قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

کی دستگاه 360 Elite به تهران و مشهد می آید برای خریدن ؟؟
تا چند روز دیگه میاد ولی مطمئنا به قیمت سرسام اور!;)
باید یه چند وقتی بگزره تا زیاد بشه تازه اونم شک دارم چون elite فقط در امریکا ریلیز میشه و اگه تولید کم باشه به کشورهایی مثل ایران که کپی رایت نیست کم میرسه...

دوستان طبق بررسی که رو Elite کردم به چند تا نکته رسیدم که اصلا منتظرش نشید که بخریدش :

1- رنگ مشکیش که یه قابه و واسه فروش جداگانه میاد
2- تبدیل Componnent به HDMI هم برای 360 Pre حتما میاد
3- هارد 120 Gb هم واسه فروش جداگانه میاد
4- دسته مشکیش هم که میاد
5- از نظر صدا هیچ تغییری نکرده
6- CPU همون قبلیه

پس دیگه جایی واسه خریدش نمیمونه ، همون Pre رو بخرید و حالشو ببرید

البته هارد درایو Elite 120 GB هست ولی مال پرمیوم 20.
البته تو این سایت یه مقایسه خوب بین Elite و Premium شده.

http://www.engadget.com/2007/04/26/xbox-360-elite-vs-classic-the-test/

برای اونایی که حوصله خوندنشو ندارن من نتیجه گیری آخر خود این سایتو ترجمه میکنم و میگم :

نتیجه نهای :

اساسا، اگر شما خیلی نکته سنج نیستید یا صفحه نمایش خیلی بزرگی ندارید و یا اینکه مجبور به استفاده از پورت HDMI نیستید چون شاید از تمام ورودیهای Component تون استفاده میکنید ، سرمایه گذاری در نسل اول Xbox ،یه کار صحیح و بیخطر هست. اگه واقعا فضای بیشتری برای هاردتون میخواین، یه لطفی به خودتون بکنید و فقط یه درایو 120GB برای خودتون بخرید.
داشتن پورت HDMI توجیه مناسبی برای تعویض کنسولتون با یه دستگاه جدید 480$ نیست.
در عین حال اگر شما علاقه خاصی به Elite دارید، چیزهائی که گفته شد خیلی فرقی بحالتون نمیکنه و شما احتمالا برای خودتون Elite میخرید.

سعی کردم چون نقل قول بود کلمه به کلمه و دقیق ترجم کنم، دیگه ببخشید خیلی فارسی روونی نشد!

کلا من تو انجمنهای دیگه زیاد میرم و اکثر بروبچه های اروپائی و آمریکائی میگن این Elite یه جور Rip off هست یا همون کلاهبرداری توسط مایکروسافت به خاطر قیمتش که 100$ بیشتر هست. ولی کیفیتش 100$ بهتر نیست!!! خلاصه تو این زمینه مایکروسافت ثابت کرد پول بیشتر مساوی نیست با جنس بهتر.

آخرین ویرایش:
سلام به بر و بچ
کسی میدونه کارکرد xbox360 live تو ایران چه جوریاس یعنی میشه با کسی که مثلا تو افرقاست دو نفره بازی کرد و حالشم برد :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

ممنان (به قول یه نفر (سپاسوس))

سلام به بر و بچ
کسی میدونه کارکرد xbox360 live تو ایران چه جوریاس یعنی میشه با کسی که مثلا تو افرقاست دو نفره بازی کرد و حالشم برد :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri

ممنان (به قول یه نفر (سپاسوس))
اينجا رو بخوا، خودت دستگيرت ميشه . بچه ها ميتونن بازي كنن فقط بايد يه adsl ترجيحاا 128 به بالا داشته باشي تا بتوني گيم بزني . طبيعتا براي حالشو بردن بايد سرعت كانكشن (پينگت)، بالاتر باشه .

Salam be hame, man alan dar London hastam va mikhastam ye 360 az inja bekharam
va ba khodam biyaram iran , bad az didan in safheh raftam region systemha ro soal kardam goftan pal hast
gheimat ham cor hast £179-199 , premium hast £259-280
ke be rial mishe core 330-370
va premium 470-510
albate ekhtelafe gheimat dar inja marboot be emkanati mesl bazi majani va ya card hafeze baraye core hast
lotfan be man begin az inja bekharam behtare ya biyam az iran bekharam.

Salam be hame, man alan dar London hastam va mikhastam ye 360 az inja bekharam
va ba khodam biyaram iran , bad az didan in safheh raftam region systemha ro soal kardam goftan pal hast
gheimat ham cor hast £179-199 , premium hast £259-280
ke be rial mishe core 330-370
va premium 470-510
albate ekhtelafe gheimat dar inja marboot be emkanati mesl bazi majani va ya card hafeze baraye core hast
lotfan be man begin az inja bekharam behtare ya biyam az iran bekharam.
اگر با Core روش یه مموری هم میدن فکر کنم خوب باشه بخری .
بازیهای پال هم West Game داره .

core pal ro ba memory va yek wired cotroller midan 200 pound ke mishe hodood 370 toman, samfisher jan be nazaret miarze ?
بنظر من 100 درصد میرزه
واقعا عالیه
فقط شما بگو به لایو هم میخوای وصل بشی یا نه ؟
اگر بخوای وصل شی و مثلا یه دموی قابل بازی رو دانلود کنی ، خوب روی 64 مگابایت نمیشه ریخت .
اما اگه فقط برای بازی آفلاین میخوای واقعا قیمتش عالیه
------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر میخوای آنلاین بازی کنی بنظر من پرمیوم بگیر
اون پرمیوم که میگی روش اشانتیون چی داره ؟

vali ba tavvajoh be inke pal bazihash kamtare ham sarf mikoneh ya na?
خب اینکه دیگه تابلوئه که صرف نمیکنه!
به نظر من ریجن pal اصلا نگیر درسته وست بازیش رو زیاد داره ولی به 1 جا نمیشه اعتماد داشت شاید بعدا بازیهاش رو کمتر بیاره چون تقاضا واسش کمتر میشه...

بنظر من 100 درصد میرزه
واقعا عالیه
فقط شما بگو به لایو هم میخوای وصل بشی یا نه ؟
اگر بخوای وصل شی و مثلا یه دموی قابل بازی رو دانلود کنی ، خوب روی 64 مگابایت نمیشه ریخت .
اما اگه فقط برای بازی آفلاین میخوای واقعا قیمتش عالیه
------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر میخوای آنلاین بازی کنی بنظر من پرمیوم بگیر
اون پرمیوم که میگی روش اشانتیون چی داره ؟
چرا 100% میرزه؟ پرمیوم بخره خیلی بیشتر به نفعشه
1 ماه اشتراک گلد-20 گیگ هارد-دسته بدون سیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or