قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

ریجنش هم بگی بد نیستها;)
من چون زیاد میونه ای با این موجود سفید و سبز ندارم، اینش رو یادم رفت بپرسم ، فقط درایو سامسونگ یادم بود :biggrin1:
فقط اونجا بودم، یاد بازی سنتر افتادم، گفتم یه قیمت برا برو بچ بگیرم ..

سلام
بچه ها یه مغازه توی شیراز داره xbox 360 رو پریمیوم میده 430 هزار تومن
مسگه از دبی میارم اکبند جلو خودت باز میکنم و کپی خورش میکنم
به نظر شما کا رش درسته ؟

سلام به همه من بعد از 8 سال میخواهم بیام رو (on) کنسول و بعد از یه عالمه جستجو و دنگ فنگ میخواهم xbox بگیرم از pal و j و us سر در نمیارم ولی مطمئنا pre میخرم درباره اون سه تا (pal _us _ j) راهنمایی کنین. :biggrin1:

در سلام به همه متال های سایت :evil:

ببین دوست عزیز الان هر سه تا رجیون توی بازار موجوده . PAL رو که اصلا دورش رو خط بکش هیچی :cheesygri
میمونه NTSC/UC ، NTSC/J و NTSC/J Asia
این سه رجیون مناسبترین انتخاب شما می تونه باشه البته UC الان بدون هیچ دلیلی از بقیه رجیونها گرونتره به نظر من یا J Japan بگیر یا J Asia . فرق این دو در این است که J Asia برق 220 داره بعلاوه کابل کامپنت اما J Japan کابل کامپنتش بدرد ما نمی خوره و فقط به تلویزیونهای خود ژاپن وصل می شه و برقش هم 110 هستش که باید یه تبدیل براش بگیری (UC هم برقش 110 هستش) . در مورد بازی هم بازیهای J الان به فراوانی یافت میشه بعد UC و در آخر PAL (برای همین گفتم پال نگیر چون اصلا بازیهاش گیر نمی یاد ) . البته اکثر بازیها فری رجیون هستند .
قیمتها :
J Japan : 480000
J Asia : 520000
نسخه UC از 530000 هزار تومن شروع میشه تا 550000 تومن متغیره ;)

دوستان میگم این صوت و تصویر کیش که توی تجریش پاساژ کیشه چه طور مغازه اییه؟؟

راستش هم قیمتاش خیلی خوبه هم اینکه فروشندش خیلی بچه ی باحالیه؟؟

میگم به نظرتون از اونجا خرید بکنم؟؟؟اعتباری بهش هست؟؟؟

( در ضمن این فروشگاه خیلی قدیمیه .وقتی بچه بودم یادمه این مغازه ها بود. )

اقا یعنی شما میگی J Asia خوبه وبازی هاشم زیاده این سوال رو واسه این پرسیدم چون خودمم میخوام بگیرم بعد راستی من شنیدم core فقطj داره درسته ؟
اینو جناب Milad_777 کامل توضیح دادن.

این j asia هم خیلی زیاده و من هر مغازه ای رو دیدم همین ریجن میفروشه در نتیجه بازیاشم خیلی زیاده.

درباره j بودن مدل core هم یعنی اینکه پک core فقط توی آسیا عرضه میشه و فکر نکنم اینطوری باشه.

خوب همه این چیزها رو میتونی از روی جعبه کنسول بفهمی.

J Japan : 480000
J Asia : 520000
نسخه UC از 530000 هزار تومن شروع میشه تا 550000 تومن متغیره ;)
من J / ASIA کپی خور شده از دبی گرفتم 400 تومن نمی دونم این قیمت ها رو از کجا آوردید :eek: البته تو ایران اینقدر گرونه

بله Movahhed جان درسته میگه Core فقط نسخه Pal اش در ایران موجوده و اصلا ارزش خرید نداره .
کاملا دررسته بقیه رجیونا میشه تو جاهای دیگه پیدا کرد
سلام
کور فقط پال داره
نه جانم
اینو جناب Milad_777 کامل توضیح دادن.

این j asia هم خیلی زیاده و من هر مغازه ای رو دیدم همین ریجن میفروشه در نتیجه بازیاشم خیلی زیاده.

درباره j بودن مدل core هم یعنی اینکه پک core فقط توی آسیا عرضه میشه و فکر نکنم اینطوری باشه.

خوب همه این چیزها رو میتونی از روی جعبه کنسول بفهمی.
دقیقا

اقا یعنی شما میگی J Asia خوبه وبازی هاشم زیاده این سوال رو واسه این پرسیدم چون خودمم میخوام بگیرم بعد راستی من شنیدم core فقطj داره درسته ؟

آره J asia الان از UC بهتر نباشه بد تر نیست
حرف دومتون رو قبول ندارم
-----------------------------------------------------
دلایل خرید رجیون J / Asia نسبت به UC و J / Only For Japan و مزیت های آن:
1- خطرات 3 چراغ قرمز طبق گفته فروشنده ها و سایرین کمتره
2- دارا بودن برق مستقیم 220 ولت
اگر احیانن تو شهرتون نوسانات برقی زیاده و رجیون های UC و J / Only For Japanرا داشته باشید و برای تبدیل برق 110 کنسول به 220 از مبدل استفاده کنید در اثر نوسانات برق قطعا کنسول شما به فن کشیده می شود:biggrin1:
در آخر هم اضافه کنم که من کلا طرفدار رجیون UC هستم

شما از کجا میگی کور بازم رجیون داره ؟

از اونجایی که تو عمرت تا حالا از ایران بیرون نرفتی
و نمی دونی داره چی می گذره
کی گفته core فقط PAL می زنه
من یادمه یکی از بچه های همین سایت خریده بود اونم J
حیف که نام کاربریشو یادم نمیاد
حالا نه اینکه تو ایران PAL تنها موجوده همه فکر می کنن رجیون دیگه ای وچود نداره ؟؟!! :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or