قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من توی سایت های بین المللی دیدم که قیمت الیت همین الان اومده روی 299$ اما توی ایران ارزون تر از 500 گیر نمیاری در ضمن به نظر من توقف خط تولید پرمیوم شایعه ای بیش نیست

بله این خبر مثل اینکه درست هستش ولی از تاریخ 30 آگوست اجرا میشه و در ضمن بازی های Halo , Fable 2 رو هم از روش برداشتند. چون داخل سایت خود Xbox قیمت 399$ با این دو بازی هست. ولی مثل اینکه بازی ها رو برداشتند و 299$ می خوان بکنند. اینم لینکی که من دیدم.

مثل اینکه موضوع داره جدی میشه چون این خبر تو سایت بازیکن هم بود و نوشته بود الایت میشه 299 $
دوستان میشه یه نفر آدرس یه سایت اینترنتی(حدالامکان خودش مغازه دار باشه(مدیر سایت))که قیمت هاش بروز باشه و پرمیوم جسپر هم داشته باشه!!!

آخرین ویرایش:
تو ايران هم تاثير داره.تا بهمن.تو سوريه چي طي اين هفته.
دوست عزیز پست من رو خوندی اصلا؟ اونجا توضیح دادم براتون که تا 30 آگوست یعنی 12 روز دیگه هیچ اتفاقی نمیافته و تا بخواد به ایران برسه میشه وسطای پاییز.

به نظر من بین پرمیوم و یا الیت یک کدومشون رو بسته به نیاز های خودت انتخاب کن بخر

مدل ارکید رو بیخیال شو:biggrin1:

ممنون
یعنی مدل آرکاد همون ارکید خودمونه که خیلی هم فراوونه. راستی من یه دوستی دارم که میتونه از دبی برام ایکس باکس بفرسته البته بهش بگم الیت بفرسته چون ارزون تره.
راستی اون مدلی که از دبی میاد رو هم میشه کپی خور کرد یا داستان ساز میشه؟

ممنون
یعنی مدل آرکاد همون ارکید خودمونه که خیلی هم فراوونه. راستی من یه دوستی دارم که میتونه از دبی برام ایکس باکس بفرسته البته بهش بگم الیت بفرسته چون ارزون تره.
راستی اون مدلی که از دبی میاد رو هم میشه کپی خور کرد یا داستان ساز میشه؟

اگه آشنا تو دبی دارید بهترین کار همین کار هستش بگید براتون بیاره
درضمن تمامی این ایکس باکس هایی که تو ایران هست رو هم از دبی میارن پس خیالتون راحت

سلام.
من امروز رفته بودم پاساژ لباف برای آپدیت فرمویر Xbox 360 ام.
قیمت گرفتم پرمیوم جاسپر 465000 تومن بود!!!:-":eek:
دهنم باز موند،همین مدلی که قبلا توی اردیبهشت 280 تومن بود الکی 180 تومن کشیدنش بالا!
Elite فالکون هم دور و بر 480 بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or