سلام
آقا من فردا می خوام یه 360 بگیرم.
از کجا بگیرم؟کجا بیشتر مطمئنه؟
از سونی بگیرم یا فتحی؟
هر دو مطمئنن؟
دوست عزیز پیشاپیش تبریک میگم .سلام
آقا من فردا می خوام یه 360 بگیرم.
از کجا بگیرم؟کجا بیشتر مطمئنه؟
از سونی بگیرم یا فتحی؟
هر دو مطمئنن؟
فكر كنمش ما بايد HDMI to DVI بگيرين.من در مورد اين نوع تلوزيون زياد اطلاعان ندارن.از بقيه دوستان سوال كنين يا از آفا ميثم بپرسين.دوست عزیز پس من اینا رو لازم دارم ؟؟ چیزی دیگه که نیست ؟؟؟
1 - کنسول باندل
2 - شارزر ماکروسافت
3 - فن lcd دار
کابل hdmi چیه ؟؟/ نگیرم چی میشه
تلویزیونمون lcd نیست ها از این توپولی هاست سونی ولی خوب زیاد قدیمی نیست ؟؟؟ چی کا رکنم کابکش رو بخرم ؟؟؟
بازم حرفو تکرار میکنم اگه اون شماره سریالی که جلو هست (کنار 2 تا usb )اون با داشبورد تو کنسول نخونه برد حتما عوض شده.خواهش می کنم عزیز. :smile:
راستش من توی سوالم از ایشون پرسیدم "شماره سریال روی دستگاه" و داخل داشبورد یکی است یا نه؟ که ایشون جواب منفی دادند.
راستش نمی دونم منظورشون شماره سریال روبرو (محل اتصال دسته های سیم دار) بود یا پشت دستگاه، ولی دیگه اطمینان نکردم که خرید کنم با اون وضعیت... :confused:
منظورتون اینه که اگر شماره پشت یکی نباشه ممکنه فقط قاب یا برچسب عوض شده باشه، ولی اگر اون روبروئیه عوض شده باشه قضیه خطرناک تره، درسته؟
به هر حال من فکر می کنم همین جوری که شما و فتحی کار می کنید که جلوی مشتری کپی خور می کنید دیگه مطمئن تره...
هر جور دوست داری من میگم فتحی بخر البته فتحی فعلا فک کنم فقط arcade داشته باشه .
ولی آقا میثم هم خوب هست اول بهش زنگ بزن برات پلم میاره قیمتش هم مناسب تره 09355211480
دوست عزیز پیشاپیش تبریک میگم .
اقای فتحی هم خوبه ولی من اقای صیام رو پیشنهاد میکنم به دلایلی که اون دوستمون گفت ...
سوني چند ؟دیر گفتین.یه 2 ساعتی هستش که از سونی خریدم.بازم ممنون.
اره.همه گرون کردن دیگه.یکی شروع میکنه و بقیه به دنبالش راه میرن.سوني چند ؟
250 ت ؟
اره.همه گرون کردن دیگه.یکی شروع میکنه و بقیه به دنبالش راه میرن.
آدرس فروشگاه سونی رو بدید با شماره تلفن لطفاً!