قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

من متوجه نشدم این الایت 300 دلاری ها
کابل کامپوننت(همون 6 فیشی) نداره یا کابل hdmi نداره؟
اینجا توی شیراز که قیمت ها بالاس هنوز حسابی
کلا کابل HD نداره-یعنی فقط سه فیش هست!!!اونا رو خودت باید تهیه کنی

مختاری!!!
ولی بیای از یه جایی که همه تایید می کنن بگیری بهتره.
مگه از کجا می خوای بیای که باید 500 تومن خرج کنی بیای.
انتظار من اینه که تا آخر هفته ی دیگه حد اقل 20 تومن از هر مدل بیاد پایین.

منظورتون اینه که از تصویر نگیریم و شما تائید نمی کنینش؟
اگه منظورتون اینه منم می خوام الیت بگیرم و از فتحی چون از همه جا ارزون تره.
بازم ممنون.
خوب 300

دوستان اگه گیر قاب سیاه elite نیستید می تونیند یه ارکید بخرید با 120 گیگ هارد که تقریبا 50 تومن از elite (با مادر برد جاسپر)کمتر در میاد فقط دیگه لوازم جانبی را خودتون باید بخرید.

اقاهون :d میتونین پیش بینی کنید تا اخر پاییز قیمتا چجوری میشه ؟
اخه دیگه ابرومون رفت اینقد از دوست و اشنا بعد از شهید شدن 360 ، 360 شون رو قرض گرفتیم .:d

قيمت توپخونه تغيير نکرده
آرکيد جاسپر 280
فقط يه بابايی با تته پته ميگفت خواستی 275 هم ميدم ....... ديگه نميدونم ميداد يا چرت ميگفت

سلام
این صاحب این سایت به من زنگ زد.البته براش ایمیل فرستادم.http://www.irdoorbin.com
گفت یکی های ما همش جاسپره.بگیریم؟
کسی خرید کرده؟؟
قابل اعتماده؟؟؟
تازه سفارشم دادم ولی تائید نکردم.خوبه بخرم به 330 ت؟؟؟؟؟؟
اگه یکی از بچه های تو تهران بره به آدرسش.
می تونیم بفهمیم که راسته یا دروغ.
کی زحمتش رو میکشه؟؟؟
بعد می تونیم با هم خرید کنیم.

آخرین ویرایش:
خرید فوری x360 elite

بچه های مشهد یه کمکی برای خرید xbox360 elite به من بکنن و بگن که از کجا الایت جاسپر رو بخرم و قیمت دقیق دقیقش (حالا خیلی هم دقیق نبود اشکال نداره) و یه چیزه دیگه اینکه الایت همراهش چه چیزایی هست مثلا چندتا دسته و چند تا بازی و هارد 120 چنده؟ اینا که سرم کلاه نزارن ممنون.:biggrin1:

سلام
قیمت ارکید 10 هزار زیادتره که تو توپخونه 280 میتونی گیر بیاری
درباره proمیخواستم بگم که چون تولید نمیشه و با فرض اینکه بخری و انقدر قشنگ استفاده کنی که تا یک سال مشکل گرمایی براش پیش نیاد ولی بالاخره یه روز خراب میشه و چون بعضی از قطعاتشون با هم فرق میکنن و به علت توقف تولید ممکنه هیچ وقت نتونی ازش دوباره استفاده کنی ولی از تمام جاهای دیگه قیمت رو بهتر میده 330. همه جا حدود 400و بالاتر بوده و این که میگن قیمت pro و elite یکی شده کثیف ترین دروغی بود که بازاریها راه انداخته بودن تا pro 250 دلاری رو ببتونن150 هزار تومن گرون تر بفروشن
اما در مورد elite 440 الان گرونه و فتحی 420 و تصویر 418 میده که از هر کدوم که دوست داشتی میتونی تهیه کنی

حالا توصیه ای که من به شما دارم اینه چون Xbox مشکل 3 چراغه داره از کنسولی که hard داره استفاده کنی بهتره و در حال حاضر بهترین گزینه elite تا بازیهارو روی هارد بریزی و از روی dvd بازی اجرا نشه ودر نتیجه گرمای کمتری تولید میشه و دیرتر میسوزه

توصیه بعدی من به شما اینه که حداقل تا اواسط مهر صبر کنی

توصیه بعدی اینه که به حرفم گوش کنی به نفع خوته چون دوست دارم پولی که میدی اولا دور نریخته باشی (منظورم خرید با قیمت مناسبه)
دوما پول زور نداده باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or