قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

آقا کامنت من چرا حذف شد؟ به جان خودم چیز بدی ننوشته بودما! گفته بودم:

سلام من دو تا سوال داشتم"
1-اگه بحث کپی خور شدنو کلا بی خیال بشیم، الایت بهتره یا اسلیم؟ (اگه جفتشون موجود باشه) منظورم مقایسه سخت افزاری و دوام آوردن و... هست.

2- اسلیم باندل کینکت ها همشون درایوشون 0225 هستش؟ یکی از آشناهامون تا 2-3 هفته دیگه از انگلیس داره میاد، میخواستم بگم برام بیاره، ولی میترسم درایوش هیتاچی باشه....
ممنون

آقا کامنت من چرا حذف شد؟ به جان خودم چیز بدی ننوشته بودما!

ببخشید ولی سواد یکی از ما دوتا ایراد داره. من هرچی توی کامنت شما گشتم چیزی درمورد "قیمت" که این تایپیک درموردش هست، ندیدم.

سوالتون مربوط به اینجا میشه.
راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

قیمتا چرا انقدر بیخودی بالا رفته؟ارکید 460 تومن؟؟؟؟؟چرا انقدر گرون شده؟
خیلی قیمتش از PS3بیشتر شده.
کسی دلیلشو میدونه؟قیمتا پایین نمیاد دیگه؟

قیمتا چرا انقدر بیخودی بالا رفته؟ارکید 460 تومن؟؟؟؟؟چرا انقدر گرون شده؟
خیلی قیمتش از PS3بیشتر شده.
کسی دلیلشو میدونه؟قیمتا پایین نمیاد دیگه؟
دقیقا منم سوالم همینه.چرا دیگه آرکید و الیت گیر نمیان؟:d
الان من واسه یکی از دوستان دنبال ایکس باکس میگردم بیچاره قیمتها رو که دید ترسید:دی

شاید برایه این باشه که هر قیمتی بدن ملت میخرن.200تومنو 500 تومنم بخرن هیچی نمیگن
فروشنده ها وقتی این وضعو میبینن نظارتی هم که نمیشه همینطوری قیمتو بالا میبرن
ولی یه سوال دیگه پیش میاد.ps3 چرا اینطوری قیمتش نمیره بالا؟
من 360 و فروختم حالا اومدیم باز بگیریم قیمتارو دیدم پشیمون شدم
مثل اینکه باید با ps3 بسازیم.ps3 کپی خور شد 360 و فروختم الان مثه...پشیمونم

بله دیگه همش میگید دزدن و نمیدونم قیمتو الکی میبرن بالا و این حرفا خوب حق دارن .

آخه ملت پولدار میرن میخرن هر چند که باشه خوب معلومه دیگه اونا هم آدمیزاد هست خوب وقتی میتونن انقدر گرون بفروشن مگه ...... هستن که ارزون بدن بره . اگه کسی 1 هفته نمی خرید الان قیمت ها مثل قبل شده بود .

لطفا هم خودتون و هم به دوستان و آشنایان بگید نخرن . آخه آدم تو این گرونی میره نیم ملیون میده دستگاه بازی .

واقعا که این فروشنده ها خیلی بی انصاف هستن .
حتما باید یه کاری کرد .

فروشگاه سونی 9504 چهار گیگ میده 600 تومن ! اگه 250 گیگ 9504 بیاره حتما میده 1 میلیون تومن

واقعا وقتی با 500 تومن فروش دارن با 300 تومن هم همونقدر میفروشن چرا رو هر دستگاه دوبرابر نخورن

اکثر مردم هیچ اطلاعاتی در این ضمینه ندارن دست بچشونو میگیرن میرن میخرن مخصوصا حالا که تابستون شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or