سلامسلام دوستان.قیمتxbox360 slim 4G or 250G باندل کینکت تو بازار هست؟ قیمت؟
یکی قیمت های جدید رو بگه و اینکه آیا با توجه به فصل امتحانات قیمت ها پایین میاد؟
الايت الان چنده ؟..ممنون
با توجه به این که توپخونه اسلیم 4 گیگ 0225 حدودا 310 تومنه و هارد 250 گیگ اسلیم (اورجینال) هم من 140 قیمت دارم ؛ زیاد فرقی نمیکنه . میدونی درایوش چیه ؟؟؟hamin alan ye slim 250gig gereftam 445 tuman.be nazaretun zarar nakardam?(az ghesm gereftam)
آرکید نوش اگه گیر بیاد 470 تومنه و شما هم 30 درصدشو میندازی که میشه 329 تومن .سلام
آرکید دست دوم تمیز چند می ارزه ؟
عزیز جان از پشت کوه که نیومدیمتو امریکا هم همین قیمتا میخرن.پس گرونترم خریدی،اینکه یسری دزد و فرصت طلب و بی همه چیز تو بازاره
ربطی به تو کف بودن نداره
من همون اوایل اومدن کینکت گفتم که تا 165 تومن میرسه ولی دزد های توچخونه(دی سی شاپ یه نمونش)شروع کرد به مضخرف گفتن و مثلا میخواست به من تیکه بندازه که شستمش گذاشتمش کنار.
الان رو میبینید که کینکت شده 165 تومن.
دزد همیشه دزده
با توجه به این که توپخونه اسلیم 4 گیگ 0225 حدودا 310 تومنه و هارد 250 گیگ اسلیم (اورجینال) هم من 140 قیمت دارم ؛ زیاد فرقی نمیکنه . میدونی درایوش چیه ؟؟؟
آرکید نوش اگه گیر بیاد 470 تومنه و شما هم 30 درصدشو میندازی که میشه 329 تومن .![]()
دوست من کنسولتو برای چی میخوای باز کنی الکی؟اگه یه جاییشو خط بندازی خودتو نمیبخشیba tavajoh be amozeshi ke tu site hast bayad 0225 bashe.faghat natunestam dastgah ru baz konam va ruye derive sho bebinam(kasi raveshe baz kardanesho nemidune?)
اها...مرسي...نميخوام بخرم ...رفيقم ميخواست الايت خودشو بفروشه نميدونست چند بذاره براي فروش...خيلي تميزه...8...9 ماهه استفاده ميكنه و براي 2009 هست...به نظرتون چند قيمت منصفانه براي فروش هست؟دوست عزیز الایت دیگه تو بازار پیدا نمیشه و اگرهم بشه حداقل قیمتش 570 هست که اصلا صرف نمیکنه ؛ الان بهترین گزینه یه اسلیم 0225 چهار گیگ هست .