340 تومن جاسپر 2009...
تهران ضلع شمالی میدان امام خمینی نبش پاساژ فتوت فروشگاه البرز
کسی میخواد بگیره سریع بگیره تا این سری جدیدا که کپی خور نمیشه نیومده...
60 گیگ پرمیوم 460 تومن
الایت 497 تومن..
امروز فامیل ما(زیاد چیزی از x360 نمیدونست)رفته بود(تو تهران)یه پرمیوم 60 گیگ گرفته بود 570000 تومن:thumbdown
حالا من دستگاه رو ندیدم که بدونم فالکون یا جسپر:wink1:
از خوشحالی این طوری شده بود:excited::groupwave:خوش حال بود ارزون خریده!
دوست عزیز توی عفیف اباد دو کوچه کنار مجتمع ستاره فارس (game center) ارکید جاسپر 2009 میده 300 ولی نمیدونم چرا الان دوهفته اس باز نشده؟
شمارشو خاصی بگو بهت بدم
به لطف و کرم ماه رمضان هميشه کاسبی ها ميخوابه توی اين ماه ... مطمئناً ارزون ميشه ... خيلی خيلی ارزون ميشه
همينطور که محمد گفته... عادی ميشه... ولی من فکر کنم کمتر از عادی بشه ...
چون تو اين ماه کلاً نميدونم چطوری هست که همچی افت ميکنه !
@ کپتین
شما ها چه انتظارا که ندارین!
بابا تو اون روزا که همه شرکتا و کارخونه ها باید دیر شروع به کار بکنن سر اذان ظهر هم باید تعطیل کنن! (البته مزاح بید، دوستانی که سر کار میرن به شیکمشون صابون نزنن!)
اونموقع فک کن ملت مسلمون بیکار با شیکم گرسنه چکاری میتونه بکنه بجز بازی!؟ (نماز و نیاز و روزه ماله تو سریالا و فیلماست! )
کسانی که xbox نخریدن 10 روز دیگه هم دندون رو جیگر بزارن ببینید چی میشه
پارسال تابستون من قشنگ یادمه روز 2 شهریور بود که یهو با قیمتای عجیبی رو به رو شدم(به شدت افت قیمت)
حالا ماه رمضون تاثیر مثبت یا منفی روی قیمت بزاره معلوم نیست(چون کنسول بازی هست)
============================
پ.ن : من میگم اعتصاب کینم هیچکس ازشون چیزی نخره تا قیمتا بیاد پایین:biggrin1:
به لطف تلاش های شبانه روزی یک سری متخصص ! این کنسول رو هم خز کردن رفت :laughing:
الان هر جا میری به صورت روز افزون میبینی که چپ و راست دارن سایت و فروشگاه برای فروش کنسول و بازی ایجاد میکنن که ادم اصلا اسمشونم نشنیده
خودشونم یحتمل چیزی از ساختارش نمیدونن :laughing:
همین سایتم الان نوشته تمام شد
خوب اون وقتی که موجود بود که قیمت ها همین قدر بود
اللان مهم این که کجا با این قیمت میده
که فکر نکنم جایی باشه ! :biggrin1:
سلام به بچه های گل بازی سنتری بی زحمت سوالی داشتم:confused:می دونید کجا 360 آرکید با مادر بورد فالکون داره؟حدود قیمتش چنده؟و در مقایسه با جاسپر خیلی بدتره؟