تازه با این قیمت سخت افزاری هم کپی خور می شه و با سوراخ کردن مادربرد!!!
بعد اگه دوباره نیاز به اپدیت پیدا کرد و مشکل ایجاد کرد و یا اصلا دیگه نشد اپدیت کرد چی!
این مورد مادر برد های تقلبی چینی که گفتید هم منبعش رو اگه امکانش هست بزارید
یعنی رو این مادر برد ها اکانت یک ماه گلد نداره ...و اصلا می شه انلاین باش بازی کرد؟
چی وضعیه فکر کنم هر کی بیاد دو صفحه این تاپیک رو بخونه از خرید ایکس باکس پشیمون بشه
دوست عزیزم
این بردی که عرض کردم منظورم برد درایو دستگاه هست
با مادر برد دستگاه کاری نداریم
و از قسمت برد درایو هم جایی که برای کپی خور کردن سوراخ میشه یه دچیپست کوچولو هست در ابعاد 1 سانت در 1ساانت
شاید شما با دیدنش هم متوجه نشید
در ضمن اصلا ربطی به گلد نداره عزیز من
یه کلاغ 5000000 کلاغ نکنید :d
فروشگاه حقیقت چقدر مطمئن هستش؟
(طرف خیلی پسر خوبی هستش ها فقط امروز به من یه چیزی گفت من رو برد تو فکر)
امروز به من 250 هک شده به روش سوراخ شده 0225 رو قیمت دادند 520
گفتند اگر بخوای 9504 بندازم روش 100 تومن میشه!!! (ارزش داره همچین کاری؟) مگه بعد از آنلاک 9504 همون 0225 نمیشه؟
دیشب رفتم فروشگاه هایپر استار ایکس باکس هک نشده رو 550 میفروخت ارزش داره بگیرم ؟ (با یکسال گارانتی)
شما اصلا فکر اینکه با کدوم روش هک شده رو نکنید .
ایشون آدم معتبری هستند بدون شک
اما اینکه برای یه تعویض برد با برد های Fake که بعده ها هم ممکنه دچار وضعیت مشابهی با برد های کنونی شه 100 تومان پول اضافی پرداخت کنید معقول نیست .
من برد های خام درایو ها رو خودم با همین روش های پیچیده با 35-40 تومان کپی خور می کنم که هیچ مشکلی به هیچ عنوان نداره ( در صورت عملکرد درست )
اگه قرار باشه اتفاقی رخ بده و عکس العملی از مایکروسافت رخ بده برای همه با هر درایوی هستش
لازمه که عرض کنم این برد هایی که الان فروشنده ها بخاطرش 100 تومان اضافه می گیرن چون توسط خود مایکروسافت ساخته نشده وتقلبی هست با آپدیت ها هیچ گونه محدودیتی در کپی خور شدن و رایت LT نداره که این خودش بعد ها می تونه توسط مایکرو شناسایی شه . ( نظریه )
خودتونو با این حرفا اذیت و گمراه و البته جیب فروشنده های سودجو رو پر پول نکنید .