قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

امروش از مغازه سونی قیمت کردم باندل بیشتر بازی ها رو داره و همش هم 400 فکر کنم خوبه .

در ضمن میشه بگین از کی بخرم بین این ها ؟

1 - nextgen : پول خون میگیره ولی خوب اگه خوب باشه میخرم آخه شنیدم اون خودش از توپخونه میخره
2 - sony ( توپخونه ) : ارزون تر از همه جا میده همه جا سوپر الیت رو میدن 410 اون میده 400 آیا از اینجا بخرم دستگاه هاش خوبه نندازه به آدم
3 - فتحی : شنیدم کارش درسته
4 - میثم صیام : دستگاه رو آکبند میاره بد جلو خود آدم پلوم رو باز میکنه و برات مجانی کوپی خور میکنه و آپدیت میریزه و lt میریزه
اولا قیمت ارکید امرزو پاساژ لباف بین 225 تومن تا 245 تومن در مغازه های مختلف.

ولی یه چیز عجیب امروز برام اتفاق افتاد:

من امروز از توپخونه یه دستگاه ارکید خریدم.

اول رفتم فروشگاه سونی و راجع به دستگاه ها باهاشون صحبت کردم، می گفتند لوازم اصلیه! بعد قاطی سوال هام ازشون پرسیدم شماره سریال روی دستگاه با شماره سریال داشبورد یکی است دیگه درسته؟
ایشون فرمودند: نه!
من گفتم: آخه برای چی؟ مگه میشه؟
شروع کردند به توضیح معروف: اینا هزار تا هزار تا با هم میان و ...

دوستان دقت کنید، هیچ دلیلی نداره که اون دو شماره سریالی که نوشتم (روی دستگاه و داشبورد) با هم متفاوت باشند. اون قضیه هزار تا هزار تا هم مال جعبه است نه مال این دو تا.

البته در اعتبار فروشگاه سونی هیچ شکی نیست و دستگاه هایی هم که قبلا فروخته اند همه سریال هاش با هم سازگار بوده، ولی این قضیه امروز یه کم بو داره و ناجوره!!

به هر حال، من از فتحی خرید کردم، جزو گرون ترین جاها بود (240)، ولی دستگاه رو جلوی خودم کپی خور کرد و ال تی ریخت و مطمئن بودم که قطعات اصل بهم داد و همه سریال ها هم با هم جور بود.

موفق باشید.

کسانی که تجربه سال قبل رو دارن میتونن بگن دقیق از کی قیمت ها فضایی میشه؟:((

از همین روزها افزایش قیمت شروع میشه و از حدود 26-25 خرداد دیگه واقعا آدم زورش میاد خرید کنه... :((
اواسط تیر به بعد هم که دیگه اصلا نگو...
تا اواسط پاییز هم پارسال بالا موند...

از همین روزها افزایش قیمت شروع میشه و از حدود 26-25 خرداد دیگه واقعا آدم زورش میاد خرید کنه... :((
اواسط تیر به بعد هم که دیگه اصلا نگو...
تا اواسط پاییز هم پارسال بالا موند...
خدا کنه این pspایم زودتر فروش کنه.فقط برا gears3 یه 360 افتادیم.:love:

اولا قیمت ارکید امرزو پاساژ لباف بین 225 تومن تا 245 تومن در مغازه های مختلف.

ولی یه چیز عجیب امروز برام اتفاق افتاد:

من امروز از توپخونه یه دستگاه ارکید خریدم.

اول رفتم فروشگاه سونی و راجع به دستگاه ها باهاشون صحبت کردم، می گفتند لوازم اصلیه! بعد قاطی سوال هام ازشون پرسیدم شماره سریال روی دستگاه با شماره سریال داشبورد یکی است دیگه درسته؟
ایشون فرمودند: نه!
من گفتم: آخه برای چی؟ مگه میشه؟
شروع کردند به توضیح معروف: اینا هزار تا هزار تا با هم میان و ...

دوستان دقت کنید، هیچ دلیلی نداره که اون دو شماره سریالی که نوشتم (روی دستگاه و داشبورد) با هم متفاوت باشند. اون قضیه هزار تا هزار تا هم مال جعبه است نه مال این دو تا.

البته در اعتبار فروشگاه سونی هیچ شکی نیست و دستگاه هایی هم که قبلا فروخته اند همه سریال هاش با هم سازگار بوده، ولی این قضیه امروز یه کم بو داره و ناجوره!!

به هر حال، من از فتحی خرید کردم، جزو گرون ترین جاها بود (240)، ولی دستگاه رو جلوی خودم کپی خور کرد و ال تی ریخت و مطمئن بودم که قطعات اصل بهم داد و همه سریال ها هم با هم جور بود.

