قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

من J / ASIA کپی خور شده از دبی گرفتم 400 تومن نمی دونم این قیمت ها رو از کجا آوردید :eek: البته تو ایران اینقدر گرونه
دوست عزیز من قیمت داخل رو گفتم اینجا که دبی نیست فروشنده های ما لیسانس تو پاچه کردن دارن :biggrin1: ولی خدایی خیلی عالی گرفتی همش 30 تومن با قیمت اصلیش (399 دلار) فرق داره . شما کی این قیمت گرفتی آخه یکی از بچه های سایت هم گرفته بود 450 تومن گرفته بود .

دوست عزیز من قیمت داخل رو گفتم اینجا که دبی نیست فروشنده های ما لیسانس تو پاچه کردن دارن :biggrin1: ولی خدایی خیلی عالی گرفتی همش 30 تومن با قیمت اصلیش (399 دلار) فرق داره . شما کی این قیمت گرفتی آخه یکی از بچه های سایت هم گرفته بود 450 تومن گرفته بود .

همین یه هفته پیش گرفتم البته از ابوظبی گرفتم نه دبی :biggrin1:
آره خیلی عالی وقتی بابام گفت که با این قیمت خریده گفتم حتما core هست که نبود:p

قیمت Elite الان 479 دلار هستش که میشه حدود 435 هزار تومن ما که البته اگه بیاد توی ایران این قیمت فروخته نمی شه احتمالا بالای 530 تومن باشه ;)

J/Asia الان 520 الی 530 تومن هستش اون دوستمون که گفت من 450 گرفتم از دبی آورده بود وگرنه تو ایران از زیر سنگم این قیمت پیدا نمی کنی ;)

من خودم تو ایران 450.000 تومن خریدم (درایو سامسونگ ورلیز 2007 ) البته جاهایی هم بود که قیمت 500.000 به بالا میدادن. من مطمئنم بچه ها یه کم بگردن تو همین رنج قیمت پیدا میکنن.
تو ایران سیستم تو پاچه کردن زیاده . اینجا فروشنده منصف معنی نداره !!! اگه کسی آدرس اینجایی که م ازش گرفتم رو میخواد بهم پی ام بده بهش بگم. البته مغازش تو مشهده.

من خودم تو ایران 450.000 تومن خریدم (درایو سامسونگ ورلیز 2007 ) البته جاهایی هم بود که قیمت 500.000 به بالا میدادن. من مطمئنم بچه ها یه کم بگردن تو همین رنج قیمت پیدا میکنن.
تو ایران سیستم تو پاچه کردن زیاده . اینجا فروشنده منصف معنی نداره !!! اگه کسی آدرس اینجایی که م ازش گرفتم رو میخواد بهم پی ام بده بهش بگم. البته مغازش تو مشهده.

بريم مشهد که خرج سفر زياد ميشه
کسی تهران سراغ نداره

بابا این چه وضعیتی xbox360 pre مدل j/asia مدیا میده 540 یگانه میده 390 ایاز میده 460 مگاگیم میده 520 آخه چرا این قدر تفاوت قیمت ؟آقا لطفا اگه کسی می دونه اینا باید واقعا باید چه قیمتی بدن کلا قیمتی که باسه ی خودشون درمیاید بگه متشکرم

بابا این چه وضعیتی xbox360 pre مدل j/asia مدیا میده 540 یگانه میده 390 ایاز میده 460 مگاگیم میده 520 آخه چرا این قدر تفاوت قیمت ؟آقا لطفا اگه کسی می دونه اینا باید واقعا باید چه قیمتی بدن کلا قیمتی که باسه ی خودشون درمیاید بگه متشکرم
فروشگاه مگاگیم قیمت واقعی رو بهت گفته بقیه خیلی قیمتهای خیالی بهت دادن اونم تو ایران مخصوصا یگانه (390 تومن) :eek: :eek: احتمالا وقتی رفتی قیمت بگیری چیزمیزی زده بوده رو هوا یچی پرونده البته این فروشگاه کار همیشگیش هست دادن قیمت الکی فروشگاه ایاز رو نمیدونم ولی فکر کنم اشتباهی قیمت J/Japan رو بهت داده می خوای دوباره بهش زنگ بزن بپرش ولی الان قیمت اکثر مغازه ها 520 تومن هست برای J/Asia من خودم 3 ماه پیش 500 تومن خریدم J/Asia رو .;)

دوستان طبق بررسی که رو Elite کردم به چند تا نکته رسیدم که اصلا منتظرش نشید که بخریدش :

1- رنگ مشکیش که یه قابه و واسه فروش جداگانه میاد
2- تبدیل Componnent به HDMI هم برای 360 Pre حتما میاد
3- هارد 120 Gb هم واسه فروش جداگانه میاد
4- دسته مشکیش هم که میاد
5- از نظر صدا هیچ تغییری نکرده
6- CPU همون قبلیه

پس دیگه جایی واسه خریدش نمیمونه ، همون Pre رو بخرید و حالشو ببرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or