Core2Duo
کاربر سایت
من چون زیاد میونه ای با این موجود سفید و سبز ندارم، اینش رو یادم رفت بپرسم ، فقط درایو سامسونگ یادم بود :biggrin1:ریجنش هم بگی بد نیستها
فقط اونجا بودم، یاد بازی سنتر افتادم، گفتم یه قیمت برا برو بچ بگیرم ..
من چون زیاد میونه ای با این موجود سفید و سبز ندارم، اینش رو یادم رفت بپرسم ، فقط درایو سامسونگ یادم بود :biggrin1:ریجنش هم بگی بد نیستها
اینو جناب Milad_777 کامل توضیح دادن.اقا یعنی شما میگی J Asia خوبه وبازی هاشم زیاده این سوال رو واسه این پرسیدم چون خودمم میخوام بگیرم بعد راستی من شنیدم core فقطj داره درسته ؟
من J / ASIA کپی خور شده از دبی گرفتم 400 تومن نمی دونم این قیمت ها رو از کجا آوردید البته تو ایران اینقدر گرونهJ Japan : 480000
J Asia : 520000
نسخه UC از 530000 هزار تومن شروع میشه تا 550000 تومن متغیره
کاملا دررسته بقیه رجیونا میشه تو جاهای دیگه پیدا کردبله Movahhed جان درسته میگه Core فقط نسخه Pal اش در ایران موجوده و اصلا ارزش خرید نداره .
نه جانمسلام
کور فقط پال داره
دقیقااینو جناب Milad_777 کامل توضیح دادن.
این j asia هم خیلی زیاده و من هر مغازه ای رو دیدم همین ریجن میفروشه در نتیجه بازیاشم خیلی زیاده.
درباره j بودن مدل core هم یعنی اینکه پک core فقط توی آسیا عرضه میشه و فکر نکنم اینطوری باشه.
خوب همه این چیزها رو میتونی از روی جعبه کنسول بفهمی.
اقا یعنی شما میگی J Asia خوبه وبازی هاشم زیاده این سوال رو واسه این پرسیدم چون خودمم میخوام بگیرم بعد راستی من شنیدم core فقطj داره درسته ؟
شما از کجا میگی کور بازم رجیون داره ؟
شما از کجا میگی کور بازم رجیون داره ؟