قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

یکی دو روز قبل از کپی شدن 9504 ها یکی دوتا بچه زرنگ تمام 0225 های بازار رو خریدن به قیمت 240 تومن و بعد از 6-7 ماه که روش های هکش امد و دوستان خوشحال و شاد و شانگول اقدام به فروش کردن به قیمت 450 به بالا (یا پائین). وقتی 90% کنسولهای قابل کپی شدن دست 2-3 نفر باشه قیمتها هیچ وقت پائین نمیاد.
امیدوارم برای نسل بعد چنان مسائل امنیتی رو ارتقاع بدن که هیچ وقت کار به کپی خور شدن نکشه. حاضرم سالی 300 تومن پول بازی اورجینال بدم ولی اینطوری ازم دزدی نشه.

اخه با عقل جور در نمی یاد یعنی کسی بوده که حاضر شده تمام دستگاه های تو بازار رو بخره!! می دونید دارید صحبت از چند صد دستگاه می کنید یه چیزی حدود 300-400 میلیون پول و سرمایه !!
یعنی کسی بوده حاضر شده سرمایه اش رو روی وسایل صوتی تصویری پیاده کنه!!خیلی ریسک هست اگه واقعا اینجوره نوشه جونش!
از طرفی شما فقط تهران رو می بینید یا کل ایران! مثلا تو خود شهرهای بزرگ مثل اصفهان شیراز و... هم کلی کنسول هست اینارو هم خریده!

از من بپرسی مغازه دار وقتی میبینن کنسول کپی خور شده کم می شه نمی فروشن و تقاضا زیاد می شه کنسول کم! و همه هم بالا می فروشن..چون هر مغازه ای نهایتش 20-30 تا کنسول داره واسه فروش.نمی یاد مفت بده که بعد گرون بخره.

در مورد ارجینال خریدن همین الانشم این صحبت شما عملی هست مخصوصا برای کسایی مثل من که سومین کنسولشون هست و برای چند تا بازی انحصاری شاید بخوان دوباره بخرن!
بر فرض ایکس باکس کپی نشده بخریم سود کردیم..این پولی که می خوایم بدیم به این دزدان رو بازی ارجینال خرج میکنیم خودش به اندازه 4-5 تا بازی ارجینال هست این مابه تفاوت کپی شده و نشده ..تازه خطر بن شدن صفر می شه!! یه تاپیک هم ایجاد شه بازی هارو اورجینال ور معاوضه کنیم!

از طرفی همین پول کنسول = بهترین کارت گرافیک تو بازار می شه راحت سری 5 انودیا رو خرید با این پول و گرافیکی چندین برابر کنسول داشت..

کلا من یه ماه دیگه صبر می کنم اگه اوضاع قیمت درست نشد که همین کارو می کنم اصلا حاضر نیستم همچین قیمتی واسه کنسول سال 2005 بدم

راستی می شه بگید به جز 9504 و 0225 کدوم درایو های اسلیم مونده تا هک شه قیمت ها درست شه؟؟ اقدامی نشده امیدی خبری تا ماه دیگه !؟

یعنی درایو 0225 تولید نمیشه دیگه؟ از کجا میدونی؟ فکر نکنم درایو های زیاد هک نشده ای باشه وجود داشته باشه. اینا هم دیگه سخت ترینش بودن. بعدیاش احتمالا سریعتر هک شن.
این سیاست های شرکت MS در مقابل هک هست . مثلا 9504 بعد هکش 0225 زدن و هیتاچی . الانم یادمه چند تا درایور دیگه هم مشخص شدن . هکشونم معلوم نیست . شاید سریع شدن شایدم نه .

