قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام الان الیت دقیقاچنده ؟؟؟
سونی کجاست ؟؟ همون نرسیده به لباف میشه ؟؟
نکست جن چند میده ؟؟
نکس جن گرون میده-الیت 32- بود-فروشگاه سونی همون نرسیده به پاساژ لباف هست
سلام اقايونو خانوما
من ميخوام يه xbox بگيرم
الان پك MODw2 چنده؟
الايت چند؟

بد يه سواليم دارم به چه چيزاي بايد توجه كنم؟
پکMW2 گیر نمیاد- باشه هم زیر 400 نمیفروشن- الیت 320-خانوم هم تو سایت پیدا نمیشه- جمعمون خیلی سنگین مردونست:(:blushing: یاا... نمیخواد.بهچیز خاصی میخوای توجه کنی-برو تاپیک راهنمای خرید
دوستان الان پریمیوم 60gb جاسپر دسته دو چقدره؟ کاری ندارم که گیرمیاد یا نمیاد بر فرض این که گیر میاد قیمتش چقدره؟؟؟؟
ممنون
وا... نو الیت 320 هست -بگی نو پریمیوم 285-دسته دوش 240-230-بهترین حالتشه-با دسته اضافه 250تا 255(البته اگه مشتری بخر داشته باشه وگرنه کمتر باید بفروشه)!

سلام به همه ی دوستان و مخصوصا xbox باز های گل

این بار بالاخره نرسید تهرون ؟؟ دلمون لک زده واسه xbox امتحانای دانشگاه هم تموم شده الان تو تعطیلات بین الترمین به سر میبریم !!!!;)

چطور قيمت ها يهو كشيد بالا؟
تمام کسانی که 360 میخرند که وارد کننده عمده نیستند
دفعه قبلی هم وارد کننده ها زیاد شده بود قیمت ها را کسی که بیشترین تعداد را داشت کشید پایین تا دیگه کسی حوس نکند دستگاه بیاورد
حالا خودش فقط آورده و میگویید دستگاه کمه و قیمت ها را بالاتر میدهد

دوستان کسی قیمت arcade و elit رو توی توپخونه میدونه امروزچنده ؟ البته مدله 2010
میخوام حساب کتاب کنم ببینم کدومش رو میتونم بگیرم . خیلی حیاتیه . دوستان درکم کنن بد جوری تو کفم !!

قیمتا همونی هست که گفتم دیگه... 2010 هم که نیومده هنوز ماله 8 یا 9 ه 2009 هستند...

الیت هم جاوید 330 میده
یه مغازه هم پایین پاساز لباف از پله میریپایین دست چپ 325 میداد با ال تی...
ولی من از جاوید گرفتم دیروز

قیمتا همونی هست که گفتم دیگه... 2010 هم که نیومده هنوز ماله 8 یا 9 ه 2009 هستند...

سلام دوستان 2010 هم اومده ما امروز نزدیک 300 تا واسمون کنسول اومد که واسه 2010 بود.

دوستان این کنسول ها واسه دوستان مغازه دار هست که ما براشون کپی میکنیم ولی اگه کسی هم خواست میتونم براتون بیارم

الیت 335
ارکید 280

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or