قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

495 کجا؟ با چه درایوی؟
من زیر 515 قیمت ندارم!

یک سوال خیلی خیلی مهم!!!!
این 0225 هایی که سخت افزاری هک میشن (سوراخ میکنند) با آپدیت بعدی مشکل دار نخواهند شد؟
9405 رو 100 تومن گرون تر حساب میکنند بخاطر اینکه نرم افزاری هک میشه و نیاز به سوراخ و... نیست، ارزش داره؟

قابل توجه
دوست گلم اینکه درایو های 0225 بعدا به مشکل خواهند خورد یا خیر
به طور قطع قابل پیش بینی نیست
اما 9504 ها هم بعد از آپدیت مایکروسافت به 0272 تغییر ورژن میدن ( قفل می شن ) و دقیقا همون کارهایی که برای 0225 انجام میدیم رو باید روی اونها بکنیم .
پس دوران هک نرم افزاری 9504 عملا تموم شده .
مگر اینکه درایو شما دارای بردی باشه که دارای ورژن فیرمور 9504 تولید چین ( به صورت پیش فرض بدون قفل ) باشه .
الان این بردها تو بازار هستش که میشه نرم افزاری هک شن
اما به هیچ عنوان اورجینال نیست و بعد ها چه عاقبتی داشته باشن مشخص نیست .
قبلا هم شخص C4 ( هکر معروف ایکس باکس ) در مورد تقلبی بودن این بردها هشدار داده بود .

تازه با این قیمت سخت افزاری هم کپی خور می شه و با سوراخ کردن مادربرد!!!
بعد اگه دوباره نیاز به اپدیت پیدا کرد و مشکل ایجاد کرد و یا اصلا دیگه نشد اپدیت کرد چی!

این مورد مادر برد های تقلبی چینی که گفتید هم منبعش رو اگه امکانش هست بزارید
یعنی رو این مادر برد ها اکانت یک ماه گلد نداره ...و اصلا می شه انلاین باش بازی کرد؟

چی وضعیه فکر کنم هر کی بیاد دو صفحه این تاپیک رو بخونه از خرید ایکس باکس پشیمون بشه

کسی قیمت درایو *DVD ROM
*XBOX 360
*رو داره اخه لنز دستگاهم فکر کنم ضعیف شده و بازیهای رایتی رو به سختی میخونه
ولی بازیهای رایتی شرکتی رو راحت میخونه

فروشگاه حقیقت چقدر مطمئن هستش؟
(طرف خیلی پسر خوبی هستش ها فقط امروز به من یه چیزی گفت من رو برد تو فکر)
امروز به من 250 هک شده به روش سوراخ شده 0225 رو قیمت دادند 520
گفتند اگر بخوای 9504 بندازم روش 100 تومن میشه!!! (ارزش داره همچین کاری؟) مگه بعد از آنلاک 9504 همون 0225 نمیشه؟

دیشب رفتم فروشگاه هایپر استار ایکس باکس هک نشده رو 550 میفروخت ارزش داره بگیرم ؟ (با یکسال گارانتی)

آخرین ویرایش:
تازه با این قیمت سخت افزاری هم کپی خور می شه و با سوراخ کردن مادربرد!!!
بعد اگه دوباره نیاز به اپدیت پیدا کرد و مشکل ایجاد کرد و یا اصلا دیگه نشد اپدیت کرد چی!

این مورد مادر برد های تقلبی چینی که گفتید هم منبعش رو اگه امکانش هست بزارید
یعنی رو این مادر برد ها اکانت یک ماه گلد نداره ...و اصلا می شه انلاین باش بازی کرد؟

چی وضعیه فکر کنم هر کی بیاد دو صفحه این تاپیک رو بخونه از خرید ایکس باکس پشیمون بشه

دوست عزیزم
این بردی که عرض کردم منظورم برد درایو دستگاه هست
با مادر برد دستگاه کاری نداریم
و از قسمت برد درایو هم جایی که برای کپی خور کردن سوراخ میشه یه دچیپست کوچولو هست در ابعاد 1 سانت در 1ساانت
شاید شما با دیدنش هم متوجه نشید
در ضمن اصلا ربطی به گلد نداره عزیز من
یه کلاغ 5000000 کلاغ نکنید :d