---------- نوشته در 05:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

یکی دو روز قبل از کپی شدن 9504 ها یکی دوتا بچه زرنگ تمام 0225 های بازار رو خریدن به قیمت 240 تومن و بعد از 6-7 ماه که روش های هکش امد و دوستان خوشحال و شاد و شانگول اقدام به فروش کردن به قیمت 450 به بالا (یا پائین). وقتی 90% کنسولهای قابل کپی شدن دست 2-3 نفر باشه قیمتها هیچ وقت پائین نمیاد.
امیدوارم برای نسل بعد چنان مسائل امنیتی رو ارتقاع بدن که هیچ وقت کار به کپی خور شدن نکشه. حاضرم سالی 300 تومن پول بازی اورجینال بدم ولی اینطوری ازم دزدی نشه.
میگم یک PS3 بخرین حله دیگه :d

---------- نوشته در 06:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:54 PM ارسال شده بود ----------

اخه با عقل جور در نمی یاد یعنی کسی بوده که حاضر شده تمام دستگاه های تو بازار رو بخره!! می دونید دارید صحبت از چند صد دستگاه می کنید یه چیزی حدود 300-400 میلیون پول و سرمایه !!
یعنی کسی بوده حاضر شده سرمایه اش رو روی وسایل صوتی تصویری پیاده کنه!!خیلی ریسک هست اگه واقعا اینجوره نوشه جونش!
از طرفی شما فقط تهران رو می بینید یا کل ایران! مثلا تو خود شهرهای بزرگ مثل اصفهان شیراز و... هم کلی کنسول هست اینارو هم خریده!

از من بپرسی مغازه دار وقتی میبینن کنسول کپی خور شده کم می شه نمی فروشن و تقاضا زیاد می شه کنسول کم! و همه هم بالا می فروشن..چون هر مغازه ای نهایتش 20-30 تا کنسول داره واسه فروش.نمی یاد مفت بده که بعد گرون بخره.

در مورد ارجینال خریدن همین الانشم این صحبت شما عملی هست مخصوصا برای کسایی مثل من که سومین کنسولشون هست و برای چند تا بازی انحصاری شاید بخوان دوباره بخرن!
بر فرض ایکس باکس کپی نشده بخریم سود کردیم..این پولی که می خوایم بدیم به این دزدان رو بازی ارجینال خرج میکنیم خودش به اندازه 4-5 تا بازی ارجینال هست این مابه تفاوت کپی شده و نشده ..تازه خطر بن شدن صفر می شه!! یه تاپیک هم ایجاد شه بازی هارو اورجینال ور معاوضه کنیم!

از طرفی همین پول کنسول = بهترین کارت گرافیک تو بازار می شه راحت سری 5 انودیا رو خرید با این پول و گرافیکی چندین برابر کنسول داشت..

کلا من یه ماه دیگه صبر می کنم اگه اوضاع قیمت درست نشد که همین کارو می کنم اصلا حاضر نیستم همچین قیمتی واسه کنسول سال 2005 بدم

راستی می شه بگید به جز 9504 و 0225 کدوم درایو های اسلیم مونده تا هک شه قیمت ها درست شه؟؟ اقدامی نشده امیدی خبری تا ماه دیگه !؟
همه که نمیان کلی بخرن . مثلا 10-20 میلیون میخرن انبار میکنن بعضی مغازه ها . الان بازار اصل PS3 تو ایران راه افتاده ولی 360 خیر . من خودم دنبال بازی اصل بودم پیدا نکردم . پیدا شه قیمت فضایی یه .
شما با پول کنسول برین گرافیک بخرین و با پول 3-4 تا کنسول هم باید بدین مادربورد و ... . ببینید گرافیک 400-500 میخرین باید همه چی اپدیت شده باشه . یعنی دور ور 1.5-2 میلیون در میاد . همیشه هم کامپیوتر بهتر کنسول بوده ولی بدی هایی مانند گرونی . بعد مدتی اپدیت و بازی انحساری کنسولی (PS3 پدر PC گیمر هارو در اورده با این همه بازی انحساری توپ )
الان هنوز دارن رو 0225 کار میکنن . بعدش میرن رو هیتاچی .

