قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان.الان الایت دسته اول گیر میاد؟قیمتش؟
قیمت اسلیم چه جوریاس؟من قیمت اسلیم رو از چند جا گرفتم از 480 هزار تومان تا 650 هزار تومان.درباره قیمتهای اسلیم کاملا گیج شدم.لطفا یکی قیمت دقیق بده با ادرس فروشگاه:((

دوستان كينكت در حال حاضر چنده تو بازار؟
ممنون
2- 3 هفته پیش 170 تومن بود.الان شده 185تومن.تا دیر نشده برو بخر که تو تابستون میره رو 200-220

سلام دوستان.الان الایت دسته اول گیر میاد؟قیمتش؟
قیمت اسلیم چه جوریاس؟من قیمت اسلیم رو از چند جا گرفتم از 480 هزار تومان تا 650 هزار تومان.درباره قیمتهای اسلیم کاملا گیج شدم.لطفا یکی قیمت دقیق بده با ادرس فروشگاه:((
سلام
خیلی کم
قیمتش 570حدودا
اسلیمها دوسری هستند که یکی کپی میشه همون 630-640 تومن ویکی کپی نمیشه که البته کپیش تو راهه و اونم 420-440 تومن
اونی که کپی میشه درایوش 9504ه و اونی که کپی نمیشه درایوش 0225

2- 3 هفته پیش 170 تومن بود.الان شده 185تومن.تا دیر نشده برو بخر که تو تابستون میره رو 200-220

سلام
خیلی کم
قیمتش 570حدودا
اسلیمها دوسری هستند که یکی کپی میشه همون 630-640 تومن ویکی کپی نمیشه که البته کپیش تو راهه و اونم 420-440 تومن
اونی که کپی میشه درایوش 9504ه و اونی که کپی نمیشه درایوش 0225
به نظرتون قیمتها بعد تابستون خیلی میاد پایین؟اگه جایی رو میشناسی که الایت نو داشته باشه لطفا ادرسش رو بده

نو فکر نکنم دیگه پیدا بشه اگه پیدا هم بشه خیلی گرونن.
یارو الکی حرف گارانتیو کشیده وسط.کنسولهای جاسپر اصلا نیاز به گارانتی ندارن چون خراب نمیشن.این طرف هم الکی داره با گارنتی قیمتو میبره بالا.اگه با گارانتی میخوای بخری به نظرم اصلا نخر چون گارانتی نمیخواد اینا

خوب دوست عزیز قیمتو نگفتی ها..........راستی می گی نو پیدا نمیشه فکر کنم تا کمه کم 6-7 ماه دیگه الایت و آرکید تو بازار باشن چون هنوز که هنوز پریمیوم نو هم پیدا میشه...من 3 ماه پیش یکی تو توپ خونه دیدم

راستی قیمتم نگفتی ها؟؟؟؟؟...بگو چند میرزه چون دستگاهش خیلی تمیز و کم کاره می خوام برم بگیرمش

خوب دوست عزیز قیمتو نگفتی ها..........راستی می گی نو پیدا نمیشه فکر کنم تا کمه کم 6-7 ماه دیگه الایت و آرکید تو بازار باشن چون هنوز که هنوز پریمیوم نو هم پیدا میشه...من 3 ماه پیش یکی تو توپ خونه دیدم

راستی قیمتم نگفتی ها؟؟؟؟؟...بگو چند میرزه چون دستگاهش خیلی تمیز و کم کاره می خوام برم بگیرمش
خب قیمت آرکید نو حدود 470 تومنه که دست دومش حدود 30 درصد ازش کم میشه میوفته 330 تومن
ولی به نظرم پول گارانتیو بهش نده اگه جاسپر باشه چون جاسپرها نیاز به گارانتی ندارن

بابا این دیگه چه تاپیکیه!!!!!!!!)x
یه قیمت درست و حسابی توش نیست!
یکی بیاد یه لیست از قیمت های امروز و اینکه آیا میاد پایین یا بالا بده!)x
قیمت درست حسابی ای نیست چون فروشنده های گلمون کنسولاشونو نمیفروشند تا تابستون برسه اون موقع با قیمت نجومی بفروشند
الان این قیمتها مال 2-3 روز پیشه:
250 گیگ اسلیم با درایو 0225 حدود 500 تومن
کینکت 185 تومن.بقیه هم که قیمت ندارن

مجهول

سلام دوستان خبری از این lt 1.9 نشود ؟؟ یک هفته xbax ام بیکار گوشه خونه افتاده یه بازی اورجینال مسخره هم دارم سر میکنیم باهش ای ی ی ی ی ی ....... :((:((:((:((:((

بی زحمت قیمت دستگاهای که درایوشون هنوز هک نشده بگید 4 و 250
دقیق نمیدونم ولی دوروبر 300-400 باید باشه .باید پرسید

سلام دوستان ببخشید هنوز هارد اورجینال برای ایکس باکس 360 های فت تو بازار گیر میاد ( اورجینال ها نه تقلبی) اگه گیر میاد لطفا قیمت بدید
فکر کنم باید باشه.به بازار یه سری باید زد.خبر دقیق ندارم
سلام دوستان خبری از این lt 1.9 نشود ؟؟ یک هفته xbax ام بیکار گوشه خونه افتاده یه بازی اورجینال مسخره هم دارم سر میکنیم باهش ای ی ی ی ی ی ....... :((:((:((:((:((
.lt+ v1.9 کامل شده ولی فعلا ریلیز نشده.البته گفته شده که از xdg3 هم حمایت نمیکنه و باید تا lt+ v2.0 صبر کرد.یه ذره صبر کنی روشش هم بیرون داده میشه.(v1.9
اقا من میخام اسلبم بگیرم اون مدله کی کپی میشه دقیق بگید
داداشم رفته بود توپ خونه بهش گفتن تو کشور های دیگه اومده؟؟؟؟))
دقیقو هیچ کس نمیدونه ولی تو این چند روزه(حالا ممکنه 2 هفته باشه -3 هفته باشه یا یه ماه یا شایدم بیشتر ولی 100 درصد کپی میشه)
داداشت رفته بود توپخونه بهش گفتن تو کشورهای دیگه اومده؟چی اومده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or