جدیی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدو مغازه تو توپخونه؟؟؟؟پک جدید الیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جایه دیگه ای تو تهران هم همین قیمت اورده؟:confused:
====================================================
راستی دوستان کسی خبر داره این 2 باندل 360 که یکی Modern warfare2 هست و دیگری الیت با 2بازی Pure و batman lego تو تهران اومده یا نه؟؟؟؟؟
اینا درایو هاش قابل هک هست؟چون مال برج10 هست فکر نکنم قابل هک باشه
دقيقا بعد از خارج شدن از مترو 2 سه مغازه بعد از پاساژ لباف قيمتهاي پاييني نسبت به بقيه مغازه ها داره.من رفته بودم دسته بگيرم 2 تا 3هفته پيش بقيه مغازه هاي حداقل 45 ميگفتن اين همون اول كه پرسيدم 40 گفت.اون موقع پك قديم كامل رو 360 ميگفت.اليت فالكون هم 300 قيمت داد.اسم مغازه یادم نیست چون داشتم رد میشدم پرسیدم.
از مترو که پیاده میشی 2 یا 3 تا مغازه بعد از پاساژ لباف بپرسی بهت میگن
فکر کنم پک جدیده...
عجیبه تو شیراز 320 تومن هست!!!!ارکیدقیمت امروز فروشگاه البرز
ارکید جسپر : 270
الایت جسپر پک جدید : 370
توپخونه ... رو به روی درب جدید مترو ... نبش پاساژ فتوتدوست من ادرس فروشگاه البرز رو بهم میدی
مرسی
من توسایت مایکروسافت ندیدم راجع به مادربورد صحبت بشه.شاید تو فرومهاش شده باشه.ههههههههههه!!!!!!در تکمیل پست بالام یه چندتا چیزه جدید کشف کردم!!!این آغا آرش اصولاُ مادربورد جاسپرو فقط برای مدل آرگید قبول داره و میگه الایت فقط فالکونه!!!چند روز پیش زنگ زدم بهش میگفت الایت جاسپر 380!!!امروز خواهرمو فرستادم بخره گفت فالکون 420!!!!!!!!!!!خدایا ایننننننن ملتتتتتت چقدر کلاهبردارن!!!!اینا در مورده بقیه چی فکر کردن؟!!!!تازه بهم می گفت یه عده فروشنده برا فروشه خودشون می گن الایت جاسپره و تو سایت مایکروسافت هم گفته که فالکونه!!!!!!!!!!