ممنون دوست عزیز حتما می رم یه سری به تاپیک هک می زنم ببینم چه خبره..پس بازی اصل 360 هم به سختی گیر می یاد!
البته من کل قطعات سیستمم خوب هست و اصلا نیاز به اپگرید نداره فقط یک کارت گرافیک قوی میخوام ولی متاسفانه بازی های انحصاری کنسول از دست می دم! تنها مشکل که شما هم به خوبی اشاره کردید من اگه برم 500 کارت گرافیک بخرم بازی forza4 gears of war3 fable3 mortal combatچیکار کنم؟ از طرفی کنترل گیم پد برای بازی ریسنگ اصلا قابل مقایسه با پی سی نیست!

نمی دونم واقعا اینا فروش هم دارن که قیمتاشون 1 ساله فضایی مونده!!
دوستان به نظرتون تا کی این وضعیت ادامه داره؟؟
و این درایو های 0225 وقتی کامل هک بشه قیمت ها پایین می یاد ؟یا این درایو دیگه تولید نمی شه و محدود هستن تو بازار؟
دوستان که واردتر هستن و اخبار رو دنبال می کنن به نظرتون تا 1-2 ماه دیگه وضعیت قیمت کنسول رو می شه پیشبینی کرد؟

امروز توپخونه بودم قیمتا اومده پایین

4 گیگ کپی خور 420 تا 60 بسته به انصاف فروشنده
250 گیگ کپی خور 495 تا 560 بسته به انصاف فروشنده برای یکی از اقوام خریدیم 500 با سه تا بازی
البته قیمتهای بالا رو 560 و 460 رو دوتا ادم بودن که میدادن که ادم نمیشه گذاشت اسماشونو
نکته جالب حرفاشون بود میگفتی اقا 360 چند ؟ میگفت داداش با باکس و نرم افزار و اپگیرید .560 مرتیکه

امروز توپخونه بودم قیمتا اومده پایین

4 گیگ کپی خور 420 تا 60 بسته به انصاف فروشنده
250 گیگ کپی خور 495 تا 560 بسته به انصاف فروشنده برای یکی از اقوام خریدیم 500 با سه تا بازی
البته قیمتهای بالا رو 560 و 460 رو دوتا ادم بودن که میدادن که ادم نمیشه گذاشت اسماشونو
نکته جالب حرفاشون بود میگفتی اقا 360 چند ؟ میگفت داداش با باکس و نرم افزار و اپگیرید .560 مرتیکه

فروشگاه سونی هم 5 تومن ارزون کرده تا به حال سابقه نداشته این هزار تومن بیاره پایین

احتمالا تا 15 16 شهریور یزره بیاد پایین ولی دیگه خیلی درست بشه رو 350 یا 360 ثابت میمونه چون اینا 100 تومنم هزینه کپی خور میگیرن

خیلی جالبه ناراحت بودیم اگه کیت بیاد باید پول کیت بدیم واسه کپی خور حالا هم که بدون کیت میتونن کپی خور کنن از هزینه خرید کیت هم بیشتر میگیرن

رو اینا هیچ کس نظارت نداره همشونم یه مشت سودجو هستن در هر حالتی ضرر باید خریدار بده

مبارکش باشه ولی واقعا گرون خریدین درسته یکم پایین تر اومده ولی به این قیمت اصلا ارزش نداره!ا من یادم همون سالهای اول که کپی خور شده بود با قیمت 600 خریدم ..اون موقع قیمت جهانیشم بالا بود! و از طرفی گرافیک تو اون مقطع زمانی کاملا قابل قبول بود! نه الان که چندین سال گذشته و همه می گن اخر نسله.. حالا دلیلشون از این یه ضره کاهش قیمت چیه؟

