Sweet Lucifer
کاربر سایت
کسی نیست ما رو از ابهام در بیاره؟!!خب مثلا حالا تو بهمن چند میشه؟؟!
تقربی هم شده بگید!
به نظرتون یک 360 با یک کابل VGA و یک باتری و شارژر دسته از 360 تومن بالاتر میره؟
خوش بین نانش و بد بین نانش چیه؟
کسی نیست ما رو از ابهام در بیاره؟!!خب مثلا حالا تو بهمن چند میشه؟؟!
تقربی هم شده بگید!
به نظرتون یک 360 با یک کابل VGA و یک باتری و شارژر دسته از 360 تومن بالاتر میره؟
خوش بین نانش و بد بین نانش چیه؟
اگه ارکید بخری نه!همین حدوداست-کسی نیست ما رو از ابهام در بیاره؟!!
اون چیزی که نوشتید مشخصات یک Elite پک جدید هستش...که قیمت اون بین 365 تا 375 تومن هستش
ارزان تر و گران تر هم پیدا میشه ولی این قیمت معلوم هستش که گفتم
شما که کاربرد جدید سایت هستید، بهتره کمی مطالعه در صفحات گذشته ی هر تاپیکی داشته باشید، اطلاعات بسیار مفیدی برای بالا بردن معلومات وجود داره.
اگر هم 5 صفحه ی اخیر همین تاپیک را بخوانید، قیمت ها رو میتوانید با نوسانات اون مشاهده کنید.
این پست هم بخوانید http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=820943&postcount=2765
نه راضی نیستم!ازش نخر!اگه نظر مارو میخوای-برو توی لباف- طبقه زیر زمین سمت چپ پله ها! یک مغازه شیک و باز سازی شده و تمیزه اسمش saitek فکر کنم باشهمن شنيدم كار فتحي خوبه ...
بقيه استادان عزيز هم از ايشون و محصولاتشون راضي هستيد ؟
حاجي اينايي كه گذاشتي من كه نميتونم جلوي فروشنده ايكس باكس رو باز كنم ببينم اصل يا نه ! :cheesygri
خب چيكار كنم اونوقت
نکس جن خوبه- ولی دستگاه رو گرون میده!!!آخه يكي ميگفت فتحي و خيلي هم تعريف ميكرد كه كارش درسته و ...
كلا اگه ميشه يك جايي رو بگيد كه هم بازيهاي درستي داشته باشه و هم اينكه دستگاه هاش خوب باشه
ببخشيد كه اينجا ميپرسم توي تاپيك مربوطه پرسيدم هيچ كس جواب نميده !
حاجي اينايي كه گذاشتي من كه نميتونم جلوي فروشنده ايكس باكس رو باز كنم ببينم اصل يا نه ! :cheesygri
خب چيكار كنم اونوقت
من که تا حالا هر چی از اینجا گرفتم کاملا راضی بود.من شنيدم كار فتحي خوبه ...
بقيه استادان عزيز هم از ايشون و محصولاتشون راضي هستيد ؟
احتمال داره پایین تر بیاد ولی هر چی از اسفند به طرف فروردین بریم احتمال گرون شدن وجود دارهسلام
من می خوام 5-6 بهمن برم تهران یدونه الیت بخرم .
قیمتها تا اون موقع ثابت می مونه !
سلام
من می خوام 5-6 بهمن برم تهران یدونه الیت بخرم .
قیمتها تا اون موقع ثابت می مونه !