قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام همگي.
من كه هرچي گشتم يه تاپيك واسه خريد از خارج كشور پيدا نكردم.
آقا يكي محبت كنه سوالاي منو جواب بده.
اولا اينكه من اگه بخوام از آمريكا يه اسليم بگيرم به صرفه هست؟؟
قيمتش چقدره؟
با چه هاردي بگيرم؟؟
اينجا تو ايران ميتونن هكش كنن؟؟؟؟؟؟؟
مشكلي واسم پيش نمياد تو ايران؟؟؟؟
لوازم جانبي چي واسش بخرم؟؟
تو هر مغازه اي برم راحت ميشه خريد؟؟
يا بايد سفارش بدم يه مدت قبلش؟؟؟
از همتون ممنون واسه جواباتون.
پيشاپيش مررررررسي همگي

سلام همگي.
قيمتش چقدره؟
با چه هاردي بگيرم؟؟
پيشاپيش مررررررسي همگي
از امریکا باید یک تبدیل هم بگیری واسه برقش چون به ایران نمیخوره (پیدا میشه . فکر کنم همون جا هم باشه ). قیمت اسلیم 4 گیگ 200$ هست که اگه هر دلار رو 1300 بگیری میشه 258 تومن . این سایت های ایرانی که میخرن میارن اصلا توصیه نمیشه چون خیلی گرون در میاد از ایران بگیری بهرته . اگه امریکا 0225 یا 9504 (اموزش شناختش تو سایت هست ) پیدا کردی خوبه بگیر (بقیه درایور ها کپی خور نمیشن) . فت که بگیری کلا حله همه مدلاش کپی خور میشه . جاسپر باشه 100% اگه فت بگیری . لوازم جانبی هم دسته به به تعداد لازم و پک شارژ دسته و اگه هارد نداشت هارد و کینکت خوبه . دیگه خرید از خارج میتونید برید مغازه مستقیم بگیرین هم میتونین تو سایت های Amazon و Ebay سفارش بدین بیارن دمه خونه . (اسلیم اینترنتی نگیری که دیدی 0225 یا 9504 گیرت نیومد ولی فت میشه چون همه فت ها کپی خور میشن )

---------- نوشته در 05:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 AM ارسال شده بود ----------

فروشگاه حقیقت :
اخرین به روز رسانی: ۱۳۹۰/۵/۲۷

xbox360 elite الایت با فریم ویر 1.1 LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): ...تومان

xbox360 arcade ارکید با فریم ویر 1.1 LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): .....تومان

کینکت (kinect)رجین پال : ۱۷۰ تومان

اسلیم کپی 250gig با درایو 0225 ۵۳۰ تومان

اسلیم کپی 4GIG با درایو 0225
۴۷۰ تومان

لیست به روز قیمت ها در فروشگاه سونی:
ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ با مادر بورد والهالا کپی شده 470 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 اسلیم250 گیگ با مادر بورد والهالا کپی شده 530 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
پک کامل کینکت به همراه اداپتور170هزار تومان

فروشگاه DC
آخرین تغییرات 25 مردادماه

Xbox 360 Slim ( New version ):

X360 Slim 4GB = 460 Toman ( کپی خور )
X360 Slim 250GB = 515.000 Toman ( کپی خور )
X360 Slim 4GB + Kinect = 600.000 Toman ( کپی خور)
X360 Slim 250GB + Kinect = 650.000 Toman ( کپی خور )

X360 Slim 250GB Halo Edition ( 250GB + 2 controller ) = 850 Toman ( کپی خور )
این روی دسته و بدنه دستگاه چاپ مخصوص داره و نقره ای رنگ هستند