مبارکش باشه ولی واقعا گرون خریدین درسته یکم پایین تر اومده ولی به این قیمت اصلا ارزش نداره!ا من یادم همون سالهای اول که کپی خور شده بود با قیمت 600 خریدم ..اون موقع قیمت جهانیشم بالا بود! و از طرفی گرافیک تو اون مقطع زمانی کاملا قابل قبول بود! نه الان که چندین سال گذشته و همه می گن اخر نسله.. حالا دلیلشون از این یه ضره کاهش قیمت چیه؟

ای بابا نگیریم چیکار کنیم انقدر منتظر سونی موندیم هک نشد خسته شدیم.کارای اینام معلوم نمیکنه که ولی به قول دوستمون دیگه 250 گیگ پاینتر از 370-80 نمیاد که جالب اینجاس که 4 گیگش 40 تومن فرقش بود.اینجا جاش نیست ولی سونی هم ارزون شده بود .حالا تا نسل جدید بیاد کمه کم دو سالی مونده

بنظره من با این قیمت ها PS3 320 GIG بخرین بهتره
ولی فروشگاه DC قیمتاش خیلی خوبه یا سونی تو توپخونه ولی الان PS3 بنظرم بهتر باشه
حالا خود دانید چون قیمتای X360 250 با PS3 360 تقریبا یکی شده

حواستون باشه GameStop کنسولهای fat رفرشی برای فروش گذاشته با قیمت خیلی پایین و هیچ بعید نیست فروشنده های محترم وطنی اقدام به اعمال شیطانی بکنند..

حواستون باشه GameStop کنسولهای fat رفرشی برای فروش گذاشته با قیمت خیلی پایین و هیچ بعید نیست فروشنده های محترم وطنی اقدام به اعمال شیطانی بکنند..

دوست عزیز کنسول های Refrubished هیچ مشکلی ندارن ! من خودم از آلمان یه الایت آکبند Refrubished خریدم . البته هنوز به دستم نرسیده ! در ضمن شما نمیتونید بگید همه اینا تعمیری هستن . چون ممکنه 1 نفر از 360 خوشش نیومده رفته پس داده ! اونا هم چون نمتونن آکبند بفروشن میفرستن کارخونه آکبند میشه میذارن برای فروش ! اونایی که تعمیری خود مایکروسافت تعمیر کرده ! یعنی به بهترین شکل ممکن تعمیر شده . و اینکه اون قسمت هایی که تعمیر شده خیلی جزئی هست ! نه اینکه مثلا مشکل در Board باشه ! به هر حال این کنسول ها با معمولی هیچ فرقی ندارن . البته کنسول های Pro 20 gb شاید ! چون ماردبردشون جاسپر نیست ! ولی اینی که من گرفتم مادربرد جاسپر :دی

دوست عزیز کنسول های Refrubished هیچ مشکلی ندارن ! من خودم از آلمان یه الایت آکبند Refrubished خریدم . البته هنوز به دستم نرسیده ! در ضمن شما نمیتونید بگید همه اینا تعمیری هستن . چون ممکنه 1 نفر از 360 خوشش نیومده رفته پس داده ! اونا هم چون نمتونن آکبند بفروشن میفرستن کارخونه آکبند میشه میذارن برای فروش ! اونایی که تعمیری خود مایکروسافت تعمیر کرده ! یعنی به بهترین شکل ممکن تعمیر شده . و اینکه اون قسمت هایی که تعمیر شده خیلی جزئی هست ! نه اینکه مثلا مشکل در Board باشه ! به هر حال این کنسول ها با معمولی هیچ فرقی ندارن . البته کنسول های Pro 20 gb شاید ! چون ماردبردشون جاسپر نیست ! ولی اینی که من گرفتم مادربرد جاسپر :biggrin1:

در هر صورت خریدش ریسک دار هست و این فروشنده ها هم که نمیگن کنسول رفرشی هست و با همون قیمت مدل های اصلی میفروشند

الان 4 گیگ خام چنده ؟

حرفه ای شدن خام نمیفروشند میخوان یک پولی هم از کپی خور بزنن جیب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or