیهاش اینطرف.خدا کنه بازیهاش قیمت معقولانه ایی تو ایران داشته باشه وگرنه فکر کنم سالی بشه دو تا بازی براش خرید
یک نفر میشناختم از سایت playasia بازی uncharted 3 خرید کرد براش هم اومد اما 70 تومان پول پست داد اگر براتون به صرفه هست میتونید از این سایت بخرید ایران هم پشتیبانی میکنه
آره من داداشم هرچند وقت یکبار میره بانه جنس میاره!ایکسباکس با هارد 250 رو از اونجا آورد 350 اینجا نمیدونم چقدره!یه تلویزیون سامسونگ46 ال ای دی هم آورد به 1میلیون و 200هزار تومنفقط بدیش اینه که جنساش گارانتی نداره!داداشم آخرین بار 6روز پیش بود که رفته بود بانه و گویا چندتا از مغازه دارهای معتبر بهش گفته بودن که بیانه بده و برج12 بیا و هر چندتا PSVITA میخوای رو با قیمت زیر 500 بیا بهت بدیم!و یکی از دلالهای بانه ضاهرا بهش گفته که برج 12 اینجا پر میشه از PSVITA و بیا دونه 450 خودم اینجا با گارانتی خود بانه بهت بدم!