قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام به برو بچ گلديروز رفتيم پشت شهرداري همون توپخونه معروف
دستگاهو چپونديم تو پاچه يه بنده خدا 200 هزار تومن ازش گرفتيم
درضمن دسته ويرالس كنترليش و هاردش را پيچونديم اااي تا
دم در خونمون مي خنديديم كه چه چيزي رفت تو پاچه يارو:cheesygri:laughing:
خداييش دم داداشم گرم يارو يه جوري پيچوند خود مغازه داره نفهميد چي شدحالا تا دو هفته ديگه يه دستگاه مي ميخرم.
به نظر شما از همون www.nextgen.com بخرم خوبه يه 465 هزار تومنيشو
كسي اگه خريده بگه تا من بيشتر مطمئن شم بازم دم همتون گرم
مخصوصا ehsantc
فعلا باي

آخرین ویرایش:
سلام. اگه میشه یه فروشگاه خوب تو اصفهان معرفی کنید. به نظر شما از اصفهان بگیرم بهتره یا از طریق پست از تهران؟ قیمت core الان چنده؟ 320000 تمان nextgen مناسب است؟ و در آخر درایو core چیه؟ممنون میشم اگه سریعتر بهم جواب بدهید.:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

سلام. اگه میشه یه فروشگاه خوب تو اصفهان معرفی کنید. به نظر شما از اصفهان بگیرم بهتره یا از طریق پست از تهران؟ قیمت core الان چنده؟ 320000 تمان nextgen مناسب است؟ و در آخر درایو core چیه؟ممنون میشم اگه سریعتر بهم جواب بدهید.:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

با سلام خدمتتون
بنظرم از تهران و از NextGen بگيريد بهتره چون واقعا ادماي قابل اعتمادي هستند و قيمتشون هم عاليه فقط پولو به حسابشون بريزين و با تيپاكس دستگاهتونو تحويل بگيريد. در مورد قيمت Core هم مناسبترين جا فعلا همين NextGen هستش با Grooss
بله 320 تومن بنظرم عالي هست ولي در مورد درايو كور هم ممكنه سامسونگ در بياد و هم ممكنه هيتاچي شما رجيون موردنظر با درايو دلخواهتونو با آقا طاهر (يكي از صاحبان NextGen ) در ميان بزاريد ان شاءالله مشكلتون حل ميشه
موفق باشيد

تو اصفهان هیچ فروشگاه خوبی واسه خرید X360 نیست دوست عزیز !! مطمئن باش ;)
همون جور که سعید جون گفت یا از هومن بگیر یا از NextGen
کنسول و قیمت های هردوشون هم عالیه ;)

آره دوست عزیز ... من هم از nextgen گرفتم ... آقا طاهر کارش خدایی درسته... ;)
حاجي ميگم تو چه مدلي ازش گرفتي
اگه j/asiaگرفتي فيش براي تلويزيون معمولي داخل خود جعبه ايكس باكس داشت ؟:confused:
اگه نداشت اون فيشي كه براي تلويزيون هاي معمولي هست چه قيمته ؟
من تا دو ،سه هفته اينده ميخوام يكي ديگه بگيرم
فعلا دارم رو مخ بابام كار ميكنم يه 200 تومن ازش بگيرم حله حله

حاجي ميگم تو چه مدلي ازش گرفتي
اگه j/asiaگرفتي فيش براي تلويزيون معمولي داخل خود جعبه ايكس باكس داشت ؟:confused:
اگه نداشت اون فيشي كه براي تلويزيون هاي معمولي هست چه قيمته ؟
من تا دو ،سه هفته اينده ميخوام يكي ديگه بگيرم
فعلا دارم رو مخ بابام كار ميكنم يه 200 تومن ازش بگيرم حله حله
همون فیشی که داخل جعبه ی پرمیوم برای تلوزیون HD هست به تلوزیون های معمولی هم می خوره.;)

سلام دوستان من عضو جديد هستم
من ميخوام يه xbox 360 بخرم
ميخواستم ببينم كيفيت xbox 360 رو ي تلويز يون معمولي بهتره
يا كيفيت ps2روي تلويزيو معمولي؟

من ps2 دارم ميخوام يه 360 بگيرم مي خواستم ببينم كيفيت 360 از پلي 2 روي TVمعمولي بهتره يا نه
تو رو خدا سريع پاسخ بديد!

اره گرافیک بازی هاش تو تلویزیون خوبه از پلی استیشن2 که خیلی بالاتره نا سلانتی کنسول نسل جدید میخوای بخری ولی اگه میتونی 280هزار تومان هم بده یدونه 940bw/اینج19سامسونگ واید بخر بشین تا 5 سال بازی کن

بچه ها nextgen هم یخوده قیمتاشو گرون کرده:
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
قیمت : 470000 تومان
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Hitachi Drive 2007
قیمت : 445000 تومان
XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
قیمت : 330000 تومان
XBOX 360 Core NTSC/J Asia Hitachi Drive 2006
قیمت : 320000 تومان
:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی