قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
آقا من فردا می خوام یه 360 بگیرم.
از کجا بگیرم؟کجا بیشتر مطمئنه؟
از سونی بگیرم یا فتحی؟
هر دو مطمئنن؟

هر جور دوست داری من میگم فتحی بخر البته فتحی فعلا فک کنم فقط arcade داشته باشه .

ولی آقا میثم هم خوب هست اول بهش زنگ بزن برات پلم میاره قیمتش هم مناسب تره 09355211480

سلام
آقا من فردا می خوام یه 360 بگیرم.
از کجا بگیرم؟کجا بیشتر مطمئنه؟
از سونی بگیرم یا فتحی؟
هر دو مطمئنن؟
دوست عزیز پیشاپیش تبریک میگم . :love:
اقای فتحی هم خوبه ولی من اقای صیام رو پیشنهاد میکنم به دلایلی که اون دوستمون گفت ...

دوست عزیز پس من اینا رو لازم دارم ؟؟ چیزی دیگه که نیست ؟؟؟
1 - کنسول باندل
2 - شارزر ماکروسافت
3 - فن lcd دار

کابل hdmi چیه ؟؟/ نگیرم چی میشه
تلویزیونمون lcd نیست ها از این توپولی هاست سونی ولی خوب زیاد قدیمی نیست ؟؟؟ چی کا رکنم کابکش رو بخرم ؟؟؟
فكر كنمش ما بايد HDMI to DVI بگيرين.من در مورد اين نوع تلوزيون زياد اطلاعان ندارن.از بقيه دوستان سوال كنين يا از آفا ميثم بپرسين.
موفق باشين

خواهش می کنم عزیز. :smile:

راستش من توی سوالم از ایشون پرسیدم "شماره سریال روی دستگاه" و داخل داشبورد یکی است یا نه؟ که ایشون جواب منفی دادند.
راستش نمی دونم منظورشون شماره سریال روبرو (محل اتصال دسته های سیم دار) بود یا پشت دستگاه، ولی دیگه اطمینان نکردم که خرید کنم با اون وضعیت... :confused:
منظورتون اینه که اگر شماره پشت یکی نباشه ممکنه فقط قاب یا برچسب عوض شده باشه، ولی اگر اون روبروئیه عوض شده باشه قضیه خطرناک تره، درسته؟

به هر حال من فکر می کنم همین جوری که شما و فتحی کار می کنید که جلوی مشتری کپی خور می کنید دیگه مطمئن تره...
بازم حرفو تکرار میکنم اگه اون شماره سریالی که جلو هست (کنار 2 تا usb )اون با داشبورد تو کنسول نخونه برد حتما عوض شده.

هر جور دوست داری من میگم فتحی بخر البته فتحی فعلا فک کنم فقط arcade داشته باشه .

ولی آقا میثم هم خوب هست اول بهش زنگ بزن برات پلم میاره قیمتش هم مناسب تره 09355211480

دوست عزیز پیشاپیش تبریک میگم . :love:
اقای فتحی هم خوبه ولی من اقای صیام رو پیشنهاد میکنم به دلایلی که اون دوستمون گفت ...

سونی چطوره؟خوب میده.235؟؟؟؟
قابل اعتماد باشه بسه.
من شهرستانم و باید از فروشگاه بگیرم.
کسی تا حالا ازش خرید کرده؟

کلا قیمت ها از دیروز کشید بالا خیلی هم زیاد.
سوپر الایت (باندل فاینال فانتزی 13) امروز فروشگاه سونی گفت 395 که خوبه. اگر کسی میخواد تا گرونتر نشده برین بگیرین

دوستان پيش بيني ميشه حداكثر رشد قيمت ها بصورت زير باشه:(يه عده فروشنده ميگن)
Xbox 360:
آركيد با برد جاسپر و آخرين آپديت ها:
حداكثر رشد قيمت:290 تا 320
حداقل رشد قيمت ها:260 تا290
آليت با برد جاسپر و آخرين آپديت ها:
حداكثر رشد قيمت:390 تا 430
حداقل رشد قيمت:350 تا 390
همچنين پيش بيني ميشه لوازم جانبي هم رشد قيمت داشته باشه:
دسته Xbox 360 مشكي/سفيد:
حداكثر رشد قيمت:50-70
حداقل رشد قيمت:40-50

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند