قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

140:eek:منظورش 340 بوده!!!تلفنی بیشتر میده قیمت رو!
بگو فامیلمون صبح اومده قیمت کرده و اون شمارو معرفی کید -قیمتتم این بوده!وگرنه گرونتر میفروشه

منظورم 340 بود..مرسی بهش گفنم تو سایت ارزونتر زده بود گفت قیمت همینو از این حرفا ما پایینترین قیمتیم...از این حرفا..دستت طلا حاجی رفیقم قراره بره بگیره دانشجوی تهرانه پولو حواله کردم...راستی این سایت پرشین تولز خرابه.آدرس سونی رو یکیمیشه دقیق لطف کنه..بغیر از پچ لتی...چیزی هست یا لازم داره بگم رفیقم بخره؟آخه مشهد کابل اچ دی ام ای هم تو پاچه می کنند چه برسه به این...

به نظر بنده حتما از فروشگاه سونی بخر(سمت چپ فروشگاه جاوید هست -این فروشگاه)- :smile:

سلام
یه سوال، مگه فروشگاه سونی همون نیست که 4 تا مغازه تا پاساژ لباف فاصله داره؟؟؟؟
فروشگاه جاوید توی پاساژ لباف چطوری سونی سمت چپشه؟؟؟؟؟

من امروز رفتم فروشگاه سونی (همونی که 4 تا با پاساژ لباف فاصله داره) یارو فکر کرد من از قیمتا خبری ندارم اینطوری بهم قیمت داد

ایکس باکس مدل الیت: 340 هزار تومن
دسته اضافه: 40 هزار تومن
کپی خور کردن: 10 هزار تومن
کابل اچ دی ام ای: 7 هزار تومن
تازه دستگاهشون هم 2010 نبود فقط مدل 2009 داشتن

من همون جا از مغازه اومدم بیرون ولی موندم اینا چی فکر کردن تا هرکی جدید می بینن می خوان بکنن تو پاچش

کسی جای درست حسابی سراغ نداره که اینطوری چرت قیمت ندن؟؟؟ جایی که هم 2010 داشته باشن و هم کنسول آکبند باشه؟؟؟؟

راستی یه سوال دیگه می شه به این فروشنده ها اطمینان کرد و همون جا بهشون گفت کپی خورش کنن جلو خودم؟؟؟؟

با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال، مگه فروشگاه سونی همون نیست که 4 تا مغازه تا پاساژ لباف فاصله داره؟؟؟؟
فروشگاه جاوید توی پاساژ لباف چطوری سونی سمت چپشه؟؟؟؟؟

من امروز رفتم فروشگاه سونی (همونی که 4 تا با پاساژ لباف فاصله داره) یارو فکر کرد من از قیمتا خبری ندارم اینطوری بهم قیمت داد

ایکس باکس مدل الیت: 340 هزار تومن
دسته اضافه: 40 هزار تومن
کپی خور کردن: 10 هزار تومن
کابل اچ دی ام ای: 7 هزار تومن
تازه دستگاهشون هم 2010 نبود فقط مدل 2009 داشتن

من همون جا از مغازه اومدم بیرون ولی موندم اینا چی فکر کردن تا هرکی جدید می بینن می خوان بکنن تو پاچش

کسی جای درست حسابی سراغ نداره که اینطوری چرت قیمت ندن؟؟؟ جایی که هم 2010 داشته باشن و هم کنسول آکبند باشه؟؟؟؟

راستی یه سوال دیگه می شه به این فروشنده ها اطمینان کرد و همون جا بهشون گفت کپی خورش کنن جلو خودم؟؟؟؟

با تشکر
دوست عزیز - شما برو تو مغازه 1 روز وایسا- میدونی چند نفر الکی میرن قیمت میگیرن؟؟؟
منم اول رفتم تو گفت 340 تومن اون موقع که 320 بود- گفتم خریدارم 2 تا میخوام- گفت بیا -قیمتها اینه!
بهر حال باید فرقی بین خریدار و کسی که میره مغزشون رو در میاره تا قیمت بگیره باشه!!!
الانم قیمتها باز داره میره بالا- علتش رو هم دانش در 2صفحه قبل گفت

-دستگاها کپی خور هستش!ولی اگه اورجینال بخوای !میتونی بدی بیرون هم جلوت کپی خور کنن!
مثلا اگه فریم ویر جدید LT رو بخوای یکچیزی میگیرن میریزن رو دستگاه!دسته هم که قیمت رو مناسب گفته!
الانم قیمتها بالا رفته!نخواید با 315 کنسول بخرید!

راستی این سایت پرشین تولز خرابه.آدرس سونی رو یکیمیشه دقیق لطف کنه..بغیر از پچ لتی...چیزی هست یا لازم داره بگم رفیقم بخره؟آخه مشهد کابل اچ دی ام ای هم تو پاچه می کنند چه برسه به این...
ادرسش- فروشگاه سونی- توپخونه- نرسیده به پاساژ لباف-(بزرگترین پاساژ توپخونه)4 تا مغازه مونده بهش

-کابل HDMI مارک خوبش گرونه -30 تومنه- اگه مدل متفرقه بخوای-10-تومنی هم هست!
LT هم فریم ویر هست- یک پولی میگیرن رو کنسول نصب میکنن!اگه میخوای لایو بازی کنی بدردت میخوره!باید بریزه رو دستگاه

من دیروز از کاربر joykiller360 تو توپ خونه یک الیت گرفتم قیمت ها هم همه تو رنج 340 تا 350 بود و داشت گرون می شد در ضمن کپی خورش با LT رو هم برام مجانی انجام داد و پلمپ پک رو هم جلوی خودم باز کرد که اطمینان داشته باشم

آخرین ویرایش:
مبارک باشه!امروز هم قیمت گرفتم زیر 335 پیدا نکردم الیت رو!
اورجینال بخری بدی بیرون کپی کنن باز هم مون 337-338 در میاد برای ادم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or