قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

آقایون یه سوال دارم
ایکس باکس اسلیم 4گیگ 0225 به قیمت 320 هزار تومن میارزه؟
لطفا زوود جواب بدید میخوام بخرم
دستگاه نو هست
آکبنده؟اگه آره سریع رو هوا بزنش تا دیر نشده

ارکید قدیمی چنده؟
من ارکید دارم تمییزم هست بنظرتون 300 تومان میخرن؟
2 ساله دارمش
حیفه.نگهش دار

سلام دوستان
میخواستم قیمت Xbox 360 Arcade مدل جدید (2007 به بعد) رو بدونم؟ رنج قیمت بدین

چون میخوام یه arcade هم از یکی از فامیلامون بخرم، 10 ساعتی بیشتر باهاش بازی نکرده، کپی خورش کرده، دسته اضافی خریده، XL Gold membership کار نزده.
چون یکم شاید با این شرایط نظر دادن سخت باشه، قیمت آرکید خالی رو هم بگید کفایت میکنه. ;)
با تشکر

سلام دوستان
میخواستم قیمت Xbox 360 Arcade مدل جدید (2007 به بعد) رو بدونم؟ رنج قیمت بدین

چون میخوام یه arcade هم از یکی از فامیلامون بخرم، 10 ساعتی بیشتر باهاش بازی نکرده، کپی خورش کرده، دسته اضافی خریده، XL Gold membership کار نزده.
چون یکم شاید با این شرایط نظر دادن سخت باشه، قیمت آرکید خالی رو هم بگید کفایت میکنه. ;)
با تشکر
2007 به بعد؟؟؟؟؟؟؟
اگه مال 2007 باشه به درد نمیخوره چون مادربردش فالکونه و احتمال 3 چراغ شدن داره
باید کنسولی بگیری که مال اواخر 2008 به بعد(2009 به بعد باشه بهتره) چون مادربردش جاسپره و احتمال 3 چراغ شدنش صفره
کنسولی بگیر که جاسپر باشه
آرکید نو هم حدود 470-480 تومنه

دوستان یکی از بچه ها گفت قیمت xbox slim به 250 تومن رسیده ، کینکت هم به 90 تومن ، درسته ؟

متاسفانه خیر دوست گرامی.....تازه امروز با تاسف بسیار شاهد معامله کنسول ارکید به مبلغ 700 هزارتومان بودم......که واقعا خوش جای شوک و ناراحتی داره.

توروخدا کی قراره بازار بیاد سر جاش آخه!؟؟!؟!کپی خور نشدن ایکس باکس قیمت ps3رو هم بالا برده دیگه اه حالم داره بهم میخوره از این وضعیت!!

کاریش نمیشه کرد تو این شرایط فکز کنم این بازاریا قیمت های قطعات pc را هم بالا ببرند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or