قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

فک کنم توقع دارید از خوده مایکروسافت هم پایینتر بدن تو بازاره ایران؟!
همین الان دلار 1250 تومنه یه 250 گیگ که 300$ هست خریدش حدوده 380 تومن تموم میشه
تا برسه و کپیخور بشه فک نکنم کمتر از 440 -50 بیاد دیگه
پس میشه گفت حد اقل قیمت ممکنه برای 4 گیگ به 340-50 و برای 250 گیگ به 440-50 برسه

من از خدام هست بیاد پایینتر ولی باید معقول باشیم

• Like
Reactions: SLASH1
فک کنم توقع دارید از خوده مایکروسافت هم پایینتر بدن تو بازاره ایران؟!
همین الان دلار 1250 تومنه یه 250 گیگ که 300$ هست خریدش حدوده 380 تومن تموم میشه
تا برسه و کپیخور بشه فک نکنم کمتر از 440 -50 بیاد دیگه
پس میشه گفت حد اقل قیمت ممکنه برای 4 گیگ به 340-50 و برای 250 گیگ به 440-50 برسه

من از خدام هست بیاد پایینتر ولی باید معقول باشیم

اخه این جا مغازه ها قیمت مختلف می دن یکی می ده 400 تومن یکی دیگه می ده 450 تومن ادم می مونه کدوم رو بخره!!!منظور با 4گیگ .

خداییش ادم یه چیزایی میبینه وا میمونه چی بگه همین امروز تو بازار از چند فروشگاه تو شیراز سوال کردم اسلیم 4گیگ رو 440هزار تومن میخروختن ...

دوستان به همتون پیشنهاد می‌کنم برای خرید یکم شکیبا باشید و صبر کنید، اگر همین روند رو داشته باشیم شاهد کاهش قیمت بیشتری در کنسول هستیم. فکر کنم اواسط آبان قیمت به کف برسه(البته بازار ایران غیر قابل پیش بینی هست، شاید به خاطر عرضه LT2 یکم قیمت‌ها بالا بیاد ولی رشد چندانی نداره چون این فصل، فصل مرگ کنسول‌ها از نظر قیمت هست.)

خداییش ادم یه چیزایی میبینه وا میمونه چی بگه همین امروز تو بازار از چند فروشگاه تو شیراز سوال کردم اسلیم 4گیگ رو 440هزار تومن میخروختن ...
شکی تو این نیست که فروشنده ها درست درمون نیستن ولی مهمترین عامل قیمت دلاره الان قیمتهای ارزونتر تو تهران به دلیل خرید قبل از بالا رفتن دلاره الان دلار تو بازار آزاد ۱۳۰۰ تومنه و تمام کارشناسان میگن احتمال داره تا قبل عید به ۱۶۰۰-۱۸۰۰ هم برسه که دیگه قیمتها رو میشه حدس زد به نظر من الان بهترین زمانه واسه خریده دیگه از این قیمت ۵ - ۱۰ نهایت ارزون میشه البته اگه این بلبشو دلار و طلا و سکه دوباره شوک اساسی نداشته باشیم (تو این ۱۰ - ۱۵ رو تمامی سهامداران بورس سکه کال مارجین شدن و خطر شدید بالا رفتن نجومی دلار حس میشه)

---------- نوشته در 03:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------

شما ارزونترین رو بخر ارزونها برای زمان قبل از گرون شدن دلاره که واسه جبران کمبود نقدینگی و فصل بد دارن به قیمت مناسب میدن

نظارت بر روی قیمت های کنسول ها توی شهر ما نمی شه هر کی یه قیمت می ده کسی کار به این کارا نداره.:((
شما فکر میکنی جاهای دیگه هم به قیمت این کنسول ها رسیدگی میشه وقتی که ایران تحریم ونمیتونه نمایندگی کنسول مایکروسفت رو بگیره

من شیرازم
امروز رفتم یک چکی کردم ببینم چجوریاست
250 500 تومان:-o
4g 380 450 460 تومان:))
از اون یارو 460 پرسیدم چرا انقدر گرون میگه چند قیمت داری میگم زیر 400 میگه دستشو عوض میکنن میگم خوب دستشم عوض کن 20 تومان میاد زیر قیمت نه 80 تومان ... اینجا ایرانه

یه نکته رو از رو تجربه عرض میکنم
خیلی حواستون باشه که پاوره اسلیم رو عوض نکرده باشن
چون آداپتوره اصلیش 100 تومنه و قلابیش 40 تومن
دسته هم اصلیش 60-70 هست و قلابی 45 - 40
دسته خیلی مهم نیست و فوقش زودتر خراب میشه ولی
پاورش مهمه چون یه نوسانه کوچیک ممکنه دستگاه رو نابود کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or