قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

خب دوستانیکه میخواستن x360key بخر،نخرن چون c4 تو گفته هاش گفته که باعث بن شدن میشه

سلام داداش بازم مزاحم شدم :d(porya_spy پی سی ورلد هستم :d) بایدم بن بشی چون هنوز Live ساپورت نمیکنه !!

http://x360key.com/features

قسمت Work in progress رو بخون متوجه میشی ! :x

دوستان یکی تو صفحات قبل گفته بود که هیچکدوم از فروشنده ها فعلا کنسولاونو نمی فروشن چون تا تابستون گرون تر میشه؟

چرا باید گرون بشه؟ خیلی بخواد گرون بشه 10-20 تومنه اونم به خاطر تابستون که اینم تو بازار ایران گرونی به حساب نمیاد دیگه....اگه کسی چیزی می دونه به منم بگه....:d

دوستان یکی تو صفحات قبل گفته بود که هیچکدوم از فروشنده ها فعلا کنسولاونو نمی فروشن چون تا تابستون گرون تر میشه؟

چرا باید گرون بشه؟ خیلی بخواد گرون بشه 10-20 تومنه اونم به خاطر تابستون که اینم تو بازار ایران گرونی به حساب نمیاد دیگه....اگه کسی چیزی می دونه به منم بگه....:d
:)):)):)):)):)):))
پس خبر نداری تا همین یکی دو ماه پیش اسلیم بود 380 اینا الان شده 680 اینا دی

pucira_mja راست میگه.منم خواستم بخرم.وقتی دیدم قیمتها اینجوری شده به خودم گفتم اگه بخرم 100% خریت کردم.من فکر میکنم بالا رفتن نرخ دلار هم رو قیمت همه لوازم الکترونیکی تاثیر گذاشته.به هر حال تا یکی دو ماه دیگه باید قیمتها رو بکشن پایین اگه اینکارو نکنن کسی دیگه توان خرید ایکس باکس رو نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or