قفل شكستن Ds

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا چطوری باید بازیها رو ریخت توی اون کارتها؟ منظورم اینه که مثل پی اس پی باید اسم خاصی برای فلدرها گذاشت یا نه و... یکی جواب بده وضعیت اضطراریه!!!

اگه اشتباه نکنم زبونش انگلیسی بود. هرچی بود من که بلد نبودم.:biggrin1: اگه یه خلاصه ازش بگی بسه. فقط در همین حد که بفهمم کدوم فایل رو باید بریزم توی کارت. همین.:cheesygri

ابتدا بازیهای nds. را از اینترنت داونلد کن. بعد با برنامه SuperCard که روی CD است (باید آن را نصب کرده باشی) فایلها را باز کن و آن ها را پچ کن (شکلهای این کار در صفحه آخر فایل pdf دومی هست).
سپس فایلهای dsq. و sav. یا dsi. و sav. را روی حافظه sd کپی کن. در هر شاخه ای که خواستی می توانی آنها را کپی کنی. بعد حافظه را در سوپر کارت بگذار و دستگاه را روشن کن و بازی را انتخاب و اجرا کن.

دمت داغ. من هنوز اون پی دی اف هارو دانلود نکردم. ببینم این برنامه ای که گفتی توی سی دی هست، توی اون پی دی افه واسه ی اینستال هست یا نه؟ اگه هست که هیچی. ولی اگه نیست از کجا باید بگیرمش؟

با سلام
من هم می خواهم ds بگیرم یکم راهنمایی می خواهم
ایا این قیمت هایی که برای بازی ها می گین به هزار تومان هستش و فقط یک بازی هستن؟
و سوال دیگه ام اینه که من یک زمانی تو مغازه سی دی فروشی کار می کردم که یک روز یک زنی اومد مغازه و یک کارت از کیفش در اورد که ارم گیم بوی روش هک شده بود که فکر کنم فلش کارت بازیش بود حالا می خوام بدونم که این کارتهای گیم بوی به این دی اس می خوره یا نه.
بعدش این که این کارتهایی که می گین چی هستن؟
مثلا توضیح بدین gba چی هست سوپر کارت چی هست و از این جور حرفا.
بعدش بگین از کجا می شه این ها رو تهیه کرد.

با سلام
علیک سلام

من هم می خواهم ds بگیرم یکم راهنمایی می خواهم
جون بخوا, کیه که بده.

ایا این قیمت هایی که برای بازی ها می گین به هزار تومان هستش و فقط یک بازی هستن؟
من متوجه نشدم بازیای DS رو پرسیدی یا GBA واسه همین جفتشو میگم برات.
بازیای GBA از حدود 4,5 هزار تومن شروع و گاها تا 12 تومن هم میرسه و به هر دستگاهی میخوره, چه کپی خور, چه گیاه خور, چه امین خور ...
بازیای DS ای که تو بازار هست, کلا 6تا بیشتر نیست, کیفیت فوق العاده بدی هم داره, خراب هم توش زیاده و به قیمت حدود 7تومن به فروش میره. برای همین برای DS خرید Flashcart توصیه میشه.

و سوال دیگه ام اینه که من یک زمانی تو مغازه سی دی فروشی کار می کردم که یک روز یک زنی اومد مغازه و یک کارت از کیفش در اورد که ارم گیم بوی روش هک شده بود که فکر کنم فلش کارت بازیش بود حالا می خوام بدونم که این کارتهای گیم بوی به این دی اس می خوره یا نه.

والله من از کجا حدس بزنم تو دست اون خانومه چی بوده, شما میتونی بگی الان تو دست من چیه؟ ولی احتمالش هست.
در جواب سوالت, بله همه فلش کارت های GBA به DS میخورن و نه برعکس.

بعدش این که این کارتهایی که می گین چی هستن؟
این فلش کارتهای چیزی شبیه Flash Disk یا USB MEMORY هستن که به کامپیوتر وصل میشن و شنا بازیها رو روش میریزی و اونو میذاری توی GBA/DS و حالشو میبری.

مثلا توضیح بدین gba چی هست سوپر کارت چی هست و از این جور حرفا.

GBA رو اینجا بخون.
ّسوپر کارت, یه مدل فلش کارته که ظاهرا تو ایران فرمان رایانه داره, زیاد بد نیست, بدیش اینه که باید مموری بخری و توش بذاری چون مموری داخلی نداره. یادته گفتم تو فلش کارت بازی میریزی؟ یه مموری ای باید باشه که شما روی بازی رو بریزی دیگه, یه سری فلش کارتا مموری داخلی دارن مثله G6 و یه سری مثله Super Card ندارن. اینایی که مموری داخلی ندارن هم بیشتر اذیت میکنن تا اونایی که مموری داخلی دارن. باز سوال داشتی بپرس بیشتر توضیح میدم.

بعدش بگین از کجا می شه این ها رو تهیه کرد.
یه زمان میگفتن فرمان رایانه داره این Super Card رو, من نمیدونم. جدا از این جای دیگه Flash Cart ندیدن جایی داشته باشن. من خودم از USA گرفتم. آهان, خودم G6 Lite دارم با Passcard3

farman rayaneh maghaze sare koche mast ke man tosh ziad miram age ham berin to site esmemano 2 ja mibind parham dalaei
man khodam ro in super card ha ziad kar kardam mesle inke ina bayad be ye chize dige vasl she be name passkey ye hamchin chizi ke beshe super card ds

توی بازی سنتر هیچ وقت نباید منتظر جواب باشی. چون هیشکی جواب نمیده. باید مث من بدبخت بگردی دنبالش. منم که شانس ندارم یکیمون رفته آمریکا بهش گفتم بگیره ( اگه پیدا کرد ) ولی اونم داره بر میگرده پولش ته کشیده...:(

توی بازی سنتر هیچ وقت نباید منتظر جواب باشی. چون هیشکی جواب نمیده. باید مث من بدبخت بگردی دنبالش. منم که شانس ندارم یکیمون رفته آمریکا بهش گفتم بگیره ( اگه پیدا کرد ) ولی اونم داره بر میگرده پولش ته کشیده...:(

خو این چه کارییه؟
من همه تاپیکا رو خوندم
یه چیزایی دستگیرم شد
فهمیدم که دی اس قدیمی داری
خو برو از فرمان رایانه بگیر سوپر کاردو

دی اس قدیمی با جدید فرقی نمیکنه. اونی هم که فرمان رایانه داره غرازس. الکی 75 تومان حروم کنم واسه یه سوپر کارت غرازه ی دست دوم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or