ar22
کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم الان الیت با مادربرد جاسپر چه قیمت هست اصفهان میگه 440 الان چه قیمت هست ممنون
يه چند تا پست بالاتر جوابتونو ميگيرين.
با سلام خدمت دوستان خسته نباشید می خواستم بدونم الان الیت با مادربرد جاسپر چه قیمت هست اصفهان میگه 440 الان چه قیمت هست ممنون
خیر...............اینطوری که الیت خیلی بیشتر میارزه!
هم هارد 120 گیگ داره هم لوازم جانبی های دیگه!
-------------------------------------------------------
دوستان الیت تو جعبش کابل VGA نداره؟
با سلام خدمت دوستان گرامی خسته نباشید اگه ممکن هست شماره ی مغازه ای که این قیمت را داده به من بدید تا بگیرم دوستان من برای اولین بار دیشب ایکس باکس 360 بازی کردم و خوش امد از مدلاشم هیچی سر در نمی یارم اگه می گید نمی ارزد پس چه مدلی بگیرم ممنون
با سلام خدمت دوستان گرامی خسته نباشید اگه ممکن هست شماره ی مغازه ای که این قیمت را داده به من بدید تا بگیرم دوستان من برای اولین بار دیشب ایکس باکس 360 بازی کردم و خوش امد از مدلاشم هیچی سر در نمی یارم اگه می گید نمی ارزد پس چه مدلی بگیرم ممنون
عيب الايت نداشتن حافظه داخلي استدوست عزیز پیشنهاد من به شما این است که یک کنسول الیت بگیرید
حتی اگر نخواهید از هارد استفاده کنید به راحتی با قیمتی بیش از اختلاف این دو مدل قادر به فروش هارد کنسولتون هستید
بچه ها دلیل بالا پایین شدن قیمت تا 100 تومن چیه ؟ چند وقت پیش 240 تومن بود الان 340 ...! کسی میدونه ؟