فروشگاه حقیقت چقدر مطمئن هستش؟
(طرف خیلی پسر خوبی هستش ها فقط امروز به من یه چیزی گفت من رو برد تو فکر)
امروز به من 250 هک شده به روش سوراخ شده 0225 رو قیمت دادند 520
گفتند اگر بخوای 9504 بندازم روش 100 تومن میشه!!! (ارزش داره همچین کاری؟) مگه بعد از آنلاک 9504 همون 0225 نمیشه؟

دیشب رفتم فروشگاه هایپر استار ایکس باکس هک نشده رو 550 میفروخت ارزش داره بگیرم ؟ (با یکسال گارانتی)

شما اصلا فکر اینکه با کدوم روش هک شده رو نکنید .
ایشون آدم معتبری هستند بدون شک
اما اینکه برای یه تعویض برد با برد های Fake که بعده ها هم ممکنه دچار وضعیت مشابهی با برد های کنونی شه 100 تومان پول اضافی پرداخت کنید معقول نیست .
من برد های خام درایو ها رو خودم با همین روش های پیچیده با 35-40 تومان کپی خور می کنم که هیچ مشکلی به هیچ عنوان نداره ( در صورت عملکرد درست )
اگه قرار باشه اتفاقی رخ بده و عکس العملی از مایکروسافت رخ بده برای همه با هر درایوی هستش
لازمه که عرض کنم این برد هایی که الان فروشنده ها بخاطرش 100 تومان اضافه می گیرن چون توسط خود مایکروسافت ساخته نشده وتقلبی هست با آپدیت ها هیچ گونه محدودیتی در کپی خور شدن و رایت LT نداره که این خودش بعد ها می تونه توسط مایکرو شناسایی شه . ( نظریه )
خودتونو با این حرفا اذیت و گمراه و البته جیب فروشنده های سودجو رو پر پول نکنید . /:)

1- دستگاه مورد نظر نو اون 600 تومن هست که با توجه به یک دسته اضافی و تمیز بودن قیمت بدی نیست..
2- زیاد مهم نیست ولی معمولا کنسولهای اسلیم احتیاج به آداپتور ندارن..
3- این چیپست مشکلی نداره البته بعد از آپدیت به یک ورژن دیگه تغییر میکنه که کپی خورش میپره ولی به راحتی دوباره کپی خور میشه..
4- باید هم فرمور جدید بریزی هم دیسک ها رو چک کنی..
5- زیاد..

1. تقریبا میشه 640 نویشو بست که چون تمیزخهه فکر کنم به قیمت خریدم ، ممنون از راهنمایی

2. مهم بودنش بخاطر اینه که سیم اگه به کانکت نباشه واسه من که کمبد جا برای پریز و 3شاخه دارم هست، من شنیده بودم فقط تو فت ها نیاز به آداپتور هست، تو اسلیم ها هم بعضی از مدلها اینجورین یا من اشتباه می یکنم؟

3. از کجا می تو نم بفهمم LT + 1.91 روش نصبه که لایو آپدیت کنم؟ کلا کجا ورژن فریمورو نوشته؟ خیلیا می گن آپدییت نکنین تا فریمور جدید بیاد ، کدک ها و تم و بازی های لایوو آفلاین میشه از جایی گرفت و آفلاین اجرا کرد؟

یک سوال جدید برام پیش اومده، دستگاه من که هارد نداره می تونم برای ذخیره بازی برای لود شدن به جای هارد دستگاه از هارد اکترنال یا فلش که به USB وصل میشه استفاده کنم؟ یا با اینا فقط میشه موزیک و فیلم و اینا دید؟

در مورد آداپتور کینکت زیاد اطلاع ندارم ولی تا اونجای که من میدونم مدل اسلیم آداپتور نمیخوره..
در مورد نوع فریمور کاربر sAsAn.K چنین توضیح داده:

شما یه بازی AP 2.5 مثل COD BO رو که آخرین پچ ABGX رو داره بزار تو دستگاه ، اگه سریع بالا اومد بازی که 1.91 داری شما ، اگه 1 دقیقه طول کشید 1.9 هستش .

شما میتونید از دو تا فلش مموری تا ظرفیت هر کدوم 16 گیگ استفاده کنید..

این قیمتا مث اینکه خیلی بهشون مزه داده. به نظر نمیرسه اصلا خیال پایین اوردن قیمتا رو داشته باشن. ما رو بگو که کارت گرافیک فروختیم گفتیم اکسباکس بزنیم. به شخصه برای اکسباکس هرگز حاضر نیستم بالای 250 هزینه کنم. مگه ادم عقلشو از دست داده.

