قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

شما دیگه چرا...؟!:d
1 شنبه بار چند تا از دوستان میرسه و امیدوارم قیمت رو خراب نکنن...!:d
یا اگه این کارو میکنن جنسای ما تا اون موقع رد بشه....!
زود تر بخرید چون ارکید قراره ارزون بشه....!!!!!!!!!!:d
قیمت ps2 هم داره میره بالا....!
توو دبی گرون شده

البته باید دعا کنید درایوهاش از این جدیدا نباشه!!!
بهر حال اگه باشه خیلی ضرر خواهند داد (امیدوارم این درایو جدید ها هم هرچه سریعتر کپی خور بشه)

اینجا کسی کرجی نیست جواب سوال مارو بده؟(تلفن فروشگاه ارش-گوهردشت) برای خرید مطمئنه؟

سلام
دوست عزيز من كرج هستم. مي خواستم بدونم اين فروشگاه آرشي كه ميگي كجاي گوهردشت هست؟ و فروشنده چه جور كالاهاييه؟ نمايندگي سونيه؟

سلام
دوست عزيز من كرج هستم. مي خواستم بدونم اين فروشگاه آرشي كه ميگي كجاي گوهردشت هست؟ و فروشنده چه جور كالاهاييه؟ نمايندگي سونيه؟

سلام. دوستان خوده آرش پسره خوبیه . بنده هم بازها ازش خرید کردم. این هم آدرس و شماره ی تلفنش :

0912-1797944

گوهردشت-فاز1- بین خیابان 8 و 9 شرقی - پاساژ ایلخانی طبقه ی بالا.

قبل از خرید از 100 جا قیمت کنید ! موقع خرید هم کلی دقت کنید. من فقط آدرس و شماره تلفن رو از روی کارت مغازه دادم. بقیه به من ربطی نداره !

سلام. دوستان خوده آرش پسره خوبیه . بنده هم بازها ازش خرید کردم. این هم آدرس و شماره ی تلفنش :

0912-1797944

گوهردشت-فاز1- بین خیابان 8 و 9 شرقی - پاساژ ایلخانی طبقه ی بالا.

قبل از خرید از 100 جا قیمت کنید ! موقع خرید هم کلی دقت کنید. من فقط آدرس و شماره تلفن رو از روی کارت مغازه دادم. بقیه به من ربطی نداره !

شما ازش کنسول خریدی؟

سلام به بچز جنوب كشور. من دارم يك سفر تفريحي ميام بندر عباس بعد قشم بعد كيش از بچه هايه اونورا كسي هستش قيمت دقيق در اين 3 شهر رو بده ميخوام برايه يكي از رفقام كه ميدونه دارم ميام جنوب بگيرم. اين بنده خدام نميدونم از كدوم از خدا بيخبري شنيده اونورا ارزون شده سه پيچ گير داده از اونجا براش يك اليت جاسپر بيارم هرچه زود تر اگه ميشه قيمت بديد.لطفا رو هوا قيمت نديد از خودتونم در نيارين در ضمن يك آدرس مختصر از فروشگاهيم كه ميگيد بگزاريد . با تشكر.

بچه ها يه خبر دارم براتون که ملّت حال ميکنن :biggrin1: ...... امروز با رفيق گلم جلال که از بچه های خيلی باحال اينجاست رفته بوديم توپخونه
يه مغازه تو زيرزمين لبّاف که دقيقاً روبروی زيرپله بود و با مغازه فتحی 4 تا مغازه فاصله داشت آرکيد جاسپرو ميداد 265 ...... بعدشم گفت تو برو قيمتاتو بگير من 10 تومن زير قيمت بهت ميدم ....... گفتم 255 ميشه ..... گفت حالا تو بيا

خلاصه که بريد حالشو ببريد :rose:

قانون شماره 13) از بیان نام شرکت های پخش بازی به صورت مکرر و مقایسه آنها با یکدیگر جدا خودداری فرمایید. پست هایی با مضمون تبلیغ فورا پاک خواهند شد.

Last edited by a moderator:
بچه ها من قیمت الایت رو 3 روز پیش گرفتم گفت چون مدل 2009 دیگه 3چراغه نمیشه
قیمتشم190 هزار تومن تو کرج بود ادرسشم میدون کرج پاساز دانشگاه پله هارو پایین میریم
فروشگاه سونیک.
ولی من نمیدونم پی اس3 بخرم یا ایکس باکس اگه میشه برام پیامشو بفرستید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or