قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

خبر دوم هم اينه
خبر فوق العده خوبي هست براي كساني كه دوست دارن xbox 360بخرن
قيمت ها ي بروز شده هم انواع xbox 360و هم PS3را از
سايت http://www.nextgen.ir/ مشاهده كنيد
قيمت امروز بدين شرح است:

XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Samsung Drive
قیمت : 465000 تومان
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Hitachi Drive
قیمت : 435000 تومان
XBOX 360 Core NTSC/J Asia
قیمت : 320000 تومان
PlayStation 3 60 GB
قیمت : 580000 تومان

من خودم تو همين يكي دو ماه كه تو راه هست يكي ASIA/Jميخرم
در ضمن قيمت PS3روز به روز در حال كا هش هست و تا اذز سال بعد فكر كنم
همين 200 تا 300 هزار تو من گير بياد
اخه PS3در همه چيز پايين تر از ايكس باكس هست تا چند وقت ديگه قيمتش هم مثل خودش مياد پايين.

اخه PS3در همه چيز پايين تر از ايكس باكس هست تا چند وقت ديگه قيمتش هم مثل خودش مياد پايين.
بعضیا یه حرف های میزنن که آدم شاخ در میاره...وقتی فیمت جهانی PS3 60gb 599 دلار هست چطوری قیمتش تو ایران میشه 300 تومن؟؟؟

دوست عزيز مگه PS3 ترشي يا ماسته كه با اطمينان مياي ميگي تا آذر ميشه 200 يا 300 تومن!!!! بهتره بدوني كه همين 360 بيشتر از يكسال هست كه تو ايران اومده ولي قيمتش كه انچناني پايين نيموده و لازمه كه بدوني نه 360 و نه ps3 قيمتهاشون كاهش پيدا نميكنه چون با توجه به هزينه ساخت هر كدوم پايين آوردن هزينه قيمت براشون ديوانگي هست و هردو كمپاني اعلام كردن كه قيمت كنسولهاشون رو پايين نميارن
اگه منظورت در بازي هست كه اره فعلا 360 سرتره ولي اگه منظورت Hardware هست كه 100% در اشتباهي

اقا من تسليم يه چيزي از دهنم در رفت من خودم عاشق Ps3 و مخلص Xbox360 هستم (من عزا دار دستگاهم هستم و به دليل شرايط بد جوي يه چيزي پروندم)شرمنده
ولي ما منتظر ميمونيم تا Ps3وxbox 360قيمتشون كمتر شه و مردم هر دو شون رو بخرن تا از اين جنگا را نيفته
بابا ما مي گيم بازي Xbox خوبه و هم ميگيم Hardware Ps3خوبه
انشا الله هم Hard Ware ايكس باكس و هم بازي Ps3 به هم برسن
بازم شر منده من برم توپخونه ببينم ميشه با اين لگن كاري كرد
فعلا باي

آخرین ویرایش:
دوستان که میگن فتحی کنسول تعمیری زیاد می خره و به مردم میاندازه :) ... تبلیغ نشه ولی همین nextgen خیلی خوبه... :blushing:
اقا مگه 450 هزار تومان فاصله ي زيادي با 465 هزار تومان داره برو از nex gen بخر
تا هم جنس خوب بگيري ،هم خيالت راحت باشه و هم پولتو مثل من دور نريخته باشي
من از يه جاي متفرقه پار سال خريدم (توپخونه) 3 سري خراب شد هر سري هم خرابيش از گرما بود تا اخر هم ديروز منو بد بخت كرد .
بازم خودت مي دوني به نظر من اول تحقيقاتت رو بكن بعد برو بخر (البته اگه خواستي)
http://www.nextgen.ir/
آدرس next gen : تقاطع وليعصر و طالقاني ، پاساژ تخت جمشيد ، طبقه همكف ، واحد 2
تلفن : 66958764 و 66958765
;)

خيلي آماتوري !! آدم اول يكم روي حرفي كه ميخواد بزنه فكر ميكنه بعد حرفشو ميزنه.
Ps3 بدون شك قويترين كنسول در بين كنسول هاي بازيست (از لحاظ سخت افزار ) .
من نه طرفدار Ps3 هستم نه فاميل سوني هستم و نه اين كنسول رو دارم .
بعضي ها چون 360 خريدن براي اينكه انكار كنن كه بهترين كنسول رو خريدن با اينكه ميدونن Ps3 كنسول برتره باز با پر رو گي ميان ميگن 360 از Ps3 بهتره ، ولي من مثل اونا نيستم من خودم 360 دارم. حرف حق رو بايد گفت .
ميخواي يه مطلبي رو بگي اول تحقيق كن بعد پست بزن.

بابا این پسره این بالا خودش اومد کلی معزرت خواهی کرد ولی باز شما دارید دوباره یه چیز بهش میگید. ولش کنید دیگه گناه داره. خودش گفت که یه چیز پروند همینجوری. الان پشیمونه . :blushing::((شما ها هم به بزرگواری خودتون ببخشیدش. دیگه تکرار نمی کنه. من تضمینش میکنم:laughing:

بابا این پسره این بالا خودش اومد کلی معزرت خواهی کرد ولی باز شما دارید دوباره یه چیز بهش میگید. ولش کنید دیگه گناه داره. خودش گفت که یه چیز پروند همینجوری. الان پشیمونه . :blushing::((شما ها هم به بزرگواری خودتون ببخشیدش. دیگه تکرار نمی کنه. من تضمینش میکنم:laughing:
نديدم پست شو !! :laughing:

اقا مگه 450 هزار تومان فاصله ي زيادي با 465 هزار تومان داره برو از nex gen بخر
تا هم جنس خوب بگيري ،هم خيالت راحت باشه و هم پولتو مثل من دور نريخته باشي
من از يه جاي متفرقه پار سال خريدم (توپخونه) 3 سري خراب شد هر سري هم خرابيش از گرما بود تا اخر هم ديروز منو بد بخت كرد .
بازم خودت مي دوني به نظر من اول تحقيقاتت رو بكن بعد برو بخر (البته اگه خواستي)
http://www.nextgen.ir/
آدرس next gen : تقاطع وليعصر و طالقاني ، پاساژ تخت جمشيد ، طبقه همكف ، واحد 2
تلفن : 66958764 و 66958765
;)
خریدم عزیز از همون nextgen.... :) ... واقعا خیلی قابل اعتماد هست این آقا طاهر... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or