آخرین ویرایش:
سلام همگي.
قيمتش چقدره؟
با چه هاردي بگيرم؟؟
پيشاپيش مررررررسي همگي
با اجازه بقیه دوستان!
شک نکن به صرفست!
250gig:300$ 4gig:200$
بستگی به خودتون داره ولی اگه با هارد بگیری بهتره چون بازیارو توش install میکنی.
باید تاریخ ساخت دستگاه بین
2010/7/30 تا 2010/9/30 باشه تا بشه کپیخورش کرد.
مثلا چه مشکلی؟
بستگی به خودت داره ولی معمولا یه دسته اضافه واسش میگیرن حالا اگه کینکتشم بگیری که چه بهتر قیمت کینکت هم 150 دلاره.
والا با این تاریخ ساخت فکر نکنم اونجا پیدا کنی چون اونجا عین ایران انبار نمیکنن
:dو فروشگاه هاشون به روزه.
نه از قبل نمیخواد همون لحظه تحویلت میدن.

فرضا من از سایت امازون خرید کردم چطوری اونا واسم میفرستن ایا ایران تو لیستشون هست هزینه پست هم رایگانه یا حساب میکنن من تو یه سایت عربی دیدم کینکت رو با ایکسباکس زده بود 1399 که میشه حول حوش 420 تومن هزینه حمل هم یه کیلو بود ایکس باکس هم با کینکت ورزنش تو یه سایتی زده بود 4.5 کیلوگرم که هزینه ارسالش هم میرسه به حدودای 80 تومنی پس با این حساب میشه 500 تومن
میخواستم ببینم کسی میتونه با هزینه ارسالش چقدر میشه تو امازون بخری

واقعا این فروشنده ها دیگه آخرشن..!

با وجودی که که دیگه XBOX ها کپی خور میشه باز هم قیمت ها رو پایین نمیارن..

اول بهانه اون ها این بود که کنسول Fat دیگه تولید نمیشه و کمیاب هست ولی الان دیگه چه بهانه ای دارن..؟

من میگم زنگ بزنیم اداره تعزیرات بیان هم به خاطر گران فروشی هم به خاطر قاچاق یک حالی ازشون بگیرن..:d

خوب من مشكلم اينه كه من تازه ٢ هفته ديگه دارم ميرم آمريكا و قطعا كنسولي كه بين اين تاريخ كه دوستمون گفتن باشه ديگه اونجا نيست.
:((((((
ولي بازم از همگي ممنون واسه راهنمايي.
لطف كرديد ؛))

خوب من مشكلم اينه كه من تازه ٢ هفته ديگه دارم ميرم آمريكا و قطعا كنسولي كه بين اين تاريخ كه دوستمون گفتن باشه ديگه اونجا نيست.
لطف كرديد ؛))

نگران نباش بعدا کپی خور خواهد شد اگر نشد بیار من از میخرم..:d

مسخرشو در اوردن الان 6 -7 ماه صبر کردم ارزون شه ..هر روزم گرون تر می کنن! اخرم این پولو می دم واسه کارت گرافیک .دزدی تو روز روشن همینه یه کنسول 250 هزارتومنی رو دارن می دم 450 هزار تومن !! بچه ها به نظرتون کی این قضیه قیمت ها درست می شه...الان که یکی از درایو های اسلیم هک شده چرا ارزون نشده؟ یعنی باید کلا همه درایوهای اسلیم هک بشه تا قیمت ها کمی بهتر بشه؟کسی اطلاع داره درایو های دیگه کی هک می شه؟

فرضا من از سایت امازون خرید کردم چطوری اونا واسم میفرستن ایا ایران تو لیستشون هست هزینه پست هم رایگانه یا حساب میکنن من تو یه سایت عربی دیدم کینکت رو با ایکسباکس زده بود 1399 که میشه حول حوش 420 تومن هزینه حمل هم یه کیلو بود ایکس باکس هم با کینکت ورزنش تو یه سایتی زده بود 4.5 کیلوگرم که هزینه ارسالش هم میرسه به حدودای 80 تومنی پس با این حساب میشه 500 تومن
میخواستم ببینم کسی میتونه با هزینه ارسالش چقدر میشه تو امازون بخری
دوست عزیز اصلا ایران تو لیست کشورهای سایت Amazon نیست که شما بخوای سفارش بدی واست بیارن!
در ضمن شما فرض محال اگر از Amazon یا هر فروشگاه دیگه ای بخوای سفارش بدی نمیتونی تاریخ ساخت دستگاه رو که ببینی!
کلا یه پیشنهاد اگه عجله نداری وایسا آخرای شهریور یا اولای مهر بگیر!

---------- نوشته در 03:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------

الان که قیمتها خوبه بزارید یکی دو سال دیگه اونوقت ببینید قیمت اسلیم 0225 چجوری بره بالا!!

لطف كرديد ؛))
خوب شما فت بگیرین همشون هک میشه . تو امازون بگردین NEW و Look As New پیدا میشه .

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------

مسخرشو در اوردن الان 6 -7 ماه صبر کردم ارزون شه ..هر روزم گرون تر می کنن! اخرم این پولو می دم واسه کارت گرافیک .دزدی تو روز روشن همینه یه کنسول 250 هزارتومنی رو دارن می دم 450 هزار تومن !! بچه ها به نظرتون کی این قضیه قیمت ها درست می شه...الان که یکی از درایو های اسلیم هک شده چرا ارزون نشده؟ یعنی باید کلا همه درایوهای اسلیم هک بشه تا قیمت ها کمی بهتر بشه؟کسی اطلاع داره درایو های دیگه کی هک می شه؟
الان که دارن 4 گیگ رو 470 میدن خوبه !! شما نبودین ببینین همین 4 گیگ رو 700 میدادن .
این MS هم کم نمیاره . یک 3-4 تا درایور جدید داده . هک شدنشونم با خداست . معلوم نیست کی بشه .

---------- نوشته در 07:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:08 PM ارسال شده بود ----------

واقعا این فروشنده ها دیگه آخرشن..!

با وجودی که که دیگه XBOX ها کپی خور میشه باز هم قیمت ها رو پایین نمیارن..

اول بهانه اون ها این بود که کنسول Fat دیگه تولید نمیشه و کمیاب هست ولی الان دیگه چه بهانه ای دارن..؟

من میگم زنگ بزنیم اداره تعزیرات بیان هم به خاطر گران فروشی هم به خاطر قاچاق یک حالی ازشون بگیرن..:d
الانم بهونه دارن . فکر کردی 0225 داره تولید میشه ؟ درایور های جدیدی هستن که اومدن . الانم که 0225 نایاب بشه ببینین قیمتش سر به فلک میکشه (اگه 3-4 تا درایو دیگه هک نشه ) . زنگ بزن بهشون بگو ایکسباکس میگن : هاااااااااان ؟؟؟؟؟ فوش بود ؟؟

یعنی درایو 0225 تولید نمیشه دیگه؟ از کجا میدونی؟ فکر نکنم درایو های زیاد هک نشده ای باشه وجود داشته باشه. اینا هم دیگه سخت ترینش بودن. بعدیاش احتمالا سریعتر هک شن.

یکی دو روز قبل از کپی شدن 9504 ها یکی دوتا بچه زرنگ تمام 0225 های بازار رو خریدن به قیمت 240 تومن و بعد از 6-7 ماه که روش های هکش امد و دوستان خوشحال و شاد و شانگول اقدام به فروش کردن به قیمت 450 به بالا (یا پائین). وقتی 90% کنسولهای قابل کپی شدن دست 2-3 نفر باشه قیمتها هیچ وقت پائین نمیاد.
امیدوارم برای نسل بعد چنان مسائل امنیتی رو ارتقاع بدن که هیچ وقت کار به کپی خور شدن نکشه. حاضرم سالی 300 تومن پول بازی اورجینال بدم ولی اینطوری ازم دزدی نشه.

• Like
Reactions: Wander

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or