این قیمتا مث اینکه خیلی بهشون مزه داده. به نظر نمیرسه اصلا خیال پایین اوردن قیمتا رو داشته باشن. ما رو بگو که کارت گرافیک فروختیم گفتیم اکسباکس بزنیم. به شخصه برای اکسباکس هرگز حاضر نیستم بالای 250 هزینه کنم. مگه ادم عقلشو از دست داده.

تا وقتی یک عده بیخبر میرن با این قیمت XBOX میخرن قیمت رو پایین نمیارن ولی وقت مدارس باز شد و کسی طالب نبود قیمت شکسته میشه..

تا وقتی یک عده بیخبر میرن با این قیمت XBOX میخرن قیمت رو پایین نمیارن ولی وقت مدارس باز شد و کسی طالب نبود قیمت شکسته میشه..
اقا حرف دل مارو زدی.. من می خوام یکم پیگیر این قضیه بشم ببینم چرا انقدر این مملکت بی درو پیکره چون اینا هم برای خودشون صنف و اتحادیه دارن مثل اتحادیه یا صنف گیم نت ..شماره هاشون رو که هر شهری 118 بگیری می ده...من یه پیگیری می کنم شما هم یه پیگیری بکنید

منم شخصا حاضر نیستم بالاتر قیمتی که یک سال و نیم پیش خریدم یعنی 250 تومن بیشتر واسه کنسول بدم..چه خبره مگه دیگه نهایتش 300 تومن!!

راستی من یه سوال داشتم یه هارد 20 گیگ دارم اینو رد کنم بره؟؟ می خوام بدونم به دستگاه های اسلیم این هارد قدیمی که ماله پریمم ایکس باکسم بوده وصل می شه یا نه؟؟

و ایا بازی رو می شه ریخت تو فلش مموری یا باید حتما کنسول 250 گیگ خرید؟

خوشبختانه امروز شاهد تحولی توی قیمت ها بودم توی پاساژ پایتخت
250 Slim هک شده 490 تا 515 نوسان داشت
کینکت هم از 160 تا 185

به نظرم تابستون تموم بشه قیمت ها خوب میشه

منم شخصا حاضر نیستم بالاتر قیمتی که یک سال و نیم پیش خریدم یعنی 250 تومن بیشتر واسه کنسول بدم..چه خبره مگه دیگه نهایتش 300 تومن!!

من نمیخوام از کسی دفاع کنم ویا بگم قیمت ها مناسب است یا نیست ، فقط میخوام بگم استدلال شما منطقی نیست به چند دلیل
1- پارسال دلار بوده 1050 امسال است 1250 .این یعنی هم قیمت خرید بالاتر - هم هزینه حمل بالاتر ( چون بر اساس دلار و ارزهای خارجی کشتیرانی ، هواپیمایی ، بیمه حمل و ... حساب میشه ) هم هزینه گمرکی بالاتر ( اون هم باز بر اساس نرخ دلار معادل ریالی جنس حساب میشه )
2- آیا نرخ سوخت پارسال با امسال یکسان است ( یعنی هزینه حمل بالاتر برای پیک و وانت و کامیون و ...)
3- آیا نرخ انرژی پارسال با امسال یکی است ؟! ( یعنی قبض آب و برق و گاز بالاتر برای وارد کننده و پخش کننده و مغازه دار و ... )
4- آیا نرخ اجاره و خرید ملک پارسال با امسال برابر است ( این یعنی هزینه مکان بالاتر حالا میخواهد مغازه باشد یا دفتر یا انبار )
5- آیا نرخ نان و مرغ و گوشت و ... پارسال با امسال یکسان است ؟ ( این یعنی افزایش هزینه های زندگی و در نتیجه افزایش خرج و هزینه تک تک افرادی که در ایران زندگی میکنند )
و بسیاری آیا های دیگر که جواب آنها این است " اقتصاد بیمار و تورم "

باز هم تکرار میکنم که منظور من این نیست که قیمت 900 تومان برای ایکس باکس مناسب است یا 400 تومان
بلکه فقط میخواهم بگم اگر دلیلی برای حرفمان میخواهیم بیاریم ، بهتر است آن دلیل منطقی باشد و با در نظر گرفتن همه جوانب آن موضوع

و نکته دیگری که باید متذکر بشود این است که این خاصیت بازار در همه جای دنیا است که وقتی جنسی یک منبع اصلی و یکدست بنام نماینده رسمی ندارد ، این عرضه و تقاضا است که قیمت کالا را تعیین میکند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or