Abolfazl3007
کاربر سایت
همون 345 بگیری خوبه..اقا 360 تومن قیمت خوبیه؟؟یا بازهم گرونه ؟؟البته من تا 345 هم سراغ دارم
درایوهاشون تا جایی که من پرسیدم 0225 هست .خوبه اینا ؟؟
راستی اگه میشه بگید از کجا بفهمیم دسته و پاور اصل هستند؟؟
درود، دوست خوب میتونی یک عکس از دستههای اصلی و متفرقه برای مقایسه بگذاری؟همون 345 بگیری خوبه..
دوست عزیز به نظرم اگه دیدی دسته و اداپتور اصل نیست فقط خود دستگاه رو بخر اونارو جدا تهیه کن
اداپتور نمی دونم چطوریه تا بقیه راهنماییت کنن ولی دسته خیلی خیلی مشخصه..فقط یکی رو باید با خودت ببری بتونه اینارو ظاهری تشخیص بده کسی که خیلی با ایکس باکس سرو کار داشته.
من دسته کنسول اولیم رو وقتی کنار دسته ای که 55 تومن جدا خریدم می زارم کاملا مشخصه...از لحاظ کارایی هم ترجیح همیشه دادم با اون دسته اصلی بازی کنم
دسته اصلی تو دست خوش دست تره احساس میکنم تو دست راحت تره با اینکه دقیقا مثل هم هستن و یکم سنگین تر و بهتر وای می سه ..حالا نمی دونم تلقینه یا واقعا همینطوره
من کلا مشکلی که با دسته قلابی دارم کلید هاش هست موقع فشار دادن و مخصوصا دو کلید پدالی گیم پد خیلی حالت شل و کلا یه جوری هست که اگه با دسته اصلی 1 سالی بازی کرده باشی همون اول کار دسته رو عوض می کنید و می رید سراغ
میشه آدرس این فروشگاه و شمارشو بدین؟آخرین قیمت فروشگاه dc
X360 Slim 4GB = 360 Toman ( کپی خور )
X360 Slim 250GB = 465.000 Toman ( کپی خور )
دوستان یه فروشگاه معتبر تو تهران میخوام که قیمتاش هم مناسب باشه اگه هست لطفا بدین.اسم و شماره فروشگاه رو واسم پ.خ کنید
---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 PM ارسال شده بود ----------
میشه آدرس این فروشگاه و شمارشو بدین؟
دوست عزیز حتما به اینجا سری بزن.دوستان یه فروشگاه معتبر تو تهران میخوام که قیمتاش هم مناسب باشه اگه هست لطفا بدین.اسم و شماره فروشگاه رو واسم پ.خ کنید
---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 PM ارسال شده بود ----------
میشه آدرس این فروشگاه و شمارشو بدین؟
شاید دیگه عمر 360 تموم شده و نسل بعد اومده ....:-D