علیک سلام
من هم می خواهم ds بگیرم یکم راهنمایی می خواهم
جون بخوا, کیه که بده.
ایا این قیمت هایی که برای بازی ها می گین به هزار تومان هستش و فقط یک بازی هستن؟
من متوجه نشدم بازیای DS رو پرسیدی یا GBA واسه همین جفتشو میگم برات.
بازیای GBA از حدود 4,5 هزار تومن شروع و گاها تا 12 تومن هم میرسه و به هر دستگاهی میخوره, چه کپی خور, چه گیاه خور, چه امین خور ...
بازیای DS ای که تو بازار هست, کلا 6تا بیشتر نیست, کیفیت فوق العاده بدی هم داره, خراب هم توش زیاده و به قیمت حدود 7تومن به فروش میره. برای همین برای DS خرید Flashcart توصیه میشه.
و سوال دیگه ام اینه که من یک زمانی تو مغازه سی دی فروشی کار می کردم که یک روز یک زنی اومد مغازه و یک کارت از کیفش در اورد که ارم گیم بوی روش هک شده بود که فکر کنم فلش کارت بازیش بود حالا می خوام بدونم که این کارتهای گیم بوی به این دی اس می خوره یا نه.
والله من از کجا حدس بزنم تو دست اون خانومه چی بوده, شما میتونی بگی الان تو دست من چیه؟ ولی احتمالش هست.
در جواب سوالت, بله همه فلش کارت های GBA به DS میخورن و نه برعکس.
بعدش این که این کارتهایی که می گین چی هستن؟
این فلش کارتهای چیزی شبیه Flash Disk یا USB MEMORY هستن که به کامپیوتر وصل میشن و شنا بازیها رو روش میریزی و اونو میذاری توی GBA/DS و حالشو میبری.
مثلا توضیح بدین gba چی هست سوپر کارت چی هست و از این جور حرفا.
GBA رو اینجا بخون.
ّسوپر کارت, یه مدل فلش کارته که ظاهرا تو ایران فرمان رایانه داره, زیاد بد نیست, بدیش اینه که باید مموری بخری و توش بذاری چون مموری داخلی نداره. یادته گفتم تو فلش کارت بازی میریزی؟ یه مموری ای باید باشه که شما روی بازی رو بریزی دیگه, یه سری فلش کارتا مموری داخلی دارن مثله G6 و یه سری مثله Super Card ندارن. اینایی که مموری داخلی ندارن هم بیشتر اذیت میکنن تا اونایی که مموری داخلی دارن. باز سوال داشتی بپرس بیشتر توضیح میدم.
بعدش بگین از کجا می شه این ها رو تهیه کرد.
یه زمان میگفتن فرمان رایانه داره این Super Card رو, من نمیدونم. جدا از این جای دیگه Flash Cart ندیدن جایی داشته باشن. من خودم از USA گرفتم. آهان, خودم G6 Lite دارم با Passcard3