قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

ممنون بابت اطلاعات، اما اگه توی تاپیک مرتبط باشه بهتره چون اینجا بچه ها برای قیمت سر میزنن;)
مرسی

حالا:cheesygri این کابل اپتیکال حدود قیمتش چنده؟ واینکه خوب و بد هم داره؟

یکی بیاد اینجا قیمت بخواد بگیره مثلاً آرکید بخواد بگیره این پستها رو بخونه میفهمه که صدا تو همش یکیه! پس پست من مرتبط با همین تاپیک هست!:)

کابل اپتیکال خوب و بد داره ولی هیچ کدوم تو کیفیت صدا تاثیر ندارن! چون دیجیتال هست و نور و جاذبه و مغناطیس تو نور تاثیر نداره (البته طبق اینشتین:biggrin1: تاثیر داره ولی بسیار بسیار ناچیزه! و چون طوی کابل تیکه های شیشه هست این خیلی کم هم بی اثر میشه!)
کابلی که من استفاده میکنم از این ارزوناست! 6تومن خریدم. هرچی قیمت کمتر باشه زودتر میشکنه! هرچی گرونتر باشه دیرتر! ولی من کلی مدته دارم ولی نشکسته! اگر کابل تا 90 درجه تا بخوره میشکنه و توش نور گیر میکنه:biggrin1:

به حرفایه این فتحی گوش ندید دروغ میگه!
یه نگاه به سر و وضع مغازش بندازید میفهمید! بعد میگه 200-300 تا کنسول وارد میکنم:laughing:
واردات کنسول روی تیراژ دست 2-3 نفره....
به افراد جدید هم مجوز این کار رو نمیدن مگه اینکه قاچاق ...
چون برای پخش کردن باید سر قیمت با هم به توافق برسن....
توو پاساژ لباف هم فتحی کاره ای نیست...
واردات دست ارش معافیه... طبقه دوم....وقت خودشم رو 1 دونه فروختن تلف نمیکنه...

قیمت امروز ما :
ارکید 287 تومن
پرمیموم : 440 تومن
الایت : 418 تومن
مادر برد همشون جسپر و تبدیل شده ...
این بار جدیده...
تا یه هفته قیمت ثابته...

دوستان من سید رو تایید می کنم کارش درسته :blushing: من پارسال ازش ارکید خریدم حرف نداشت .کلا تو توپخونه فقط این انسانه .مرامی میگم

سلام
بازم میگم.همه بریم به سمت تصویر
این قیمتاشه
ارکید:290
پرمیوم:360
الیت:450
می تونیم تا آخر ماه صبر کنیم که کمترم میشه.
راستی پرمیوم دیگه تولید نمیشه.خریدش منطقیه؟؟

سلام
بازم میگم.همه بریم به سمت تصویر
این قیمتاشه
ارکید:290
پرمیوم:360
الیت:450
می تونیم تا آخر ماه صبر کنیم که کمترم میشه.
راستی پرمیوم دیگه تولید نمیشه.خریدش منطقیه؟؟
خوب پسر خوب الان تو پاساژ لباف 280 آرکید رو می تونی گیر بیاری.پریمیوم هم نگیری بهتره (البته جاسپر اگه این قیمت بده خوبه)
مرسی

خوب پسر خوب الان تو پاساژ لباف 280 آرکید رو می تونی گیر بیاری.پریمیوم هم نگیری بهتره (البته جاسپر اگه این قیمت بده خوبه)
مرسی

پسر خوب هم خودتی:biggrin1:
شما که شهرستان نیستی که فکر ما رو بکنی.من برا 280 ت 500 ت خرج کنم که بیام تهران؟؟!!!
پرمیوم هم نمیگیرم چون میگه 3 تا مونده که 370 میده!!ترشی واسش ضرر داره.:biggrin1:چه قدر رو دارن مردم.:biggrin1::-"

پسر خوب هم خودتی:biggrin1:
شما که شهرستان نیستی که فکر ما رو بکنی.من برا 280 ت 500 ت خرج کنم که بیام تهران؟؟!!!
پرمیوم هم نمیگیرم چون میگه 3 تا مونده که 370 میده!!ترشی واسش ضرر داره.:biggrin1:چه قدر رو دارن مردم.:biggrin1::-"
مختاری!!!
ولی بیای از یه جایی که همه تایید می کنن بگیری بهتره.
مگه از کجا می خوای بیای که باید 500 تومن خرج کنی بیای.
انتظار من اینه که تا آخر هفته ی دیگه حد اقل 20 تومن از هر مدل بیاد پایین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or