قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

:)ايشون فقط j ميفروشن؟
چون من فقط قيمت j ها رو ميبينم
اگه ميشه قيمت UC و pal رو هم بزاريد (اگه موجود هست؟) در ضمن قيمت elite رو هم اگه لطف كنن بزارن عالي ميشه!!:blushing:

واي كه بدبخت شدم عجب اشتباهي كردم
ديشب ديگه رگ غيرتم زد و پول رو برداشتم كه برم دستگاه بردارم رفتم دم مغازه يكدونه داشت Ntsc/j 2007 Drive Samsung گفتم حتما اين دستگاهش يك كلكي تو كارش هست چون 2007 سامسونگ نداره ولي امروز تحقيق كردم بايد بگم 2007 درايو سامسونگ هم داره و قيمتشو از پيكسل كه پرسيدم گفت 495 در حاليكه همون دستگاه رو ديشب ميتونستم با 460 تومن بگيرم.
عجب دستگاه هلويي بود واي...............

مي خواستم همين چندروزه بيام تهران از pixel يه 360 مامان بگيرم ولي انقدر از آقا طاهر و فروشگاهش تعريف كردين كه پشيمون شدم از pixel بگيرم افتادم تو دوراهي لطفا كمك كنيد
please help me :((

مي خواستم همين چندروزه بيام تهران از pixel يه 360 مامان بگيرم ولي انقدر از آقا طاهر و فروشگاهش تعريف كردين كه پشيمون شدم از pixel بگيرم افتادم تو دوراهي لطفا كمك كنيد
پیکسل هم خوبه بابا;)
چه قیمتی میگفت و با چه مشخصاتی؟

قيمت نگرفتم ولي مي گفت فقط j/asia داره و تاريخشم كه به خاطر مشكل گرمايي پرسيدم فقط گفت هيچ كدوم از كنسلهاي ما چنين مشكلي ندارن !!!:confused:

چنتا سوال : اين elite از چه درايوهايي داره ؟
و اينكه هنوز مشكل گرما و سوختن كنسول در elite هم وجود داره ؟
من ميخوام elite با يه دسته وايرلس بگيرم چند در مياد(راستي خود elite ترانس همراش هست يا بايد خريد)(البته قيمت دقيق per-uc و per-j و اين elite كه مي خوام چند ميشه(با تشكر)

چنتا سوال : اين elite از چه درايوهايي داره ؟
و اينكه هنوز مشكل گرما و سوختن كنسول در elite هم وجود داره ؟
من ميخوام elite با يه دسته وايرلس بگيرم چند در مياد(راستي خود elite ترانس همراش هست يا بايد خريد)(البته قيمت دقيق per-uc و per-j و اين elite كه مي خوام چند ميشه(با تشكر)
سلام
هیتاچی و بنکیو!
هنوز هم کپی خور نشده
مشکلش کمتر شده ولی هنوز به طور کامل خیر!!!
elite باید 600-700 باشه ولی دقیقا نمیدونم ;) uc گیر نیماد عمرا!! j الان 360 هست با درایو سامسونگ!

این حرفا چیه از x بگیرم یا از y مگه اینا X360 رو از مریخ میارن! همینطور که می بینید رایزنی بین این فروشگاه ها خوب رو همه تاثیر گذاشته، شما اگه کنسول رو مطالعه کردی و متوجه شدی کدوم گزینه مناسبه بهترین گزینه تو این بازار ارزان ترین مورده، که کو ارزون، الان Pixel داره پریمیوم Asia رو میده 495 همون پکیج رو با همون ریجیون و درایو سامسونگ در پاساژ لباف میدن 480 بعد دلیلش رو می پرسی میگین ما دستگاهی که میاریم فرق می کنه، نمی دونم،درصد سوختش پایینه، Error سه چراغ کمه و از این دست صحبت ها برای بازار گرمی،و یا همین درایو سامسونگ که واقعا تولیدات سری آخر هیتاچی هیچ تفاوتی نداره. ضمنا به دوستان توصیه میکنم در تابستان خرید کنسول ضرره و در پاییز بهترین قیمت ها قابل دسترسه، در ضمن مایکروسافت در سخت افزار 360 گاف داده و با وضعیت فعلی کنسول، دوام و عمر کنسول شما به نظر من پنجاه، پنجاهه. ضمن جهت لبخند، شنیدم PS2 هم بخاطر تابستان تا 210.000 تومان هم داره به فروش میرسه! موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or