قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

این سایت http://xbox-san.blogfa.com چرا قیمتش اینجوریه؟ پرمیوم فالکون از جاسپرش گرون تره.
مثل اینکه طرف زده به سرش.
الان نخرید بزارید اول مهر بشه قیمتا آنچنان بیاد پایین که شوکه بشید.
اما اینجا پرمیوم جاسپر رو خوب میده.
اگه قابل اعتماد هست بخرید.

آقا یه سوال الان جی میشه جایی گیر اورد؟ من از هر جا پرسیدم میگه pal هست (هر چند با جی فاینال فانتزی رو از دست می دم) ولی من دستگاهم که 5 ماه پیش فروختم(به داداشم:laughing:) جی بود همه بازیام هم جی بود.

آقا یه سوال الان جی میشه جایی گیر اورد؟ من از هر جا پرسیدم میگه pal هست (هر چند با جی فاینال فانتزی رو از دست می دم) ولی من دستگاهم که 5 ماه پیش فروختم(به داداشم:laughing:) جی بود همه بازیام هم جی بود.
شرمنده به تاپیک ربطی نداره ولی FF برای J هم میاد.
فقط تو ژاپن انحصاریه PS3 یه ولی تو کره و تایوان و... که میاد.

شرمنده به تاپیک ربطی نداره ولی FF برای J هم میاد.
فقط تو ژاپن انحصاریه PS3 یه ولی تو کره و تایوان و... که میاد.
از بچه ها خیلی خیلی معذرت می خوام که مساله بی ربطی رو مطرح کرم (هر چند ممکن هست که مشکل بقیم باشه) ولی عزیز شما راست میگی اما در مورد J-ASIA برای من J-JAPON بود شما درست میگی چون بازیهای جی برای 2 ریجن بالا یکی هست. مرسی
.
بچه ها اگه این فروشگاه ها رو کسی تایید می کنه با هم بخریم. چون هم فروشنده های بی انصاف رو تحریم کردیم هم 360 خریدیم

آخرین ویرایش:
از بچه ها خیلی خیلی معذرت می خوام که مساله بی ربطی رو مطرح کرم (هر چند ممکن هست که مشکل بقیم باشه) ولی عزیز شما راست میگی اما در مورد J-ASIA برای من J-JAPON بود
.
بچه ها اگه این فروشگاه ها رو کسی تایید می کنه با هم بخریم. چون هم فروشنده های بی انصاف رو تحریم کردیم هم 360 خریدیم

بسیار کار خوبی میکنید
به خدا یه ماه همه با هم نخرن دوباره همون 230 -40 میشه

الان دیگه با اومدن fm3 و هارد 250 گیگ دیگه elite و 120 گیگ بودنش هم جواب نمیده
چه برسه به arcade
من که قیمت 360 رو با مدل elite حساب میکنم

هارد جدا خریدن هم فقط درد سره
هم از نبودنش
هم گرون بودنش
هم این که arcade ها تا قابش نباشه نمیتونن هک شده بزنن

بشه این هارد 250 جدا بیاد چی میشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