موفق باشید.
دوست عزیز تفاوت قیمت به 2 دلیل هست...
1. برای اینکه خرید قدیم بوده.
2. لوازم اصل نیست.
3. چرا فتحی گرون میداده ؟ چون ایشون هم فروش زیاد داره و بیشتر وقت ها خرید جدید هست.
4. فروشگاه سونی هم واقعا راست گفته و اینا
هزار تا هزار نه ولی 200 تا 200 تا کپی میشن اگه دوست داشتید حرف ایشون رو باور کنید یه نگاه به این کلیپ بندازید دلیلشم کاملا منطقی هست . و حق کاملا با ایشون بوده
و اینکه ایشون اطلاعاشتون یه مقدار کم بوده چون تا اونجا که میدونم جعبه شماره سریال نداره که بخواد به کنسول بخوره.(شایدم من دقت نکردم)
5. مطمئن باشید هیچ گرونی بی دلیل نیست.

یه چیزی رفیتم از یکی از مغازه ها(نمیدوینم اسمش چیز بود همین جوری از همه جا قیمت میگیرفتیم و سوال میپرسیدم ولی تو لباف بود) الیت ق
یمت بگیریم طرف گفت 340 یا 345 خوب نسبت به اون روز قیمت خوب بود.
بعد گفتیم LT هم میریزد؟؟
گفت همه LT هستنو این حرفا منم چون مطمئن بودم گفتم LT نیستا ... طرف کم نیورد گفت باشه LT هم میریزم گفتم خوب باید صبر کنیم دیگه... گفت نه همین فلشو میزنم به دستگاه LT میشه بعد من گفتم چه جوری LT تو فلش هست؟؟؟؟؟!!!
بازم کم نیوورد گفت LT یه قطعت که تو دستگاه میزارن. دیدم دیگه خیلی داره فضایی حرف میزنه خودمو معرفی کردم با دوستی که همرام بود اومدیم بیرون.
دوستان این دوستی که همرام بود دوستم نبود یکی از ..... ها گل بود اگه دوست داشتید شمارشو میدم که صحت حرفو تایید کنه.
یا ID شو میگیرم براتون

آخرین ویرایش:
دوست عزیز تفاوت قیمت به 2 دلیل هست...
1. برای اینکه خرید قدیم بوده.
2. لوازم اصل نیست.
3. چرا فتحی گرون میداده ؟ چون ایشون هم فروش زیاد داره و بیشتر وقت ها خرید جدید هست.
4. فروشگاه سونی هم واقعا راست گفته و اینا
هزار تا هزار نه ولی 200 تا 200 تا کپی میشن اگه دوست داشتید حرف ایشون رو باور کنید یه نگاه به این کلیپ بندازید دلیلشم کاملا منطقی هست . و حق کاملا با ایشون بوده
و اینکه ایشون اطلاعاشتون کم بوده چون تا اونجا که من میدونم جعبه شماره سریال نداره که بخواد به کنسول بخوره.(شایدم من دقت نکردم)
5. مطمئن باشید هیچ گرونی بی دلیل نیست.

یه چیزی رفیتم از یکی از مغازه ها(نمیدوینم اسمش چیز بود همین جوری از همه جا قیمت میگیرفتیم و سوال میپرسیدم ولی تو لباف بود) الیت ق
یمت بگیریم طرف گفت 340 تا 345 خوب نسبت به اون روز قیمت خوب بود. بعد گفتیم LT هم میریزدگفت همه LT هستنو این حرفا منم چون مطمئن بودم گفتم LT نیستا ... طرف کم نیورد گفت باشه LT هم میریزم گفتم خوب باید صبر کنیم دیگه... گفت نه همین فلشو میزنم به دستگاه LT میشه بعد من گفتم چه جوری LT تو فلش هست؟؟؟؟؟!!! بازم کم نیوورد گفت LT یه قطعت که تو دستگاه میزارن. دیدم دیگه خیلی داره فضایی حرف میزنه خودمو معرفی کردم با دوستی که همرام بود اومدیم بیرون. (باور کنید تو توپ خونه ادم دسرت حسابی خیلی کم پیدا میشه البته به کسی توهین نشه با این قضیه که واستم پیش اومد این حرفو زدم)
دوستان این دوستی که همرام بود دوستم نبود یکی از ..... ها بود اگه دوست داشتید شمارشو میدم که صحت حرفو تایید کنه.
با سلام و احترام خدمت میثم خان.

عمده مطالب شما صحیحه، ولی قسمتی از مطالب بنده با این که در پست قبلی قرمز بوده، ولی در جواب شما چیزی در موردش گفته نشده...

