قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان اگه واستون مقدوره صبر کنید چون به نفع خودتونه ;) مثل اینکه فتحی هم بازار گرمی کرده بوده که قیمتا رو میکشه پایین چون با اینکه بارش اومده خبری از کاهش قیمت نیست ؟؟؟ :( :confused: :sick:

بروبج امروز رفتم توپ خونه رو ربختم به هم کاری کردم (البته کار زیادی نبود)که قیمت ها تا 280 اومد پایین. یه ارکید گرفتم با مموری داخلی 512 .280 تومن.از فطحی هم نگرفتم . میداد 295

بچه ها اگه نخریم تا هفته ی دیگه 100% یه 20,30 تومنی میاد پایین. یه کم کساد بشه مجبورن قیمتو بشکنن.(البته مهم این 20و30 تومن نیست مهم اینه که این پول پول زوره)

من امروز یه ارکید از نکست جن گرفتم 290
البته میگفت تا 280 یا 70 هم میادپایین ولی دوباره میره بالا چون هم خریدار جسپر زیاده هم کنسول کم وارد شده حالا راست ودروغش با خودش
ولی جای مطمئنیه;)

راست و دروغش و من و شما باید بفهمیم برادر! یارو اگه بگه میاد پایین که دیگه شما نمیری ازش بخری
ولی در کل نخریدن بچه های این سایت تاثیری تو بازار کنسول ایران نداره:biggrin1: جمعیت بازی باز خیلی بیشتر از جمعیتیه که تو این سایت هستن خیلیا اصلا جسپر و آرکید حالیشون نیست یارو همینجوری میره جیرینگی از پایتخت یه ایکس باکس مشکی میگیره میاره میندازه جلو بچش!
در مورد فتحی یه موقعی قیمتش یه 10 تومنی پایینتر بود(که ازش خرید کردم) ولی مشتریشو که پیدا کرد شد جزو گرون فروشا
همیشه یه 10-20 تومنی از کف بازار گرونتره
شما هم خوب خریدی، کپی خور این قیمت بد نیست...

ولی در کل نخریدن بچه های این سایت تاثیری تو بازار کنسول ایران نداره:biggrin1: جمعیت بازی باز خیلی بیشتر از جمعیتیه که تو این سایت هستن خیلیا اصلا جسپر و آرکید حالیشون نیست
درست ولی بیشتر کسایی که می خوان 360 بخرن یه سری به این سایتا می زنن اگه ما بگیم الان خیلی کشیده بالا معلومه طرف اگه عجله نداشته باشه نمی خره .
همین بچه های این سایت نمی تونن طاقت بیارن که می دونن چه خبره !! حالا چه برسه به بقیه!!!
کسی آمار امروز رو نداره؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or