قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اقا قیمت های این فروشگاه خیلی عجیبه یه نگاه بندازید !! یکی از دوستام گفت من خودم ازش خرید کردم . میتونید بگید دستگاه رو خام بفرسته براتون و خودتون کپی خور کنید . حالا راست و دروغ این حرف پای دوستم :d ولی یه نگاه به قیمت ها بندازید .

http://www.store.persian-game.com/index.php?categoryID=17

دوستان من با صاحب سایت تلفنی صحبت کردم گفت قیمت های برای یکی دو ماه پیش قیمت ها مون رو اپدیت نکردیم.

قیمت های امروز برادران در پشت شهرداری ! :دی
Slim 4G --------- 430.000 تومان
Slim 250 G ----------470.000 تومان
ولی طرف داد میزد چونه بزنی 10 - 15 هم تخفیف میده ...

بازار الان بسیار کساده ، بهترین موقع هست برای خرید چون 2 ماه دیگه هم با نزدیکی به عید وحشتناک قیمت ها میره بالا ...
یه نکته البته آف تاپیکه ولی جالبه فروشنده های توپخونه از خود MS هم بیشتر سود میکنن : دی

خوبه اگر اینطور باشه حدس میزدم کسادی بازار محرم این ها رو هم شامل بشه
قیمت های امروز برادران در پشت شهرداری ! :دی
Slim 4G --------- 430.000 تومان
Slim 250 G ----------470.000 تومان
ولی طرف داد میزد چونه بزنی 10 - 15 هم تخفیف میده ...
بازار الان بسیار کساده ، بهترین موقع هست برای خرید چون 2 ماه دیگه هم با نزدیکی به عید وحشتناک قیمت ها میره بالا ...
یه نکته البته آف تاپیکه ولی جالبه فروشنده های توپخونه از خود MS هم بیشتر سود میکنن : دی

والا قیمتهاتون رو نمیدونم از کجا میارید ولی قیمته امروز اینه: اسلیم 250 گیگ کپیخور 520 اسلیم 4 گیگ کیپیخور 450 اسلیم 4 گیگ باندل کینکت 650

دوستع زیز دروغ که نمینویسیم ...
قیمت ها از فروشگاه یاسین طبقه هم کف پاساژ لباف هست.
شما میری از گرونترین مغازه میپرسی بعد میگی قیمت اینه ! 4 نفر هم همینکار رو میکنن ، جو درست میشه . شما از 4 جا بپرس ، 2 دقیقه وقت بزار با فروشنده صحبت کن. خودتو خریدار نشون بده بعد قیمت بگیر ! نه اینکه دم در ، توی مغازه نرفته قیمت بپرسی !

الان250 کمیاب شده وای تا چند هفته دیگه قیمتا باز نجومی میشه

چند تا از مغازه دار های شهر ما رفتن گمرک تهران ببین سرمایه ی این بد بخت ها رو می دن یانه.اجازه ترخیس کنسول رو بهشون نمی دن برای همین کمیاب شده.

---------- نوشته 29-11-2011 در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 28-11-2011 در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

خبر فوری:بچه ها حتما اینجا رو بخونین از تعجب شاخ در می یارین.)x:-o:-o)x

http://www.irica.gov.ir/Portal/Home...tegoryID=405be8d0-db56-40b8-9397-4eb5f4c63f35

سلام دوستان خسته نباشید

من 9 فروردین 90 ایکس باکس خریدم 300 تومن بنا به دلایلی 25 شهریور فروختم 260 تومن

حالا از شما راهنمایی میخوام با این شرایط و این LT3 که داره میاد و کپی خور کنسول رو همیشگی میکنه امکان داره عید با 300 دوباره ایکس باکس خرید

خیلی ممنون
:x

سلام دوستان خسته نباشید

من 9 فروردین 90 ایکس باکس خریدم 300 تومن بنا به دلایلی 25 شهریور فروختم 260 تومن

حالا از شما راهنمایی میخوام با این شرایط و این LT3 که داره میاد و کپی خور کنسول رو همیشگی میکنه امکان داره عید با 300 دوباره ایکس باکس خرید

خیلی ممنون
:x

همین حالا هم نمیتونی شما با 300ت کنسول بگیری چه برسه به عید که قیمتا بازم بالا میره البته اگه استوک بخای فکر کنم بتونی با 300 پیدا کنی
راستی این قضیه LT3 که کپی خورو دائمی میکنه چیه تا حالا نشنیده بودم

دوستع زیز دروغ که نمینویسیم ... قیمت ها از فروشگاه یاسین طبقه هم کف پاساژ لباف هست. شما میری از گرونترین مغازه میپرسی بعد میگی قیمت اینه ! 4 نفر هم همینکار رو میکنن ، جو درست میشه . شما از 4 جا بپرس ، 2 دقیقه وقت بزار با فروشنده صحبت کن. خودتو خریدار نشون بده بعد قیمت بگیر ! نه اینکه دم در ، توی مغازه نرفته قیمت بپرسی !
دوسته خوبه من این کاره منه و قیمتی که دارم میگم با هارده اصلی + پاوره اصلی + دسته اصلی هست این قیمتی که گفتم قیمته کف هست و با لوازم اصلی بالاتر هم معامله میشه پیشنهاد میکنم دوستانی کهخریداره واقعی هستن یا از کسی که مطمئن هستن خرید کنن یا از یه نفر که تجربه داره کمک بگیرن

دوسته خوبه من این کاره منه و قیمتی که دارم میگم با هارده اصلی + پاوره اصلی + دسته اصلی هست این قیمتی که گفتم قیمته کف هست و با لوازم اصلی بالاتر هم معامله میشه پیشنهاد میکنم دوستانی کهخریداره واقعی هستن یا از کسی که مطمئن هستن خرید کنن یا از یه نفر که تجربه داره کمک بگیرن

هیچ فروشنده ای جنس اصلی خودش و زیر قیمت بازار نمیده
هر ارزونی بیموردی بی حکمت نیست

همین حالا هم نمیتونی شما با 300ت کنسول بگیری چه برسه به عید که قیمتا بازم بالا میره البته اگه استوک بخای فکر کنم بتونی با 300 پیدا کنی
راستی این قضیه LT3 که کپی خورو دائمی میکنه چیه تا حالا نشنیده بودم

نمیدونم خوندی یا نه اما c4 تونسته درایور xbox رو به دسته خودش بگیره یعنی درایور قفل میشه اما نه برای مردم بلکه برای ماکروسافت اینم خبر

l9dmyia1ui1yk9a6krp.jpg

به نظر شما این شرایط رو قیمت تاثیر داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or