قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام اول بهت بگم قبول دوستمون اینجا ایرانه.من چهار شنبه می رم از دوستم می پرسم شاید گمرک تهران اجازه ی تریس داده باشه که قیمت ها پایین اومده..

---------- نوشته 05-12-2011 در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 04-12-2011 در 11:40 PM ارسال شده بود ----------

من الا توی یه سایت خوندم که ته لنجی بوشهر ازاد شده دوباره.به نظرتون می تونه ری قیمت ها تاثیر بزاره؟
هرکی اطلاع پیدا کرد از ترخیص توسط گمرک بیاد یه خبر اینجا بده

آقایون تحلیلگران اقتصادی

خودمون رو جر دادیم این وسط
کنسول با درایو هیتاچی با چه قیمتی گیر میاد ؟ من هر جا گشتم نبود !

آقایون تحلیلگران اقتصادی

خودمون رو جر دادیم این وسط
کنسول با درایو هیتاچی با چه قیمتی گیر میاد ؟ من هر جا گشتم نبود !

یک جا دااشت فروشگاه سونی بود اگه اشتباه نکنم اونم به قول خودش میگفت یه دونه دارم 380 میدم

الان همه ی اسلیم ها کپی خور میشن !؟
چون من میخوام برم یدونه از اروپا ور دارم بیارم !
میخواستم ببینم کدوم ها کپی نمیشن الکی نگیرم !

الان همه ی اسلیم ها کپی خور میشن !؟
چون من میخوام برم یدونه از اروپا ور دارم بیارم !
میخواستم ببینم کدوم ها کپی نمیشن الکی نگیرم !

همه غیر هیتاچیا ...اگه در دی وی دی رام باز شه که دی وی دی بخای توش بزاری مشخصه ..هیتاچیا یه برا مدگی داره ...تو نت سرچ کنی عکسش هست

امروز دنیای بازی گرفتم . نوشته بود دلیل افزایش قیمتا اینه که دیگه ایکس باکس های قابل کپی تولید نمیشن و کمیاب شده شده . مایکروسافت فقط هیتاچی و لایت اون 1175 میزنه که کپی نمیشن .

امروز دنیای بازی گرفتم . نوشته بود دلیل افزایش قیمتا اینه که دیگه ایکس باکس های قابل کپی تولید نمیشن و کمیاب شده شده . مایکروسافت فقط هیتاچی و لایت اون 1175 میزنه که کپی نمیشن .

:-o:-o=((=((=((حالا بنظرتون باید چکارکنیم؟دسته دوم بگیریم

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------

یعنی فقط باید بازی اوجینال بگیری پس حالا دیگه قیمت بازی های ایکس باکس فرقی با پی اس 3نداره؟؟؟؟؟)x

دوستان این قیمت ها برای کنسول دسته دوم مناسب هست؟

360 ارکید جسپر = 250 تومان
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=53407

360 الیت با هارد 120 گیگ (دو دسته ، یکی سفید و یکی مشکی) = 360 تومان
فکر کنم قیمت ارکید بد نیست اما قیمت الایت حدود 30 بالا میگه(چون هارد 120 نوش 70 تومن هستش و دسته اضافی هم اگه اورجینال باشه بیشتر از 50 قیمت نداره ولی اینایی که گفتم واسه نو هست نه کار کرده)!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or