قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

به نظر من اصلا نده بره! بفروشیش که به جاش چی بگیری؟ فکر نکنم اصلا گزینه بهتری به جاش وجود داشته باشه...

خودمم یکی دارم. :mrgreen:

یه Slim 4Gb 0225 بگیرم، چون من کلا فقط Geow تو لایو بازی میکنم دیدم احتیاجی به کنسول کپی خور ندارم یه Gears 2 اوریج میگیریم بازی میکنیم تا G3 بیاد... :d
حالا نگفتین چند میارزه ؟

سلام. من میخواستم بیام تهران یه اکس باکس بگیرم. دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
1- مدل آرکید کجا گیر میاد با قیمت مناسب ؟

2- دو سه تا فروشگاه با انصاف و مطمئن معرفی کنید که بیام ازش خرید کنم.(آرکید هم نداشته باشه طوری نیست)

یه Slim 4Gb 0225 بگیرم، چون من کلا فقط Geow تو لایو بازی میکنم دیدم احتیاجی به کنسول کپی خور ندارم یه Gears 2 اوریج میگیریم بازی میکنیم تا G3 بیاد... :d
حالا نگفتین چند میارزه ؟
آکش 500 و خرده ای هستش.
دست دومش رو اگه تمیزه و چیز اضافه نداره با 30 درصد کاهش قیمت 400-380 می تونی بدی. :)
سلام. من میخواستم بیام تهران یه اکس باکس بگیرم. دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
1- مدل آرکید کجا گیر میاد با قیمت مناسب ؟

2- دو سه تا فروشگاه با انصاف و مطمئن معرفی کنید که بیام ازش خرید کنم.(آرکید هم نداشته باشه طوری نیست)
شما برو میدان امام خمینی (توپخونه) و از پاساژ لباف ترجیحا خرید کن. اگر هم لباف نبود مغازه های بیرون پاساژ هم بدک نیستند، فقط همه مغازه ها رو ببین، چون قیمت ها خیلی بالا پایین داره.

جنس مطمئن هم اگر می خوای از همین فروشگاه حقیقت که پایین معرفی می کنم می تونی خرید کنی، کارشون نسبتا خوبه.

ایستگاه مترو امام خمینی هم چسبیده به مغازه های اونجا هستش که هر جا مترو سوار شی راحت می بردت اونجا.
کسی یه سایت برای خرید Slim 4gb 0225 سراغ نداره ؟
فروشگاه حقیقت تقریبا بهترین جاست، البته قیمت هاشون به روز نیست، زنگ بزن بهشون بپرس قیمت روز رو. :)

Last edited by a moderator:
سلام دوستان من هفته پیش یه الیت با لوازمش گرفتم 210 بعد 3 روز سه چراغ شد الان دارم میفروشمش یه اسلیم 4 گیگ بگیرم نمیدونم قیمت واقعیش چنده امروز تو بازار رضا میداد 346 قیمتش خوبه یا نه؟

قیمت

دیروز ( ازتوپخونه90.3.1) SLIM4GB خام از 360الی 385 ماشااله به انصاف فکر میکنم با هر بار آپدیت C4 یه 10تومنی میارن رو قیمت :)

از یکیشون پرسیدم اگه 0225خام بخرم بعد بیارم کپی خورش کنی چقد هزینه داره گفت 200هزار تومن بازم ایول به انصاف. :-o فکر میکنم اون آقا با C4 تماس داشته باشه که قیمتم دستشه :d:d

دیروز ( ازتوپخونه90.3.1) SLIM4GB خام از 360الی 385 ماشااله به انصاف فکر میکنم با هر بار آپدیت C4 یه 10تومنی میارن رو قیمت :)

از یکیشون پرسیدم اگه 0225خام بخرم بعد بیارم کپی خورش کنی چقد هزینه داره گفت 200هزار تومن بازم ایول به انصاف. :-o فکر میکنم اون آقا با C4 تماس داشته باشه که قیمتم دستشه :d:d

چه خبره 200 تومان برای هک کردن:-o
450 تومن xbox خریدم 200 تومن برا هکش بدم)x:-o

به نظرم دیگه خرید یه کنسول اونم با کیفیت ضعیف ساخت 360 که شبیه کالاهای چینی می مونه به صرفه نیست
همین 500 تومن خرج pc بشه بیشتر گیر آدم میاد! چه خبره این قیمتا!
من الیت رو 300 یک یک و نیم سال پیش آک خریدم. الان به نظرم باید 600 پول پاش بدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or