قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

منو چرا نميگيد كه 1ماه پيش همين الايت فالكون رو گرفتم 400 از شهرك غرب.
بعد از چندروز توپخونه يكي از مغازه هاي كوچيك بر ميدون گفت 300 تومن .آتيش گرفتم.
البته براي من گارانتي داره.دلمو به اون خوش كردم.حالانميدونم از اين گارانتي الكي هاست يا..(لاديز الكترونيك)
كلا آدم وقتي جنسي رو بالاتر ازقيمت واقعي اش ميخره بهش اون لذتي رو كه بايد بده نميده.
حالا واقعا اونايي كه خيلي ارزون ميدن ممكنه لوازم داخلش رو عوض كرده باشن؟
مثلا همين كابل hdmiرو كه شما قيمت زدي 7تومن توسايت خود ايكس باكس زده 19.99$.چطوري ميشه كه خود توليد كننده بگه 20هزارتومن ولي ايران باشه 7 تومن؟
البته من يه دسته اضافي اصل گرفتم 40 تومن ولي اينو هم توسايتش حدود 48 49 تومن زده.!!

منو چرا نميگيد كه 1ماه پيش همين الايت فالكون رو گرفتم 400 از شهرك غرب.
بعد از چندروز توپخونه يكي از مغازه هاي كوچيك بر ميدون گفت 300 تومن .آتيش گرفتم.
البته براي من گارانتي داره.دلمو به اون خوش كردم.حالانميدونم از اين گارانتي الكي هاست يا..(لاديز الكترونيك)
كلا آدم وقتي جنسي رو بالاتر ازقيمت واقعي اش ميخره بهش اون لذتي رو كه بايد بده نميده.
حالا واقعا اونايي كه خيلي ارزون ميدن ممكنه لوازم داخلش رو عوض كرده باشن؟
مثلا همين كابل hdmiرو كه شما قيمت زدي 7تومن توسايت خود ايكس باكس زده 19.99$.چطوري ميشه كه خود توليد كننده بگه 20هزارتومن ولي ايران باشه 7 تومن؟
البته من يه دسته اضافي اصل گرفتم 40 تومن ولي اينو هم توسايتش حدود 48 49 تومن زده.!!
قيمت ايران با كل دنيا فرق داره ! دساه همون 40 تومنه ! كابل hdmi اصلي الايت هم 20 تومن هست !

فعلا که دارن گوش مردم رو میبرن:| حتما که نباید از دیوار مردم رفت بالا....
درسته این 40-50 تومن پولی نیست و توی 2-3 روز خرج میشه,ولی پول زوره...واقعا چرا ارکید جای 220-230 باید 280 باشه؟:|

خدایی آدم نمیدونه چی بگه!ماه آبان و این قیمت ظلم که هیچی واقعا کفره!آدم زورش میگیره .....
از دوبی بخوایم بخریم چقدر در میاد؟کسی قیمت اونجارو نداره؟

سلام
در جواب برادر skuul
من همین چند روز پیش تو یه پست خوندم ارکید 180 و الیتم 270:eek:
البته تو دوبی دیگه
ینی تو ایران تقریبا تو هر مدل صد بالا قیمت میدن:eek:
بابا ملت گناه دارن خدایی
البته خب فروشندن
شما هم میتونی بری فروشنده شی این قیمت بفروشی
از قدیم میگن منو شمارو که تو یه قبر نمیزارن:cheesygri

یک آشنا اونجا هست اگ گیرش بیارم بدم بیارن برام پوله پستش هم به جهنم!راحت هم کپی میکنیم!مشکلات هم نداریم!تازه اگه بگیره میزنیم تو کارش:d
ممنون از ston cold وfarzadmaham عزیز

فعلا که دارن گوش مردم رو میبرن:| حتما که نباید از دیوار مردم رفت بالا....
درسته این 40-50 تومن پولی نیست و توی 2-3 روز خرج میشه,ولی پول زوره...واقعا چرا ارکید جای 220-230 باید 280 باشه؟:|

والا محمد رضا جان، چند وقت پیش ما سوالی کردیم، به جزء جواب های بی ربط از یکی از همین فروشندگان چیزی نشنیدیم...

البته تمام قیمت ها رو هم من بر حساب خورده فروشی گرفتم و نه بازار عمده، بازار عمده برای خودش حکایت ها داره

بله این طبیعی هستش که فاصله ی قیمتی 40 تا 60 تومن به دست مشتری داده بشه، خیلی منتظر بودم که قیمت الایت 299 دولاری رو ببینم

و حالا این رو میبینم
الایت 399 دولاری قیمت 370 تومن
الایت 299 دولاری قیمت 360 تومن

حال اینکه الایت 299 دولاری که صد دولار ارزاتر هستش رو تقریباً با اختلاف بسیار کم، هم قیمت فروش الایت 399 دولاری هستش....!!

یا اینکه زمان فروش الایت 399 دولاری فروشگاه ها سود نمی کردند و بلکه ضرر میکردند و از جیب می گذاشتند
یا اینکه قیمت خرید و تمام شده کنسول کمتر از چیزی هستش که خریداران تصور می کنند
و این سود در سری جدید الایت که با قیمت 299 دولار در حال عرضه هستش با ارائه قیمت 360 تومن رو به افزایش است....!!!

بازم زود قضاوت نکنیم اگر یا اینکه ای دیگری در میان است، مخاطبین این تاپیک را روشن کنید...

هر چند که این سوال اینجا بی پاسخ می ماند، و چیزی بیشتر از اون چیزی که خودمان میدونیم بازگو نمیشه.

مخاطب فروشگاهی اینجا از انگشتان یک دست هم تجاوز نمیکنه، تا الان محلی برای بازار سیاه شده. باید به فکر وضعیت بهتری برای تاپیک باشیم.

خدایی آدم نمیدونه چی بگه!ماه آبان و این قیمت ظلم که هیچی واقعا کفره!آدم زورش میگیره .....
از دوبی بخوایم بخریم چقدر در میاد؟کسی قیمت اونجارو نداره؟
با اجازه منم یه قیمت بدم از دبی xbox arcade jasper اکبند کپی خور نشده قیمت 190 تا 210 نهایتا!
:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or