قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
خدائی ایران ایکس باکس خیلی گرونه من امروز رفتم قیمت کردم ارکاده ۱۹۰ تومن الیت۲۸۰ تومان ویه مدل دیگه که نمیدونم ایران هست یا نه ۴۵۰ تومن تازه با دو عدد سی دی ارجینال .
از کجا ؟دبی؟؟

دوستم داره می ره دبی...

تو فرودگاه توی free shop ش یک نمایندگی ماکروسافت برای xbox هست که تو خو سایت xbox هم زده بهش گفتم اگر همین پک MV2 رو دید برام بگیره
امیدورام تموم نشده باشه

آخرین ویرایش:
اون موقع که قیمت رسمی الایت 399$ بود اینا تا جاسپر رو تا 340 و فالکون فکر کنم 300 هم میدادن ، الان که 100$ کمتر شده پس باید حداکثر 310 تومن بدن ، اگه نمیدن معلومه که *** هستن.! :-"

چرا نشه ؟:mad: اینا الان پک جدیدا پس قیمتشون هم دیگه تو خارج 299دلار نیست کمتره البته دقیقا نمیدونم چقدر پس تا 330هم راه داره ;)

سلام
دوسته من اینا که الان الیتو این قیمت میدم
با حساب کردن هزینه گمرک اینقد میگن هرچند هزینه گمرکشو نمیدن
پس
فک نکنم از این قیمتا پایین تر بیادش
یکم روشن فکرانه فک کنین

سلام
دوسته من اینا که الان الیتو این قیمت میدم
با حساب کردن هزینه گمرک اینقد میگن هرچند هزینه گمرکشو نمیدن
پس
فک نکنم از این قیمتا پایین تر بیادش
یکم روشن فکرانه فک کنین
عزیز من بنده خودم مغازه دار هستم و کامپیوتری هستم پس قیمتی رو که گفتم بلدم درست حساب کنم . شما فکر کردید چقدر پول گمرک هستش برای هر دستگاه ؟ 50هزارتومن ؟

هرکی 330 خرید و راضی بود اون موقع شرطه...!
با عقل جور در نمیاد الایت 330....
#!@%
psp رو زده 165 تومن....!
شرکت سونی بفهمه قیمت این بابارو دیگه تولید نمیکنه میاد از این اقا میخره میفروشه...!

قانون شماره 15) در صورت مشاهده هرگونه بی احترامی، تمسخر، توهین به کاربران دیگر و مدیران و مسئولان سایت و یا عقاید جامعه یا فرد٬ با کاربر مربوطه برخورد و در صورت لزوم دسترسی وی به انجمن‌ ها قطع خواهد شد.

Last edited by a moderator:
نه اینطور نیست
من این سایت رو تقریبا هر روز سر می زینم...

این پست رو ازا اون تاریج 2 , 3 یاز آپدیت کرده...

اینم دیروز یا امروز آپدیت کرده

سلام
بسی خندیدیم داداش
اخه این قیمتا چیه زده
یه دفه من تو اوج گرونی رفته بودم فالکونو زده بود سیصد الیتشو تازه
دیگه چیزی برای گفتن نمیزاره این اقا

ما که هر موقع زنگ زدیم کسی تشریف نداشت بخریم....!!

منم ازش Arcade خریدم برای پسر خالم . بعد که رسید دستمون دستگاهو باز کردیم داخلشم دیدیم . همه چی درست بود .
انقد این فروشنده ها با قیمتای بالا ف... دادن به مردم که یکی قیمتاش درسته بهش شک میکنن من خودمم از روی شک دستگاهو باز کردم ماله خودمو که 70-80 تومن گرونتر خریده بودم حوصله باز کردن نداشتم .

سلام
خدائی ایران ایکس باکس خیلی گرونه من امروز رفتم قیمت کردم ارکاده ۱۹۰ تومن الیت۲۸۰ تومان ویه مدل دیگه که نمیدونم ایران هست یا نه ۴۵۰ تومن تازه با دو عدد سی دی ارجینال .
درسته من خودم دستگاه یکی از مشتری ها را که آورده بود کپی کردم و جالب اینجاست که روی خود کارتون دستگاه قیمت 299 دلار را زده بود و با 2 عدد بازی batman و pure ولی دستگاه ntsc-u بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or