بنده هم می دونم که ممکنه دستگاه ها به تعداد زیاد کپی خور بشن و روی این بحثی ندارم، ولی چنین مساله ای نمی تونه باعث یکسان نبودن شماره سریال داشبورد و شماره سریال روی دستگاه بشه، می تونه؟

مساله جعبه رو هم بنده خودم عرض کردم که منظورم این بود:
قدیم ها اگر اطلاعات روی جعبه و روی دستگاه با هم یکی نبود، این جوری توجیه می کردند که به تعداد زیاد کپی خور میشه و جعبه ها با هم قاطی میشه، ولی این نمی تونه ربطی به سریال داشبورد داشته باشه...

این رو هم بگم که بنده نمی خوام اعتبار فروشگاه سونی رو زیر سوال ببرم، می دونم کارشون تا به حال کم ایراد داشته، ولی فقط خواستم بگم که امروز از خریدم از فتحی نتیجه بهتری گرفتم.

• Like
Reactions: joykiller360
بنده هم می دونم که ممکنه دستگاه ها به تعداد زیاد کپی خور بشن و روی این بحثی ندارم، ولی چنین مساله ای نمی تونه باعث یکسان نبودن شماره سریال داشبورد و شماره سریال روی دستگاه بشه، می تونه؟

سلام رفیق من یه ذره تمرکز نداشتم شرمنده...:(

یه وقت سو تفاهم نشه ولی منظور شما همون سریالی هست که
رو به رو کنسول هست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:eek::eek:

اگه اون یکی نباشه 100 در 100 برد عوض شده

• Like
Reactions: mahi58
دوستان واسه منم 360م جاسپره اما شماره سریال پشت خوده کنسول با سریالی که تو سیستم اینفو نشون میده فرق داره .میدونمم که جاسپره ومشکلی نداشته.حالا این چیرو ثابت میکنه؟

دوستان واسه منم 360م جاسپره اما شماره سریال پشت خوده کنسول با سریالی که تو سیستم اینفو نشون میده فرق داره .میدونمم که جاسپره ومشکلی نداشته.حالا این چیرو ثابت میکنه؟
سلام.
گفتم جلو. پشت که کلی در موردش صحبت کردم.
برای شما هیچ مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
آقا به نظر شما از کجا بخرم . ( لطفا جواب قاطع بدین ) در ضمن ممنون ناز راهنمایی بسیار خوبتون . در ضمن موقع خرید چه چیز هایی بخرم و به چه چیز هایی دقت کنم ؟؟؟
اگه از جاي مطمئن بخرين مثل همين آقا ميثم و فروشگاه فتحي كه شماره سريال ها يكيه و مشكلي ندارن.و اينكه موقع خريد كابل HDMI بخريد و شما كه ميخواي باندل بگيري دسته لازم نداري و....آها باطري و شارژر هم بگيرين خوبه.

سلام رفیق من یه ذره تمرکز نداشتم شرمنده...:(

یه وقت سو تفاهم نشه ولی منظور شما همون سریالی هست که
رو به رو کنسول هست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!:eek::eek:

اگه اون یکی نباشه 100 در 100 برد عوض شده
خواهش می کنم عزیز. :smile:

راستش من توی سوالم از ایشون پرسیدم "شماره سریال روی دستگاه" و داخل داشبورد یکی است یا نه؟ که ایشون جواب منفی دادند.
راستش نمی دونم منظورشون شماره سریال روبرو (محل اتصال دسته های سیم دار) بود یا پشت دستگاه، ولی دیگه اطمینان نکردم که خرید کنم با اون وضعیت... :confused:
منظورتون اینه که اگر شماره پشت یکی نباشه ممکنه فقط قاب یا برچسب عوض شده باشه، ولی اگر اون روبروئیه عوض شده باشه قضیه خطرناک تره، درسته؟

به هر حال من فکر می کنم همین جوری که شما و فتحی کار می کنید که جلوی مشتری کپی خور می کنید دیگه مطمئن تره...

اگه از جاي مطمئن بخرين مثل همين آقا ميثم و فروشگاه فتحي كه شماره سريال ها يكيه و مشكلي ندارن.و اينكه موقع خريد كابل HDMI بخريد و شما كه ميخواي باندل بگيري دسته لازم نداري و....آها باطري و شارژر هم بگيرين خوبه.

دوست عزیز پس من اینا رو لازم دارم ؟؟ چیزی دیگه که نیست ؟؟؟
1 - کنسول باندل
2 - شارزر ماکروسافت
3 - فن lcd دار

کابل hdmi چیه ؟؟/ نگیرم چی میشه
تلویزیونمون lcd نیست ها از این توپولی هاست سونی ولی خوب زیاد قدیمی نیست ؟؟؟ چی کا رکنم کابکش رو بخرم ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or