قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

این حرفا چیه از x بگیرم یا از y مگه اینا X360 رو از مریخ میارن! همینطور که می بینید رایزنی بین این فروشگاه ها خوب رو همه تاثیر گذاشته، شما اگه کنسول رو مطالعه کردی و متوجه شدی کدوم گزینه مناسبه بهترین گزینه تو این بازار ارزان ترین مورده، که کو ارزون، الان Pixel داره پریمیوم Asia رو میده 495 همون پکیج رو با همون ریجیون و درایو سامسونگ در پاساژ لباف میدن 480 بعد دلیلش رو می پرسی میگین ما دستگاهی که میاریم فرق می کنه، نمی دونم،درصد سوختش پایینه، Error سه چراغ کمه و از این دست صحبت ها برای بازار گرمی،و یا همین درایو سامسونگ که واقعا تولیدات سری آخر هیتاچی هیچ تفاوتی نداره. ضمنا به دوستان توصیه میکنم در تابستان خرید کنسول ضرره و در پاییز بهترین قیمت ها قابل دسترسه، در ضمن مایکروسافت در سخت افزار 360 گاف داده و با وضعیت فعلی کنسول، دوام و عمر کنسول شما به نظر من پنجاه، پنجاهه. ضمن جهت لبخند، شنیدم PS2 هم بخاطر تابستان تا 210.000 تومان هم داره به فروش میرسه! موفق باشید

واقعا چيزي رو گفتيد كه منم مي خواستم بگم بنظر منم چه فرقي داره كه از كي مي گيريد چون در هر صورت همشون سعي مي كنن به بهترين نحو كنسول رو بكنن تو پاچتون...واقعا براشون متاسفم كه براي 50-60 تومن سود بيشتر چجوري ايمانشونو به بازي مي گيرن!!!

منم مي گم از جايي بگيريد كه اقلن تا دسته تو پاچتون نكنه:cheesygri حالا مهم نيست كي باشه!

----------------------------------------------------------------------------
پنجشنبه پيش فتحي بودم كنسول رو به يه پسره فروخت 485 تومن بعد چند دقيقه يكي ديگه اومد همون كنسول رو قيمت كرد قيمت 470 رو بهش داد! يعني براي 15 هزار تومن......................

بچه ها خیلی جالبه مثل اینکه واقعا قحطی پریمیوم شده :)
nextgen:
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
قیمت : -
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Hitachi Drive 2007
قیمت : -
XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
قیمت : 340000 تومان
---------------------------------------------------------
خوبه من خریدم :)

همین الاناست که بازار سیاه 360 راه بیافته ها یگانه شنیدم دوباره رفته تو520 تومان خدا اخر عاقبتشو به خیر کنه بیچاره بچه هایی که تا حالا نگرفتن ایشالاه همتون با یه قیمت مناسب بتونید بخرید در مورد خرید از دبی هم به نظر من در حال حاضر بهترین کاره;)

سلام
من قصد خرید xbox360Elite در دبی دارم ایا بخرم یا نخرم؟ و در مورد کپی خوردن این ورژن ایا چیزی امده یا نه؟

اگه درایو هیتاچی باشه از نوع قدیمیهاش آره بگیر اما اگه بنکیو و هیتاچی جدیدا هست پیشنهاد می کنم نگاهشم نکن
که فکر کنم دبی مثل اینجا رسم ندارن که سامسونگ و هیتاچی و بنکیو رو معمولا به صورت Random میدن و شانسیه

که فکر کنم دبی مثل اینجا رسم ندارن که سامسونگ و هیتاچی و بنکیو رو معمولا به صورت Random میدن و شانسیه
یگانه هم همینطوریه... :) ... من رفتم گفت که 2007 درایو سامسونگ!!!! و هیتاچی داریم ولی راندوم هست... :blink1: ... واقعا عجب آدمی هست این یگانه :mad:

گرونه يكم !! :laughing:

ميدوني چرا؟؟ چرا بهترين كنسول تو كرمانشاه همون PS2 هستش !!

چون اونجا كسي اسم 360 به گوشش نخورده !! :laughing:

نخیر داداش خیال کردی!;)
اینجا اتفاقا خیلی هم حالیشون میشه بهتره یه بار بیای یه دور بچرخی بعد بیای مسخره کنی:mad:

یگانه هم همینطوریه... ... من رفتم گفت که 2007 درایو سامسونگ!!!!
بايد به اطلاع همه شما برسونم برخلاف تصور خيلي ها 2007 درايو سامسونگ هم داريم!!! چون اين مدل بسيار كمياب هست اين طور جا افتاده بود كه 2007 درايو سامسونگ نداره
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or