قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اینطوری که الیت خیلی بیشتر میارزه!
هم هارد 120 گیگ داره هم لوازم جانبی های دیگه!
-------------------------------------------------------
دوستان الیت تو جعبش کابل VGA نداره؟

با سلام خدمت دوستان گرامی خسته نباشید اگه ممکن هست شماره ی مغازه ای که این قیمت را داده به من بدید تا بگیرم دوستان من برای اولین بار دیشب ایکس باکس 360 بازی کردم و خوش امد از مدلاشم هیچی سر در نمی یارم اگه می گید نمی ارزد پس چه مدلی بگیرم ممنون

با سلام خدمت دوستان گرامی خسته نباشید اگه ممکن هست شماره ی مغازه ای که این قیمت را داده به من بدید تا بگیرم دوستان من برای اولین بار دیشب ایکس باکس 360 بازی کردم و خوش امد از مدلاشم هیچی سر در نمی یارم اگه می گید نمی ارزد پس چه مدلی بگیرم ممنون

سلام
ینی چی نمی ارزه چه مدلی بگیرم
دو پهلو سوال میکنی عزیزم چرا
دو مدل
ارکید بدونه هارده
الیت که هارد داره بجز باندلاش

دوست عزیز پیشنهاد من به شما این است که یک کنسول الیت بگیرید
حتی اگر نخواهید از هارد استفاده کنید به راحتی با قیمتی بیش از اختلاف این دو مدل قادر به فروش هارد کنسولتون هستید

آخرین ویرایش:
حتی اگر نخواهید از هارد استفاده کنید به راحتی با قیمتی بیش از اختلاف این دو مدل قادر به فروش هارد کنسولتون هستید
عيب الايت نداشتن حافظه داخلي است

دوست عزیز مثلا حافظه داخلی به چه درد الیت میخوره که شما میگی عیب . الیت خودش 120 GB هارد داره.بعد 512 MB مموری داخلی میخاد چه کار. مگه گوشی موبایله:biggrin1:
شما پست ایشون رو کامل نخوندید :
عيب الايت نداشتن حافظه داخلي است
بعدشم در کل دوستان جای اینگونه سوالات تو این تاپیک نیست ;) اینجا فقط باید قیمت اعلام و یا درخواست کنید

بچه ها دلیل بالا پایین شدن قیمت تا 100 تومن چیه ؟ چند وقت پیش 240 تومن بود الان 340 ...! کسی میدونه ؟

راستش اینکه دلیلش چیه یا اصلا دلیلی داره یا نه در اصل موضوع فرق نمی کنه:(( ولی من شخصا حدس می زنم به دلیل ban-wave سختگیرانه ی امسال خیلی از بچه ها که لایو باز بودن کنسولاشون بن شده برای همین کنسول رو فروختن هارد رو نگه داشتن و می خوان(می خواستن) یه آرکید بگیرن.بقیه اش هم داستان همیشگیه عرضه و تقاضاست دیگه:smile:

من شنیدم که این قیمتهای پایین به این دلیل که قطعات جانبی اصل رو با غیر اصل تعویض میکنند.با یک مغازه دار شیرازی هم صحبت میکردم همینو میگفت.بخاطر همینه که قیمت الیت ارزون شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or