قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام آقا اسم دستگاه سوپر الیت نیست اسمش
XBOX 360 Limited Edition هست لطفا برای خودتون اسم در نیارید;)
ببخشيد ولي ديگه اصلا نتوسنتم جواب ندم!
اين دستگاه ها چندتا اسم دارند كه اينا هستن:
Xbox 360 Limited Edition
Xbox 360 Super Elite(حتي خود MicroSoft هم چندبار از اين اسم استفاده كرده)
Xbox 360 --------Bundle
(توضيح:بجاي-----اسم بازي هاي معروف قرار ميگيرند.مثال:Final Fantasy Bundle)

سلام
من خیلی آماتورم (البته تو بحث 360) بخاطر همین سوال برام پیش اومد:
1- فرق الیت با سوپر الیت چیه؟
2- باندل فاینال فانتزی دستگاه الیته؟
:confused:
1-الایت معمولی 120 گیگ هارد داره و سوپر 250 گیگ هارد داره و دو دسته و نسخه اورجینال بازیی که باندل اوون هست
2-نسخه های باندل الایت های 250 گیگی هستن با دو سته

410 ت
بله

امروش از مغازه سونی قیمت کردم باندل بیشتر بازی ها رو داره و همش هم 400 فکر کنم خوبه .

در ضمن میشه بگین از کی بخرم بین این ها ؟

1 - nextgen : پول خون میگیره ولی خوب اگه خوب باشه میخرم آخه شنیدم اون خودش از توپخونه میخره
2 - sony ( توپخونه ) : ارزون تر از همه جا میده همه جا سوپر الیت رو میدن 410 اون میده 400 آیا از اینجا بخرم دستگاه هاش خوبه نندازه به آدم
3 - فتحی : شنیدم کارش درسته
4 - میثم صیام : دستگاه رو آکبند میاره بد جلو خود آدم پلوم رو باز میکنه و برات مجانی کوپی خور میکنه و آپدیت میریزه و lt میریزه

امروش از مغازه سونی قیمت کردم باندل بیشتر بازی ها رو داره و همش هم 400 فکر کنم خوبه .

1 - nextgen : پول خون میگیره ولی خوب اگه خوب باشه میخرم آخه شنیدم اون خودش از توپخونه میخره
2 - sony ( توپخونه ) : ارزون تر از همه جا میده همه جا سوپر الیت رو میدن 410 اون میده 400 آیا از اینجا بخرم دستگاه هاش خوبه نندازه به آدم
4 - میثم صیام : دستگاه رو آکبند میاره بد جلو خود آدم پلوم رو باز میکنه و برات مجانی کوپی خور میکنه و آپدیت میریزه و lt میریزه
من از اقای میثم صیام گرفتم و خیلی راضیم . ( الیت جاسپر ):biggrin1::biggrin1::biggrin1:
sony و فتحی هم خوبن ولی تعریف زیادی از nextgen نشنیدم .

• Like
Reactions: joykiller360

من دونه دونه همه افرادي كه بالا اسم برديد در موردشون توضيح ميدم:
1.براي بازي خيلي جاي خوبي هست و آرشيو كاملي هم داره ولي براي كنسول ميگن ازش خريد نكنيد.
2.فكر نكنم اهل كلاه برداري باشن ولي هزينه نصب LT رو ميگيرن.
3.بله كارشون درسته.فقط توي تاپيك خودشون توي پرشين تولز يكي ادعا ميكرد كه دسته ي قلابي بهشون انداختن .
4.خيلي آدم خوبيه.ميتوني از مغازشونم بخري.ولي قبل از رفتن به مغازه هماهنگي كنيد.
لينك تاپيك فروشگاه سوني:
فروش فروشگاه سونی عرضه کننده انواع کنسول بازی و لوازم جانبی کنسول و فروش انواع بازی .... - PersianTools Forums
لينك تاپيك فروشگاه فتحي»
فروشگاه فتحی(XBOX360-Ps3-Wii...) - PersianTools Forums
فروشگاه حقيقت(ميثم صيام):
فروشگاه حقیقت
(البته اين بالايي هه براي كسب اطلاعات قبل از خريد خيلي خوبه.)

من دونه دونه همه افرادي كه بالا اسم برديد در موردشون توضيح ميدم:
1.براي بازي خيلي جاي خوبي هست و آرشيو كاملي هم داره ولي براي كنسول ميگن ازش خريد نكنيد.
2.فكر نكنم اهل كلاه برداري باشن ولي هزينه نصب LT رو ميگيرن.
3.بله كارشون درسته.فقط توي تاپيك خودشون توي پرشين تولز يكي ادعا ميكرد كه دسته ي قلابي بهشون انداختن .
4.خيلي آدم خوبيه.ميتوني از مغازشونم بخري.ولي قبل از رفتن به مغازه هماهنگي كنيد.
لينك تاپيك فروشگاه سوني:
فروش فروشگاه سونی عرضه کننده انواع کنسول بازی و لوازم جانبی کنسول و فروش انواع بازی .... - PersianTools Forums
لينك تاپيك فروشگاه فتحي»
فروشگاه فتحی(XBOX360-Ps3-Wii...) - PersianTools Forums
فروشگاه حقيقت(ميثم صيام):
فروشگاه حقیقت
(البته اين بالايي هه براي كسب اطلاعات قبل از خريد خيلي خوبه.)

آقا به نظر شما از کجا بخرم . ( لطفا جواب قاطع بدین ) در ضمن ممنون ناز راهنمایی بسیار خوبتون . در ضمن موقع خرید چه چیز هایی بخرم و به چه چیز هایی دقت کنم ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or