baba shah
کاربر سایت
2- 3 هفته پیش 170 تومن بود.الان شده 185تومن.تا دیر نشده برو بخر که تو تابستون میره رو 200-220دوستان كينكت در حال حاضر چنده تو بازار؟
ممنون
سلامسلام دوستان.الان الایت دسته اول گیر میاد؟قیمتش؟
قیمت اسلیم چه جوریاس؟من قیمت اسلیم رو از چند جا گرفتم از 480 هزار تومان تا 650 هزار تومان.درباره قیمتهای اسلیم کاملا گیج شدم.لطفا یکی قیمت دقیق بده با ادرس فروشگاه![]()
به نظرتون قیمتها بعد تابستون خیلی میاد پایین؟اگه جایی رو میشناسی که الایت نو داشته باشه لطفا ادرسش رو بده2- 3 هفته پیش 170 تومن بود.الان شده 185تومن.تا دیر نشده برو بخر که تو تابستون میره رو 200-220
سلام
خیلی کم
قیمتش 570حدودا
اسلیمها دوسری هستند که یکی کپی میشه همون 630-640 تومن ویکی کپی نمیشه که البته کپیش تو راهه و اونم 420-440 تومن
اونی که کپی میشه درایوش 9504ه و اونی که کپی نمیشه درایوش 0225
نو فکر نکنم دیگه پیدا بشه اگه پیدا هم بشه خیلی گرونن.
یارو الکی حرف گارانتیو کشیده وسط.کنسولهای جاسپر اصلا نیاز به گارانتی ندارن چون خراب نمیشن.این طرف هم الکی داره با گارنتی قیمتو میبره بالا.اگه با گارانتی میخوای بخری به نظرم اصلا نخر چون گارانتی نمیخواد اینا
خب قیمت آرکید نو حدود 470 تومنه که دست دومش حدود 30 درصد ازش کم میشه میوفته 330 تومنخوب دوست عزیز قیمتو نگفتی ها..........راستی می گی نو پیدا نمیشه فکر کنم تا کمه کم 6-7 ماه دیگه الایت و آرکید تو بازار باشن چون هنوز که هنوز پریمیوم نو هم پیدا میشه...من 3 ماه پیش یکی تو توپ خونه دیدم
راستی قیمتم نگفتی ها؟؟؟؟؟...بگو چند میرزه چون دستگاهش خیلی تمیز و کم کاره می خوام برم بگیرمش
قیمت درست حسابی ای نیست چون فروشنده های گلمون کنسولاشونو نمیفروشند تا تابستون برسه اون موقع با قیمت نجومی بفروشندبابا این دیگه چه تاپیکیه!!!!!!!!)x
یه قیمت درست و حسابی توش نیست!
یکی بیاد یه لیست از قیمت های امروز و اینکه آیا میاد پایین یا بالا بده!)x
دقیق نمیدونم ولی دوروبر 300-400 باید باشه .باید پرسیدبی زحمت قیمت دستگاهای که درایوشون هنوز هک نشده بگید 4 و 250
فکر کنم باید باشه.به بازار یه سری باید زد.خبر دقیق ندارمسلام دوستان ببخشید هنوز هارد اورجینال برای ایکس باکس 360 های فت تو بازار گیر میاد ( اورجینال ها نه تقلبی) اگه گیر میاد لطفا قیمت بدید
.lt+ v1.9 کامل شده ولی فعلا ریلیز نشده.البته گفته شده که از xdg3 هم حمایت نمیکنه و باید تا lt+ v2.0 صبر کرد.یه ذره صبر کنی روشش هم بیرون داده میشه.(v1.9سلام دوستان خبری از این lt 1.9 نشود ؟؟ یک هفته xbax ام بیکار گوشه خونه افتاده یه بازی اورجینال مسخره هم دارم سر میکنیم باهش ای ی ی ی ی ی .......![]()
دقیقو هیچ کس نمیدونه ولی تو این چند روزه(حالا ممکنه 2 هفته باشه -3 هفته باشه یا یه ماه یا شایدم بیشتر ولی 100 درصد کپی میشه)اقا من میخام اسلبم بگیرم اون مدله کی کپی میشه دقیق بگید
داداشم رفته بود توپ خونه بهش گفتن تو کشور های دیگه اومده؟؟؟؟))