a_i_l_r-e-z-a
کاربر سایت
آخرین قیمتی که امروز از بازار توپخونه(تهران) گرفتم:
Slim 4G:کپی خور 360 تومان
Slim 250:کپی خور 465 تومان
این روند کاهش قیمت فکر کنم ادامه داشته باشه.
می شه یکی به من بگه چرا توی بوشهر قیمت ها پایین نمی یاد؟
آخرین قیمتی که امروز از بازار توپخونه(تهران) گرفتم:
Slim 4G:کپی خور 360 تومان
Slim 250:کپی خور 465 تومان
این روند کاهش قیمت فکر کنم ادامه داشته باشه.
فک کنم توقع دارید از خوده مایکروسافت هم پایینتر بدن تو بازاره ایران؟!
همین الان دلار 1250 تومنه یه 250 گیگ که 300$ هست خریدش حدوده 380 تومن تموم میشه
تا برسه و کپیخور بشه فک نکنم کمتر از 440 -50 بیاد دیگه
پس میشه گفت حد اقل قیمت ممکنه برای 4 گیگ به 340-50 و برای 250 گیگ به 440-50 برسه
من از خدام هست بیاد پایینتر ولی باید معقول باشیم
خداییش ادم یه چیزایی میبینه وا میمونه چی بگه همین امروز تو بازار از چند فروشگاه تو شیراز سوال کردم اسلیم 4گیگ رو 440هزار تومن میخروختن ...
شکی تو این نیست که فروشنده ها درست درمون نیستن ولی مهمترین عامل قیمت دلاره الان قیمتهای ارزونتر تو تهران به دلیل خرید قبل از بالا رفتن دلاره الان دلار تو بازار آزاد ۱۳۰۰ تومنه و تمام کارشناسان میگن احتمال داره تا قبل عید به ۱۶۰۰-۱۸۰۰ هم برسه که دیگه قیمتها رو میشه حدس زد به نظر من الان بهترین زمانه واسه خریده دیگه از این قیمت ۵ - ۱۰ نهایت ارزون میشه البته اگه این بلبشو دلار و طلا و سکه دوباره شوک اساسی نداشته باشیم (تو این ۱۰ - ۱۵ رو تمامی سهامداران بورس سکه کال مارجین شدن و خطر شدید بالا رفتن نجومی دلار حس میشه)خداییش ادم یه چیزایی میبینه وا میمونه چی بگه همین امروز تو بازار از چند فروشگاه تو شیراز سوال کردم اسلیم 4گیگ رو 440هزار تومن میخروختن ...
شما فکر میکنی جاهای دیگه هم به قیمت این کنسول ها رسیدگی میشه وقتی که ایران تحریم ونمیتونه نمایندگی کنسول مایکروسفت رو بگیرهنظارت بر روی قیمت های کنسول ها توی شهر ما نمی شه هر کی یه قیمت می ده کسی کار به این کارا نداره.
چند ماه دیگه موقع امتحانات .دوستان بهترین زمان واسه خرید xbox کی هست قیمتها کی متعادل میشه؟
هنوز خبري نيستسلام.
دوستان میشه قیمت روز رو بدید.
با تشکر.