قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

به لطف تلاش های شبانه روزی یک سری متخصص ! این کنسول رو هم خز کردن رفت :laughing:
الان هر جا میری به صورت روز افزون میبینی که چپ و راست دارن سایت و فروشگاه برای فروش کنسول و بازی ایجاد میکنن که ادم اصلا اسمشونم نشنیده

خودشونم یحتمل چیزی از ساختارش نمیدونن :laughing:

همین سایتم الان نوشته تمام شد
خوب اون وقتی که موجود بود که قیمت ها همین قدر بود
اللان مهم این که کجا با این قیمت میده
که فکر نکنم جایی باشه ! :biggrin1:
خیلی هم عالیه به نظر من که فروشگاه ها تعدادشون زیاد بشه یه جور با هم رقابت پیدا میکنن برای ما مشتری هم خوبه:-"
بچه ها یه قیمت به روز هم بزارید دیگه
الان چقدره آرکید با برد جاسپر ؟

با توجه به رکود فعلی بعید نیست اصلا خود مایکرو سافت قیمت رو بیاره پایین
درضمن الانم کاسبیه کساده و پول در نمیاد یه کم صبر کنید تو پاییز 100% مجبورن ارزونتر از
اونچیزی که فکر میکنیم بفروشن

من خودم 10 روز پیش با یکی از فروشنده های توپخونه صحبت کردم گفت من خودم کاسبم بهت میگم ماه رمضان به همون قیمت خرداد ماه برمیگرده.چون تو این ماه خریدار خیلی خیلی کمه:smile:

سلام
من امروز رفتم پاساژ لباف قیمت گرفتم فقط قیمت پرمیوم رو نگرفتم

آرکید جاسپر 320 تومان
الیت جاسپر 460 تومان فروشگاه نیما که محمد جان معرفی کردن که فروشنده گفت فردا بارم میرسه:biggrin1:
یک فروشگاه دیگه هم رفتم که اسمش الان یادم نیست بی انصاف الیت جاسپر 490 تومان میداد و میگفت که اگه میخوای بگم الان برات بیارن :(
فروشگاه فتحی هم سراغ الیت جاسپر رو گرفتم گفت که 15 روز دیگه بارش میرسه ولی نمیدونه جاسپره یا فالکون

سلام
من امروز رفتم پاساژ لباف قیمت گرفتم فقط قیمت پرمیوم رو نگرفتم

آرکید جاسپر 320 تومان
الیت جاسپر 460 تومان فروشگاه نیما که محمد جان معرفی کردن که فروشنده گفت فردا بارم میرسه:biggrin1:
یک فروشگاه دیگه هم رفتم که اسمش الان یادم نیست بی انصاف الیت جاسپر 490 تومان میداد و میگفت که اگه میخوای بگم الان برات بیارن :(
فروشگاه فتحی هم سراغ الیت جاسپر رو گرفتم گفت که 15 روز دیگه بارش میرسه ولی نمیدونه جاسپره یا فالکون
دوست من شما هر مدلی غیر از مدلی که من میخوام بخرم(پرمیوم)رو قیمت داری:(
حالا شما نمیدونی تو توپخونه قیمت پرمیوم جسپر چنده;)

تولید Permium انگار متوقف شده و تا آخر آگوست یعنی همین ماه قراره مدل Elite جایگزین premium بشه البته با قیمت 300 دلار ! یعنی از این به بعد فقط دو مدل Arcade و Elite تولید میشه ! پس میشه با قیمت Premium یه Elite خرید :eek:

تولید Permium انگار متوقف شده و تا آخر آگوست یعنی همین ماه قراره مدل Elite جایگزین premium بشه البته با قیمت 300 دلار ! یعنی از این به بعد فقط دو مدل Arcade و Elite تولید میشه ! پس میشه با قیمت Premium یه Elite خرید
مطمئنی
منبع؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or