Download off
کاربر سایت
عزیزان منت نهادند و 5 تومان از قیمت آرکید کم کردند که ما نگیم قیمت تو ایران 2 برابر قیمت جهانیه !
خدا را شکر
برادر شنبه قیمت میره بالا همین الان زنگ زدم بهشون گفتش فعلآ فروش نداریم
عزیزان منت نهادند و 5 تومان از قیمت آرکید کم کردند که ما نگیم قیمت تو ایران 2 برابر قیمت جهانیه !
خدا را شکر
یارانه های xbox هم کم کم داره برداشته میشهلیست به روز قیمت ها در فروشگاه سونی:
ایکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 400هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 300هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
پک کامل کینکت به همراه اداپتور 255 هزار تومان
اگه نداری ببین با بازی انحصاری های کدوم حال می کنه همون رو بگیر (البته بحث خوش دست بودن دسته هم هست که به خودت بستگی داره)با سلام تایپکی پیدا نکردم این سوالمو بپرسم گفتم اینجا بپرسم که همتون هردوشم دارید
من میخوام یه کنسول بگیرم و محدودیت قیمت هم ندارم
play station 3 OR XBOX 360
لطفا بدون تعصب و واقعی جوابمو بدید
با تشکر
با سلام تایپکی پیدا نکردم این سوالمو بپرسم گفتم اینجا بپرسم که همتون هردوشم دارید
با تشکر
با سلام تایپکی پیدا نکردم این سوالمو بپرسم گفتم اینجا بپرسم که همتون هردوشم دارید
با تشکر
اصلا نخر که بدرد نمی خوره. من خودم یه الیت فالکون داشتم با اینکه روزی یکی دو ساعت بیشتر باهاش بازی نمی کردم و خیلی از روزها هم اصلا بازی نمی کردم یه ساله 3 چراغ شد. بعد هم دادم تعمیرش کردن که دوباره یه سال بعد 3 چراغ شد من هم قیدشو زدم و یه آرکید جاسپر خریدم. پس پولتو دور ننداز .دوستان یکی از دوستام! ارکید داره فالکون یک سالی هست خریده ..زیادم باهاش وحشی بازی در نیاورده .... چند بخرم خوبه ازش؟ 100 خوبه؟
سلام دوستان کسی قیمت باندل Xbox 360 4GB Console with Kinect و Xbox 360 4GB رو قیمت داره ؟
Xbox 360 4 gb کپی خوره !؟