قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان.قیمتxbox360 slim 4G or 250G باندل کینکت تو بازار هست؟ قیمت؟
یکی قیمت های جدید رو بگه و اینکه آیا با توجه به فصل امتحانات قیمت ها پایین میاد؟

سلام دوستان.قیمتxbox360 slim 4G or 250G باندل کینکت تو بازار هست؟ قیمت؟
یکی قیمت های جدید رو بگه و اینکه آیا با توجه به فصل امتحانات قیمت ها پایین میاد؟
سلام
4گیگ باندل کینکت=480تومن
250 گیگ موجود نیست
4گیگ با درایو 9504=565
4گیگ با درایو 0225=305

اخرین به روز رسانی: ۱۳۹۰/۲/۲۰

xbox360 elite الایت با فریم ویر 1.1 LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): ۵۷۰تومان (موجود نیست)

xbox360 arcade ارکید با فریم ویر 1.1 LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): ۴۷۰تومان (موجود نیست)

کینکت (kinect)رجین پال : ۱۷۰ تومان

اسلیم خام 250gig با درایو 0225 ..... تومان(موجود نیست)

اسلیم خام 4GIG با درایو 0225
٣٠۵ تومان

اسلیم خام 4GIG با درایو 9504 ٥۶۵ تومان

Xbox360 slim 250gbباندال کینکت .... تومان(موجود نیست)

Xbox360 slim 4gbباندال کینکت ۴۸۰ تومان

............................................................................
............................................................................

ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ با مادربورد والهالا کپی شده 600هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
پک کامل کینکت به همراه اداپتور168هزار تومان
فرمان بازی ایکس باکس-پلی استیشن 3 به قیمت 65 هزار تومان
دسته مشکی اورجینال ایکس باکس 45هزار تومان
دسته سفید اورجینال ایکس باکس 55هزار تومان
پلی اند شارژ کیت 15هزار تومان
هارد 120 گیگ 70 هزار تومان
هارد 20 گیگ 40 هزار تومان
کابل اتصال ایکس باکس به مانیتور (وی جی ای) 15 هزار تومان
کابل اچ دی ام ای.دی وی ای 10هزار تومان
فن درجه دار 12 هزار تومان

hamin alan ye slim 250gig gereftam 445 tuman.be nazaretun zarar nakardam?(az ghesm gereftam)
با توجه به این که توپخونه اسلیم 4 گیگ 0225 حدودا 310 تومنه و هارد 250 گیگ اسلیم (اورجینال) هم من 140 قیمت دارم ؛ زیاد فرقی نمیکنه . میدونی درایوش چیه ؟؟؟

سلام
آرکید دست دوم تمیز چند می ارزه ؟
آرکید نوش اگه گیر بیاد 470 تومنه و شما هم 30 درصدشو میندازی که میشه 329 تومن . ;)

تو امریکا هم همین قیمتا میخرن.پس گرونترم خریدی،اینکه یسری دزد و فرصت طلب و بی همه چیز تو بازاره
ربطی به تو کف بودن نداره

من همون اوایل اومدن کینکت گفتم که تا 165 تومن میرسه ولی دزد های توچخونه(دی سی شاپ یه نمونش)شروع کرد به مضخرف گفتن و مثلا میخواست به من تیکه بندازه که شستمش گذاشتمش کنار.
الان رو میبینید که کینکت شده 165 تومن.

دزد همیشه دزده

• Like
Reactions: Fratos
تو امریکا هم همین قیمتا میخرن.پس گرونترم خریدی،اینکه یسری دزد و فرصت طلب و بی همه چیز تو بازاره
ربطی به تو کف بودن نداره

من همون اوایل اومدن کینکت گفتم که تا 165 تومن میرسه ولی دزد های توچخونه(دی سی شاپ یه نمونش)شروع کرد به مضخرف گفتن و مثلا میخواست به من تیکه بندازه که شستمش گذاشتمش کنار.
الان رو میبینید که کینکت شده 165 تومن.

دزد همیشه دزده
عزیز جان از پشت کوه که نیومدیم
من هم میدونم قیمتش تو اونجا اینقدره
ولی تو ایران شاید تو کل سال 10 روز این قیمت گیر نیاد
در ضمن همین الانش الیت زیر 510تا 20 هزار تومان گیر نمیادددددددددددددد

با توجه به این که توپخونه اسلیم 4 گیگ 0225 حدودا 310 تومنه و هارد 250 گیگ اسلیم (اورجینال) هم من 140 قیمت دارم ؛ زیاد فرقی نمیکنه . میدونی درایوش چیه ؟؟؟

آرکید نوش اگه گیر بیاد 470 تومنه و شما هم 30 درصدشو میندازی که میشه 329 تومن . ;)

ba tavajoh be amozeshi ke tu site hast bayad 0225 bashe.faghat natunestam dastgah ru baz konam va ruye derive sho bebinam(kasi raveshe baz kardanesho nemidune?)

دوست عزیز الایت دیگه تو بازار پیدا نمیشه و اگرهم بشه حداقل قیمتش 570 هست که اصلا صرف نمیکنه ؛ الان بهترین گزینه یه اسلیم 0225 چهار گیگ هست .
اها...مرسي...نميخوام بخرم ...رفيقم ميخواست الايت خودشو بفروشه نميدونست چند بذاره براي فروش...خيلي تميزه...8...9 ماهه استفاده ميكنه و براي 2009 هست...به نظرتون چند قيمت منصفانه براي فروش هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or